ja som si vyberla podla farby pretoze nwm ale ako je totak nemam ani len oblubenu farbu nic zivel ci cokolvek proste mam tkae akesi spojenie zo vsetkym mam dobryale citlivy sluch nwm preco zem mam spojenie minule a nie len raz mi spod ruky vysli dva cerviky

o dva dni na to co tam boli cerviky zacal klicit kvetina

som sa zlkla lebo nm ci je tonahodoa alebo co voda uz cca10 rokov plavem a nevidim prostem am zly zrak a voda mi niekedyspravi to ze vidim

vietej to super pocit vidiet aj ked nosim okuliare nieje to to iste vidim estelepsie a prostemam vodu rada pocujem ako sumi i ked ostatny nie a ohen je to oxst zaujimave

lebo ohen je u mne dost divnyy ako sa vravi ohen vas ma zahriat no mne je pri ohni skor zimac no mam pocit ze zo mna vsetko opadlo vsetken stres jedoduchoje mi vnitri prijemne tak teplo jakoby ten ohen bol vo mne

a ked pocuvam pocujem aj ked je uplnezen efuka jak mi okolo ucha bzuci zvyuk vetra alebo takto pocuj rozne pistanie no ine nie ako vravim mam velmi dobry no citlivy zvuk a ked mama po mne huci trosku mi to vadii a preto som si vybrala ducha klvoli tej fialovej i ked nieje moja oblubena