Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 ... 11 12 [13] 14   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Jak poznat své schopnosti?  (Přečteno 10240 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
ChristinaNebyla
3. ročník
*

10.00 lún

View Inventory
Send Money to ChristinaNebyla

Zobrazit profil Email
« Odpověď #180 kdy: 31. Leden 2012, 17:05:16 »

tá meditácia, ja som o nej čítala, že ak ju praktizujeme a naučíme sa úplne ponoriť do hlbky svojho JA tak ho aj nájdeme a vraj v každom z nás tkvie nejaká zvláštna schopnosť, iba doba v ktorej žijeme nedovolí aby sa nadobro prejavila. Vraj ako malé deti máme všetci nejaké schopnosti iba o nich nevieme a potom časom, dobou v ktorej žijeme úplne zakrpatejú a keď sa tomu nevenujete tak ich nemôžete objaviť. U niekoho sa prejavia, náznaky, ktoré treba rozvýjať a cvičiť ale to záleží na charaktere človeka. A nie vždy je to iba viera.
A čo sa týka mojich schopností, no dosť silná intuícia a tiež občas ... bude to vyzerať, že preháňam alebo si vymýšlam ale verte mi, že to tak nieje.... občas sa mi snívajú sny, ktoré sa aj splnia. Len nie vždy im venujem dostatočnú pozornosť. Alebo mám strašne dobre vyvynutú fantáziu aspoň všetci mi to hovoria. Dokážem si predstaviť veci, tak detailne, aj napriek tomu keď som ich nevidela. Jedna moja kolegiňa sa zaoberá horoskopmi a veštením atd. zdedila vedomosti po svojej mame a ona mi hovorila, že tie sny skutočne mám, že je to pravda.

Presne to aj ja !!! Snivali sa mi sny ktore sa plnili ... bohuzial boli to zle sny a ja som z nich mala hrozny strach tak som sa bala ze som poprosila boha aby ma uz netrapil... ono to prestalo lenze teraz mam vycitky ze som mohla tymi snami niekomu pomoct... a teraz koli mne mozno niekto zomrie...
Zaznamenáno
Lillyan_B
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

osud riadi môj život a ja ho iba nemo prežívam

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #181 kdy: 31. Leden 2012, 17:20:58 »

Aj s tou intuíciou, aj podľa hviezd mám veľmi silnú intuíciu. Kúpila som si fakt veľa kníh ohľadne takýchto vecí a v jednej z nich konkrétne volá sa "PSY" je to vlastne aj precvičovanie na vyvýjanie schopností. Sú tam písané zaujímavé veci, kopu z nich som už aj vyskúšala, len nemám čas! no A tiež som na to sama! straight Vo dvojici by to bolo lepšie. To je jedno. Odkedy som si kúpila 1. knihu o mágii a vlastne od začiatku, čo sa venujem takýmto veciam sa neustále pokúšam o astrálne cestovanie, neviem ako vy, ale zakaždým mám pocit, že už už ale nič. Už si skutočne necítim, žiadnu končatinu ale s hlavou mám problémy! Asi v tom to bude! Tú nedokážem úplne zrelaxovať. A čítala som tu o vôňach. No ja občas počujem veci čo nepočujú, teda aspoň mi to hovoria, že to nepočujú iný. Možno tomu len nevenujú pozornosť, bovie či si toto len nenamýšlam, ale s tým snom a deja vú to je na 100% pravda! Strašne som chcela jeden mobil a raz sa mi snívalo, ako s ním v škole fotím kamošku! A čo sa stalo? ráno som si sen zapamätala, kto by si nezapamätal sen o vysnívanom mobile a čo sa stalo za pár dní som sa zbadala ako v tej istej polohe vtom istom oblečení fotím kamošku. Až keď som urobila tú foto som si spomenula, že sa mi to snívalo. Bolo to fakt super. Nie ako deja vú. To máte len taký chvílkový pocit nič viac, ale toto normálne my prebehlo myslou ako sa mi ten sen sníval, ako som videla samu seba ako robím tu foto, a ako som si ráno hovorila, že si ho zapamätám. Nemám doma síce snár ani nič podobné ale takéto veci.... S mamou občas žartujeme, že sme bosorky z pekla lebo máme fakt dobrú intuíciu! I keď pokial sa klamanie počíta ako schopnosť tak v tom som expert.
Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #182 kdy: 31. Leden 2012, 17:29:09 »

