R3n4tk4
3. ročník
67.70 lún
View Inventory
Send Money to R3n4tk4
|
 |
« kdy: 08. Únor 2010, 20:31:29 » |
|
ORIGINÁLY VS. NAŠE - co je hezčí??? OZNAČENÁ  MARKED  MARKED UK ZRADENÁ  BERTAYED  BETRAYED UK VYVOLENÁ  CHOSEN  CHOSEN UK NESKROTENÁ  UNTAMED  UNTAMED UK PRENÁSLEDOVANÁ  HUNTED  HUNTED UK
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Roztáhli ruce a málem mě umačkali v bláznivém skupinovém objetí. Děsně se mi to líbilo. "Hele, můžu se přidat?" Kousek od nás stál Erik. "Samozřejmě, já jsem pro." vyhrkl Damien:-D... - OZNAČENÁ 
|
|
|
R3n4tk4
3. ročník
67.70 lún
View Inventory
Send Money to R3n4tk4
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 08. Únor 2010, 20:33:37 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Roztáhli ruce a málem mě umačkali v bláznivém skupinovém objetí. Děsně se mi to líbilo. "Hele, můžu se přidat?" Kousek od nás stál Erik. "Samozřejmě, já jsem pro." vyhrkl Damien:-D... - OZNAČENÁ 
|
|
|
lulushatko
Dcéra tmy
4. ročník
Pohlaví: 
444.91 lún
View Inventory
Send Money to lulushatko
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 08. Únor 2010, 20:57:41 » |
|
podľa mňa sú rozhodne tie naše slovensko/české pekné  ale pekný je tiež obrázok pri chosen 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
R3n4tk4
3. ročník
67.70 lún
View Inventory
Send Money to R3n4tk4
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 08. Únor 2010, 21:10:53 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Saryn
3. ročník
Pohlaví: 
47.51 lún
View Inventory
Send Money to Saryn
Nedívej se na oči, dívej se DO očí!
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 08. Únor 2010, 21:22:24 » |
|
Taky se mi z těch co jsou mimo naše líbí jen Chosen a Hunted, československé prostě zabodovaly. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
R3n4tk4
3. ročník
67.70 lún
View Inventory
Send Money to R3n4tk4
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 08. Únor 2010, 21:28:22 » |
|
Taky se mi z těch co jsou mimo naše líbí jen Chosen a Hunted, československé prostě zabodovaly.  Na rozdíl třeba od Twilight sagy určitě 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Cassie Warren
Vodkyňa dcér tmy
4. ročník
Pohlaví: 
678.85 lún
View Inventory
Send Money to Cassie Warren
Skončila som tu.
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 08. Únor 2010, 21:51:46 » |
|
no mne sa najviac lúbia tie čo sú v strede..  to sú jake??:P no hlavne tie a to písmo sa mi lúbi najviac pri tých UK to je strašne pekne..  lubi sa mi...no a fakt to Chosen je uplne super..  ale jako hlavny je obsah a ten je ešte lepši...xP
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
I gone.
|
|
|
R3n4tk4
3. ročník
67.70 lún
View Inventory
Send Money to R3n4tk4
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 08. Únor 2010, 21:55:33 » |
|
no mne sa najviac lúbia tie čo sú v strede..  to sú jake??:P no hlavne tie a to písmo sa mi lúbi najviac pri tých UK to je strašne pekne..  lubi sa mi...no a fakt to Chosen je uplne super..  ale jako hlavny je obsah a ten je ešte lepši...xP ty uprostřed jsou americké ty v pravo nakraji pak anglické...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
Pohlaví: 
0.00 lún
View Inventory
Send Money to Luu
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 08. Únor 2010, 22:32:15 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Asined
Dcéra tmy
4. ročník
Pohlaví: 
776.75 lún
View Inventory
Send Money to Asined
Nikdy nedovol,aby ta strach z prehry vyradil z hry
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 08. Únor 2010, 23:23:19 » |
|
mne sa najviac páčia tie naše aj tie ostatné sú pekné ale čo ja viem niečo mi na nich chýba 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ak chcete vytvoriť čokoľvek, niečo meniť, stačí vám len jedna vec .............myšlienka 
|
|
|
Menumn Mcgoogle
4. ročník
Pohlaví: 
716.67 lún
View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle
Fantasy! Vampires sein super!
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 09. Únor 2010, 00:37:01 » |
|
Tak mne sa z týchto troch skupín páči asi najviac to anglické UK. Vlastne by som ich zapísal aj takto: 1) UK 2) České/Slovenské 3) Stredné V strednom sa mi páči len Hunted (to posledné).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení!  Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
|
|
|
R3n4tk4
3. ročník
67.70 lún
View Inventory
Send Money to R3n4tk4
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 09. Únor 2010, 17:21:10 » |
|
Obaly k posledním dvoum dílům jsem tam nedala, protože ještě není česká verze...až bude doplním je tam...jinak s tebou souhlasím...strašně se mi líbí anglická verze Burned viem, došlo mi to, preto som ich prihodila len tak... // Luu
|
|
|
|
« Poslední změna: 09. Únor 2010, 17:22:02 od Luu »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mišela
3. ročník
Pohlaví: 
96.31 lún
View Inventory
Send Money to Mišela
Nah :)
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 10. Únor 2010, 17:08:07 » |
|
na sto percent je originál najlepší. Aj ten preklad. ja to čítam v originále, po anglicky a je to podlľa mna lepsie ako po slovensky.. slovenske knihy su aj drahsie, urcite preto ze su prelozene..ale original je original...a britske obalky mam a proste su asi naj..krjasie ako USAáácke 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
єM.Vєє™ ✖‿ ✖
|
|
|
Sullrael
4. ročník
Pohlaví: 
356.35 lún
View Inventory
Send Money to Sullrael
Carpe noctem!
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 10. Únor 2010, 20:34:51 » |
|
Mě se líbí víc ty naše (CZ/SK) .... mají lepší barvy a líbí se mi ty ornamentíky kolem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Mors principium est ... Nox praesidium nostri ...
|
|
|
Mišela
3. ročník
Pohlaví: 
96.31 lún
View Inventory
Send Money to Mišela
Nah :)
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 10. Únor 2010, 20:44:00 » |
|
Mě se líbí víc ty naše (CZ/SK) .... mají lepší barvy a líbí se mi ty ornamentíky kolem  teoretickyy aj na UK knizkach a USA knizkach su tie ornamenty...len na slovenskych/ceskych su tie ornamenty nakreslene na obale...a na anglickych/americkych ich mas na povrchu cize citis zmenu vies  tie ornamenty suu trosku hladsie aj ked su nie velmi viditelne 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
єM.Vєє™ ✖‿ ✖
|
|
|
|