Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 ... 12 13 [14]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Reálny Vampirizmus  (Přečteno 11160 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Lillyan_B
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

osud riadi môj život a ja ho iba nemo prežívam

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #195 kdy: 03. Únor 2012, 18:57:14 »

neviem či sa mi to len zdá ale ani raz sa nikdy nikto nezmienil o tom ako začali existovať, prečo potrebujú krv. Ja mám svoju vlastnú teóriu ja viem, že sa to možno podobá tej "úchvatnej" Stephanie M. a celej tej vymyslenej h******* menom TW Sága. Ale zamyslite sa, aj keď dobre myslím, že tu niekto spomenul Lilith. Ja som o nej čítala knihu, už sa nepamätám ako sa volal autor, ale vôbec sa tam nespomýnalo, že by bola upírkou. Pokial viem Lilith bola vyhnaná z raja, lebo sa odmietla prispôsobiť bohu a jeho úžastného životu... a čítala som, že bola zlá a že sa skrýva v každej babe, v jej vnútre, je ako naša súčať. Krutcii, že neviem ako sa to volalo neviem či to nebolo niečo Lilith v znamení luny alebo dačo podobné. To je jedno. I keď teraz tak rozmýšlam, niečo sa mi marý, že som niečo čítala o Lilith a upíroch, ale už sa nepamätám, či sa to týkalo reality alebo iba nejakého fantazy bla bla... Neuraz sa Ewelyn ale ja mám vlastnú odlišnú predstavu o upíroch, ktorá neni vybudovaná na TWS alebo HoN alebo na iných filmoch. Možno si ju sama vymýšlam a možno nie. Ja chápem, tú vec s energiou, pretože akosi to dáva smysel.  

//Někdy tvůj mozek a myšlení, že tvé představy ho až tak moc naplní, že nevíš, co sis vymyslela a co ne// Kajush
« Poslední změna: 22. Duben 2012, 14:43:14 od kajushka » Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

"clovek nepovie nic a aj tak povie nieco blbe..."

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #196 kdy: 03. Únor 2012, 22:42:59 »

fujha, no pekne si sa rozpisala a mas pravdu... tusim fakt este nepadla otazka, ze kedy a ako vznikli... no na to, preco potrebuju krv, by som ti mohla aspon tak laicky odpovedat... skratka, je to zivotodarna tekutina, bez nej by asi nikto na svete nezil, rovnako ako bez vzduchu, ci vody... no upiri (aspon podla TS) nemusia dychat, takze kyslik je im na nic... a upir v kazdej podobe, ci uz realnej alebo fantasy, vzdy pije len krv (voda je mu tiez na nic, nie ako v TVD)... a v krvi su vsetky ziviny, ktore potrebuju na to, aby sa nesvokli alebo teda "nezomreli uplne"... a krv v sebe obsahuje aj molekuly kyslika, ci tak nejako (biola mi velmi nesla, co sa toho tyka) a to im dodava silu...
zase, vezmi si chudobne krajiny, tam ludia piju tiez krv zo svojho dobytka (alebo mlieko), zriedkakedy vodu, ked na nu natrafia... sleezy snad som ti trosku aspon s tymto pomohla to pochopit, preco prave krv... tongue2
Zaznamenáno

Afrodita - živel Zlatá kreditka - modré mláďa (bosorka z pekla) evillaugh

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #197 kdy: 06. Únor 2012, 13:03:39 »

fujha, no pekne si sa rozpisala a mas pravdu... tusim fakt este nepadla otazka, ze kedy a ako vznikli... no na to, preco potrebuju krv, by som ti mohla aspon tak laicky odpovedat... skratka, je to zivotodarna tekutina, bez nej by asi nikto na svete nezil, rovnako ako bez vzduchu, ci vody... no upiri (aspon podla TS) nemusia dychat, takze kyslik je im na nic... a upir v kazdej podobe, ci uz realnej alebo fantasy, vzdy pije len krv (voda je mu tiez na nic, nie ako v TVD)... a v krvi su vsetky ziviny, ktore potrebuju na to, aby sa nesvokli alebo teda "nezomreli uplne"... a krv v sebe obsahuje aj molekuly kyslika, ci tak nejako (biola mi velmi nesla, co sa toho tyka) a to im dodava silu...
zase, vezmi si chudobne krajiny, tam ludia piju tiez krv zo svojho dobytka (alebo mlieko), zriedkakedy vodu, ked na nu natrafia... sleezy snad som ti trosku aspon s tymto pomohla to pochopit, preco prave krv... tongue2
ja sa totiž touto otázkou ich vzniku už zaoberám už hodne dlho, mám aj vlastnú teóriu, ktorú si môžete prečítať na mojej stránke, kde som použila tiež tieto moje vedomosti z biologie ale mna skor zaujímajú hlbšie ako je to možné. Ja viem, že to že upírom zo zubom vitekajú nejaké látke môže byť fakt h*******, ale no .... prečítajte si to. Bola by so mzvedavá čo na to poviete. Toto nieje reklama na moju stranku, len som totiž zvedavá, či sa nájde niekto kto by mohol mať podobný názor ako ja.
Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #198 kdy: 07. Únor 2012, 19:48:53 »