Nie že by som sa tým chcela chváliť ale no je to hračka presvedčiť niekoho o svojej pravde! tO JE JEDNO! Tiež sa mi často stáva, že no často skôr stále, strašne niečo chcem ale úplne strašne už snívam ako to mám už si ju predstavujem a nato príde kamarátka....pradstavsi čo sa mi stalo!!! Povie mi presne to čo som si vysnívala ja! Napríkla vôbec som nevedela, že si dopisuje s nejakým chalanom už nejaký 1 rok na facebooku a ja už vyše roka túžim s niekym si fakt dopisovať ale myslím tým, mať priateľa s ktorým sa človek môže podeliť o všetkom. A nato ona mi hovorím po 1 a pol dopisujem si s jedných chalanom na Facebooku a je to úplne super môžem s tým hovoriť o čomkoľvek! Ne naroztrhá vas to! Ona má to čo ste chceli vy!!! Ako keby som jej privodila čo som chcela ja!!! Bože už som paranoidná, radšej tu prestanem vypisovať všetko čo sa mi stalo, lebo pomali si o mne budete myslieť, že som kompletný idiot a blázon, ktorý si vymýšla ale pritom to tak nieje!!!! Bože tak by som sa niekedy chcela stretnúť s nejakou skutočnou čarodejnicou, čo má takéto veci vrodine a nie, ktorá veští z kariet, aby si zarobila! Taká ti povie všetko čo chceš počuť a vypíta si za to prachy a ty odídeš s tým, že si sa utvrdila vo svojej pravde. Tak takéto dakujem neprosím!
fuha to som sa ale rozpísala  angel blink
Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #183 kdy: 31. Leden 2012, 18:01:25 »

Presne to aj ja !!! Snivali sa mi sny ktore sa plnili ... bohuzial boli to zle sny a ja som z nich mala hrozny strach tak som sa bala ze som poprosila boha aby ma uz netrapil... ono to prestalo lenze teraz mam vycitky ze som mohla tymi snami niekomu pomoct... a teraz koli mne mozno niekto zomrie...
Si veriaca? A prestaň si robiť nejaké blbé výčitky, že kvôli tebe niekto zomrie lebo si prestala mať sny! Ja si myslím, že boh s týmto nemá nič dočinenia. Podľa mňa si sa zlakla a ty sama si blokuješ túto "schopnosť". To poznám, strach dokáže veľmi veľmi hrozne zničiť život! Vermi ja to viem! A navyše povedz vždy keď sa ti ten sen sníval, vedela si hneď určiť, či sa splní alebo nie? Tak potom odkiaľ si si taká isťá, že by si mohla niekomu pomôcť? Teraz čisto teoreticky, ja si myslím len, že sa nemáš čoho báť, sny sa ti zablokovali, preto lebo sa bojíš alebo si sa zlakla a teraz kvôli tomu niekto zomrie? Ked sa to takto stalo tak ten clovek má zomriet. Tak to má napísané smrt si ho vybrala a my smrtelníci nemôžme ovplyvniť jej rozhodnutie.
Zaznamenáno

ChristinaNebyla
3. ročník
*

10.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil Email
« Odpověď #184 kdy: 01. Únor 2012, 11:53:44 »

Si veriaca? A prestaň si robiť nejaké blbé výčitky, že kvôli tebe niekto zomrie lebo si prestala mať sny! Ja si myslím, že boh s týmto nemá nič dočinenia. Podľa mňa si sa zlakla a ty sama si blokuješ túto "schopnosť". To poznám, strach dokáže veľmi veľmi hrozne zničiť život! Vermi ja to viem! A navyše povedz vždy keď sa ti ten sen sníval, vedela si hneď určiť, či sa splní alebo nie? Tak potom odkiaľ si si taká isťá, že by si mohla niekomu pomôcť? Teraz čisto teoreticky, ja si myslím len, že sa nemáš čoho báť, sny sa ti zablokovali, preto lebo sa bojíš alebo si sa zlakla a teraz kvôli tomu niekto zomrie? Ked sa to takto stalo tak ten clovek má zomriet. Tak to má napísané smrt si ho vybrala a my smrtelníci nemôžme ovplyvniť jej rozhodnutie.

