Ewelyn Dark
Mors principium est...
Moderátor
Pohlaví: 
28.32 lún
View Inventory
Send Money to Ewelyn Dark
Kdo se bojí smrti už přišel o život...
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 27. Únor 2010, 20:18:06 » |
|
Jasne miimii...chapem to az velmi dobre ak uz niekto ma nejake schopnosti, nie je to sranda a musi sa k tomu postavyt zodpovedne a nezneuzivat ich!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ten, kto neprejaví smútok, neznamená, že nemá srdce. Len má viac odvahy bojovať s osudom... Bláznovstvo obchádza okolo sveta ako slnko. Nie je miesta, kde by nesvietilo. Aeternum sub sole nihil!
|
|
|
miimii
3. ročník
Pohlaví: 
9.55 lún
View Inventory
Send Money to miimii
C'est la vie ...
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 28. Únor 2010, 01:59:13 » |
|
Jasne miimii...chapem to az velmi dobre ak uz niekto ma nejake schopnosti, nie je to sranda a musi sa k tomu postavyt zodpovedne a nezneuzivat ich!
musí...mal by...ono je to tak...každého niečo pokúša a každý robí chyby...keď sa už nevie narábať so schopnosťami človek nato doplatí...ale učí sa, stáva sa lepším... vlastniť neobyčajnú schopnosť znamená uvedomenie si nových vecí....zadávanie si nových cieľov a prekonávanie určitých prekážok....pocit výnimočnosti, moci,sily príde...ale príde aj niečo iné...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Joy
3. ročník
Pohlaví: 
80.22 lún
View Inventory
Send Money to Joy
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 28. Únor 2010, 22:08:38 » |
|
to je tiez jedna z dolezitych veci na ktore nikdy netreba zabudat.... s velkou mocou ide ruka v ruke aj zodpovednost  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neexistujú cudzí ľudia, len priatelia, ktorých sme ešte nestretli.
|
|
|
|
|
|
Alice312
Host
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 04. Březen 2010, 14:32:57 » |
|
Newiem či je to nijaká schopnosť ale často sa mi sníva o tom čo sa stane mne sa to v noci sníva a na dalši den sa to presne stane! :: Trochu sa toho bojím! :-D
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
duky325
4. ročník
Pohlaví: 
789.16 lún
View Inventory
Send Money to duky325
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 04. Březen 2010, 15:13:20 » |
|
Newiem či je to nijaká schopnosť ale často sa mi sníva o tom čo sa stane mne sa to v noci sníva a na dalši den sa to presne stane! :: Trochu sa toho bojím! :-D
mne sa robi to iste (priznavam tiez sa toho bojim  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Osud je iba taký, aký si ho spravíme
|
|
|
Joy
3. ročník
Pohlaví: 
80.22 lún
View Inventory
Send Money to Joy
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 04. Březen 2010, 20:44:33 » |
|
to aj mam niekedy taky divny pocit  ze sa to stane  a tiez sa bojim ale to asi kazdy  Inak myslim ze tie videa su loz... teda to prve neviem ale to druhe myslim ze hej 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neexistujú cudzí ľudia, len priatelia, ktorých sme ešte nestretli.
|
|
|
|
|
FoBy12
3. ročník
Pohlaví: 
103.00 lún
View Inventory
Send Money to FoBy12
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 05. Březen 2010, 13:53:29 » |
|
aj mne sa to stava...ale len take blbosti akoze som v skole a niekto nieco povie....a na dalsi den ked sa to stane si uvedomim ze sa mi to v noci snivalo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Alice312
Host
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 05. Březen 2010, 18:25:28 » |
|
aj mne sa to stava...ale len take blbosti akoze som v skole a niekto nieco povie....a na dalsi den ked sa to stane si uvedomim ze sa mi to v noci snivalo  Jo ale ne skor tak že napríklad v škole píšeme písomku a ja to wiem už den dva vopred alebo sa mi tiež sníva ked sa niekomu niečo stane!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ichigo Yuki
3. ročník
101.40 lún
View Inventory
Send Money to Ichigo Yuki
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 11. Březen 2010, 23:09:34 » |
|
jo sny se mi nějak moc nezdávají  ale jednou jsem kde si četla jak vytvořit energetickou magickou kouli mezi dlaněma  nějak mi to nedala a vyzkoušela jsem to, musim se přiznat nějak mi to nešlo, ale po několikátém pokusu jsem cítila jemné chvění a viděla jený obrys pulzující kuličky  strašně jsem z toho byla nadšená, takže si myslím že magie je v každém z nás, člověk se jí jen musí naučit ovládat a pak zistí i jaké ma schopnosti
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Zuzkana
Moderátor
Pohlaví: 
10000.25 lún
View Inventory
Send Money to Zuzkana
Fide, sed cui vide!
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 12. Březen 2010, 15:14:54 » |
|
Každý je přeci něčím výjmečným ne?
..... áno v tomto s tebou súhlasím, lenže každý na to musí prísť sám aké schopnosti má, resp. nemá ..... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Mundus vult decipi, ergo decepiatur..."
|
|
|
|
|
meolor
4. ročník
Pohlaví: 
5.21 lún
View Inventory
Send Money to meolor
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 14. Březen 2010, 14:19:56 » |
|
No ja mám zas sny niečo ako z minulosti. Normálne sa mi sníva, že je 2 svetová vojna že som v nejakom úkryte a chcú ma ma zabiť. A potom som šla do lesa a zrazu tú presnú tú istú chatu vidím.Dosť dlho som sa s toho nemohla spamätať lebo som to proste nechápala.  A neskor sa mi snívalo o jednom starom mlyne,tiež niečo so smrťou. A potom som šla do Vranova a ten mlyn stál popri ceste. Tak to som ani spať nemohla vtedy. Stáva sa mi to často. A najhoršie bolo asi ked sa mi snívalo o jednom dome,že som tam bývala a zabili tam moju rodinu a tak. No a najhoršie na tom je že ten dom je v meste kde bývam a hovorí sa o ňom že tam niekoho zabili. Je to hrozné a samozrejme neuveriteľné ako všetká tá mágia zasahuje do života. Neviem čo by to mohlo byť za schopnosť tie moje sny,zrejme nejaké varovania alebo niečo také,netuším. Ale myslím že jednu schopnosť som už našla.Je to niečo ako rada,proste ked niekomu niečo poradím tak to tomu človeku vždy pomôže a mám vždy pravdu že sa to stane.Ale proste viem či ten vzťah výjde alebo nie,kedy sa rozídu a tak.Ale niekedy to dosť trápi  Dúfam že sa z toho niečo vykľuje a pochopím to. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|