Myslim si ze boh s tym ma vela ... niesom nejaka trafena svetuskarka ktora sa cele dni modli , len v neho verim a viem ze ak ho velmi o niecom prosime splni nam to ... Popravde .. ked som sa zobudila mala som z toho sna iny pocit ako z inych.. a hlavne pametala som si ho .. takze vlastne ano vedela som ze sa splni... Bolo to akoby som videla v sne to cpo sa stne akoby som to zazila dopredu... Proste iny pocit som z toho mala... Teraz si prajem aby sa mi tie sny vratili... Takze si myslim ze sa ich uz nebojim natolko aby sa mi blokli...
Zaznamenáno
Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #185 kdy: 06. Únor 2012, 14:13:28 »

Myslim si ze boh s tym ma vela ... niesom nejaka trafena svetuskarka ktora sa cele dni modli , len v neho verim a viem ze ak ho velmi o niecom prosime splni nam to ... Popravde .. ked som sa zobudila mala som z toho sna iny pocit ako z inych.. a hlavne pametala som si ho .. takze vlastne ano vedela som ze sa splni... Bolo to akoby som videla v sne to cpo sa stne akoby som to zazila dopredu... Proste iny pocit som z toho mala... Teraz si prajem aby sa mi tie sny vratili... Takze si myslim ze sa ich uz nebojim natolko aby sa mi blokli...

Ja som mala vtedy s toho sna tiež divný pocit ale brala som ho iba ako sen nič viac a nakoniec sa splnil. azn Prajem ti aby sa ti tie sny vrátili  smiley a niekedy ten strach nieje taký no "normálny"  ako strach z pavúkov, je to proste, že ani o tom nevieš a potom z ničoho nič akoby sa našiel nejaký spúšťač a zrazu to je OK.  Ja som tak bola s mamou po havárií. V aute som s ňou sedela ako na ihliach akonáhle sa pozrela niekam inam astále som sa presviedčala, že sa nebojím no bolo to niekde vo mne a nechcelo ato odísť! A vtom raz sme šli autom a hádali sme sa teda ona kričala na mňa a pozerala mimo a ja som sa bála, vykrikovala mi, že keď sa tak bojím aby som chodila autobusom! A v tom zrazu ja neviem čo sa stalo, ale akoby to niekto vo mne vypol a ja som bola v pohode, akoby nič! Doteraz sa snažím spomenúť si na ten pocit aby som vedela čo som cítila ako sa to stalo atď. Ale nejde to. Nechápala som to a ani teraz to nechápem. Ako ? Možno aj ty potrebuješ niečo také a nie modlenie a prosenie boha, uvidíš ani sa nenazdáš a zrazu to bude späť! Presviedčanie ti nepomôže! ani za boha! môžeš si hovoriť, že sa nebojím a že som v pohode ale ten strach je stále v tebe hoci ho nevnímaš!
Zaznamenáno

Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #186 kdy: 06. Únor 2012, 14:25:20 »

osud to takto chcel. Nechaj čas nech to napravý a dočkáš sa.  azn uvidíš  grin Nemôžeš ísť proti osudu ak to čo si videla sa má stať a osud nenechá aby si tomu zabránila tak musíš akceptovať jeho vôlu. Ber to ako chceš nazvy osud bohom, či čo ale nemôžeš ísť proti nemu. Alebo možno to je skúška, či si tej schopnosti hodna. I keď to by bolo trochu zvrátené  hahanot odveci! Skrátka nechaj to tak, čas to vylieči. v iných veciach čo ľudjia hovoria čas to vylieči a rany zahojí a bla bla bla....to neplatí ale vidíš v tejto ano, mne to trvalo rok a pol ale prešlo to! Proste to osud takto chcel. Nazvy ma bláznivou lebo až tak zarito verím v osud ale mne sa to vyplatilo a uvidíš vyplatí sa to aj tebe.  azn Každý musjíme v niečo veriť nech je to už osud, či boh alebo ja neviem čo ..... proste to tak je! Nezaoberaj sa a neobviňuj sa, že kvôli tomu sa niečo nepekné stane. Tak to proste má byť! Niekdy ti dovolia zasiahnuť a niekedy nie!
Zaznamenáno

Nina Night
4. ročník
*

10.01 lún

View Inventory
Send Money to Nina Night

Zobrazit profil Email
« Odpověď #187 kdy: 14. Únor 2012, 17:11:18 »

behem jednoho roku jsem se o moc zrychlila v behu.taky vidim mnohem lepe ve tme.chutna mi krev.kdyz se nedko rizne tak jeho krev ucitim a srasne me to pritahuje.dokonce kdyz se nastvu tak v puse krev citim
Zaznamenáno
ChristinaNebyla
3. ročník
*

10.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil Email
« Odpověď #188 kdy: 15. Únor 2012, 20:43:33 »

behem jednoho roku jsem se o moc zrychlila v behu.taky vidim mnohem lepe ve tme.chutna mi krev.kdyz se nedko rizne tak jeho krev ucitim a srasne me to pritahuje.dokonce kdyz se nastvu tak v puse krev citim
Myslim ze si divna... necitas v poslednej dobe twilight ? Ci neletis nahodu na The Vampire diaries ? Clovek sa upirom nestane zo dna na den len preto ze chce.... to je blbost...Len si to cele nahovaras .. psychika je velmi silna vec
Zaznamenáno
Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #189 kdy: 16. Únor 2012, 14:19:55 »

súhlasím s tebou christinaNebyla ! Mám pri čítaní toho príspevku od Nina Night mám pocit ako by to bolo takmer vystrihnuté z TWS! hahanot
Zaznamenáno

kajushka
Moderátor
*

416.45 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #190 kdy: 17. Únor 2012, 23:06:01 »

Myslim ze si divna... necitas v poslednej dobe twilight ? Ci neletis nahodu na The Vampire diaries ? Clovek sa upirom nestane zo dna na den len preto ze chce.... to je blbost...Len si to cele nahovaras .. psychika je velmi silna vec

MOc pěkný realistický stěr :D
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
ChristinaNebyla
3. ročník
*

10.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil Email
« Odpověď #191 kdy: 19. Únor 2012, 16:15:38 »

súhlasím s tebou christinaNebyla ! Mám pri čítaní toho príspevku od Nina Night mám pocit ako by to bolo takmer vystrihnuté z TWS! hahanot
a kajushka... dakujem... :D
Zaznamenáno
citronek
Dcéra tmy
4. ročník
*

348.47 lún

View Inventory
Send Money to citronek

co je malý, to je hezký

476526147
Zobrazit profil Email
« Odpověď #192 kdy: 19. Únor 2012, 18:06:42 »

Já náhodou mám jednu uplně speciální schopnost! Dokážu cokoli říct a geniálně se ztrapnit, heč! :D

No ale když to beru vážně, tak je to asi to, jak mám silnou psychiku, v tom smyslu, že jsem se ještě nezbláznila. Já mám hrozně málo volnýho času (kroužky, škola...) a stíhám spát a ještě jsem se z toho nezbláznila :D ale oproti tomu, když se někdo stal ze dne na den upírem...na tebe fakt nemám :D
Zaznamenáno

Výraz "politict" - politika - se skládá ze dvou slov. "Poli", což v řečtině znamená "mnoho", a "tict", anglicky vši, což je hmyz, který nám saje krev.
-Gore Vidal
A už mám taky chráněnku :D na Tori nikdo nesahne! :D
kajushka
Moderátor
*

416.45 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #193 kdy: 19. Únor 2012, 22:50:17 »

Já náhodou mám jednu uplně speciální schopnost! Dokážu cokoli říct a geniálně se ztrapnit, heč! :D

No ale když to beru vážně, tak je to asi to, jak mám silnou psychiku, v tom smyslu, že jsem se ještě nezbláznila. Já mám hrozně málo volnýho času (kroužky, škola...) a stíhám spát a ještě jsem se z toho nezbláznila :D ale oproti tomu, když se někdo stal ze dne na den upírem...na tebe fakt nemám :D

moc pěkná schopnost :D být blázen má svou výhodu.. užasně manipuluju s lidmi a ovládám je :D
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Nina Night
4. ročník
*

10.01 lún

View Inventory
Send Money to Nina Night

Zobrazit profil Email
« Odpověď #194 kdy: 02. Duben 2012, 20:21:40 »

ja sem vampyrsky deniky necetla a ani twlilightproste to cititm-a mimochodem nejsem divna,protoze ty jenom zarlis ze nemas taky take schopnosti-mozna neviem-ale ty to kazdej den!
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 11 12 [13] 14   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012