aha, tak to ta teda obdivujem, ze ohladom upirov ides az tak do hlbky... sleezy cool
a to, ze im nieco vyteka zo zubov, ked sa zahryznu do obete, konkretne tusim ten neurotoxin, ktory obet znehybni a omrači, tak o tom som tiez pocula (ako v Blade 2), no bolo by to logicke... ziadny upir by asi nechcel, aby pri jeho "ranajkach, obede ci veceri" jeho obet vrieskala a branila sa... to by to potom asi nevydrzal a zabil by ju (zlomil väzy a tak) a "mrtva krv" je pre nich jedom alebo cosi take, proste smrtelna (ako v Interwiev s upirom)... takze ten neurotoxin je asi dalsou ich zbranou, ked hovorime o naozajstnych krvilacnych upiroch, co neznasaju slnko, ziadne fantasy... sleezy
Zaznamenáno

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #199 kdy: 08. Únor 2012, 12:08:53 »

aha, tak to ta teda obdivujem, ze ohladom upirov ides az tak do hlbky... sleezy cool
a to, ze im nieco vyteka zo zubov, ked sa zahryznu do obete, konkretne tusim ten neurotoxin, ktory obet znehybni a omrači, tak o tom som tiez pocula (ako v Blade 2), no bolo by to logicke... ziadny upir by asi nechcel, aby pri jeho "ranajkach, obede ci veceri" jeho obet vrieskala a branila sa... to by to potom asi nevydrzal a zabil by ju (zlomil väzy a tak) a "mrtva krv" je pre nich jedom alebo cosi take, proste smrtelna (ako v Interwiev s upirom)... takze ten neurotoxin je asi dalsou ich zbranou, ked hovorime o naozajstnych krvilacnych upiroch, co neznasaju slnko, ziadne fantasy... sleezy
To o tom neurotoxinu som nevedela, asi som nepočuvala pozorne keď som ten film kukala. Ale toto by tiež dávalo zmysel, lenže ten neurotoxin im ide do krvy a oni tú krv pijú, takže teoreticky...vlastne...Diki za obdiv, raz niekto hovoril v telke, že v NY bola jedna novinárka, ktorá chcela odhaliť skutočných upírov a nie tým divných psycho čo si to o sebe myslia(takých ľudí nenávidím, zahlásia o sebe, že sú upíry a potom pijú len pre imidž krv a oblikajú sa do gotiky ako u debilov by som si pripadala v tom podniku. Ja som ich videla cez telku a stačilo mi a tie perverznosti čo tam robili.... no sick) a vrajpravdepodobne sa jej to aj podarilo, lebo zmysla z povorchu zemeského. Jej telo sa nikde nenašlo, proste zmyzla. V telke ľudia s ktorými robili rozhovor(týto boli normálny, serioznejší a realistickejší a nie v gotike oblečený ako ten zbytok bláznov) zo dňa na deň zmyzla, nikto o nej neviem nič už pekných pár rokov bože ak sa jej to naozaj podarilo vypátrať skutočný koven, bože ako rada by som bola na jej mieste, aj keby si zo mna urobili večeru. Ja viem znie to šialene, ale len si to predstav, poznajú celú históriu dejín všetko ako bolo v skutočnosti, možno sú krvilačný a ja neviem čo všetko ešte ale nejakým chorím spôsobom to podľa mňa má svoje čaro. No nebolo by to fascinujúce, už len to že sú schopný žiť nesmrteľným životom je úžastné.
Ale fakt, ja teraz možno budem znieť blbo ale tieto veci s tou energiou bez krvy sú proste neni upíry. Nechcem uraziť tých čo to tvrdia a ani im neberem ich názory, ja si myslím, že je to totálna blbosť. Upír musí piť krv a nie brať si energiu len tak bez krvy od niekoho. Alebo ja neviem čo všetko to tu ešte padlo. Alebo zbožňujem, keď niekto zahlása, že je upír len tak lebo si to myslí o sebe. Upíry boli od jakživa spojovaný s krvou anie nejakou volovinou, že energiu môžu cucaj z ľudí aj inak. Možno je 21.st., ale aj tak. Ich orgány ich stavba teľa nieje ako u človeka. Na vonok možno vyzerajú tak ale kriste, človek nemôže piť krv aniž by ju následne nevyvracal. Žaludok krv nespacuje. angry
Zaznamenáno

Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #200 kdy: 08. Únor 2012, 12:44:33 »

aspoň pokiaľ viem glarestraight. Ja sa aj tak držím skalopevne toho čo som napísala. A o opaku by ma presvedčili iba skutočne reálne dôkazy! Ja viem moja teória je možno blbá pre vätšinu ľudí, ale aj tak si myslím, že je aspoň niečo z nej normálnejšie než cucať energiu nejakým zvráteným spôsobom. V legendy hovoria kadečo, ale treba sa pozerať na to čo majú všetky spoločné a ja neviem ani o jednej, ktorá by tvrdila, že upíry nemusia piť krv, ale môžu sa živiť aj inak. Lebo keby to tak bolo, povedzte mi ktorý upír by si odoprel to potešenie napiť sa čerstvej ľudskej krvy než aby dal prednosť nejakému divnému vysávaniu energie iným spôsobom. Je veľmi ľahké teoretizovať o tom aký sú čo všetko robia, keď nikde nie je skutočná evidencia, alebo čo i len zápis, ktorý by bol skutočne pravý a nie nejaká legenda či rozprávka pre deti nad 18 rokov. Je veľa druhov ľudí čo si myslí, že je upírom, lebo je biely/la ako stena - takže určite má anémiu(chudokrvnosť), lebo je možno/určite psycho a začne vraždiť ľudí - ja som ešte veľmi dávno na y******.com našla video s fotkami o jednej skupinke, kt. si hovorili, že sú upíry, lebo oni skutočne boli o tom presvedčený a normálne vraždili ľudí tak že ich v noci napadli a kusli ich. Ani neviem v ktorej krajine to bolo ale boli to skutočný sériový vrahový psychopati. Myslím, že to bolo v USA odsudili ich na poporavu. A oni na súde vypovedali, že preto to robili, lebo sú upíry. Aj psychiatel potvrdil ich chorobu. Boli psychicky chorý ale aj tak tie telá no neboli tam úplné záberý tých tiel ale vraj vyzerali hodne škarede. nerdyembarassed atď.
Zaznamenáno

Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #201 kdy: 08. Únor 2012, 12:48:36 »

teraz keď tak rozmýšlam, tak v podstate tá energia dáva zmysel, ale aj tak ja jej neverím. Proste krv musí byť. Možno nie čerstvá ale musí byť. niečo im predsa musí kolovať v žilách a tak. Ja mám svoju pravdu Vy všetci máte svoju pravdu a tak sme všetci spokojný  laugh . Sory ak som niekoho urazila, svojim mensím textom alebo menšími textami.  azn
Zaznamenáno

Zuzkana
Moderátor
*

10000.25 lún

View Inventory
Send Money to Zuzkana

Fide, sed cui vide!

Zobrazit profil
« Odpověď #202 kdy: 13. Únor 2012, 14:00:25 »

moja milá Lillyan_B,

nikoho neurážaš, je tu priestor pre vyjadrenie svojich myšlienok a ty to robíš ... (aj keď dosť rozsiahlo smiley .... nebudem ti oponovať v názore, nakoľko je to tvoj názor a nie môj, ale vyjadrím sa k tej krvi a energii, ak dovolíš:  energia v ľudskom tele je v centrách, ktoré sa volajú čakry ...ako si už isto počula energia "prúdi" telom ... a teda čím asi prúdi? ... áno krvou ... čiže iste pochopíš prečo je takou dôležitou esenciou práve táto ľudská tekutina :P
Zaznamenáno

"Mundus vult decipi, ergo decepiatur..."
Lillyan_B
4. ročník
*

302.50 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #203 kdy: 13. Únor 2012, 14:46:41 »

samozrejme, že to chápem  smiley

// ak odpovedáš na posledne pridaný príspevok tak nepotrebuješ používať citáciu !!! - btw. to tiež bolo v pravidlách  hahanot // Zuzkana
« Poslední změna: 13. Únor 2012, 15:55:19 od Zuzkana » Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #204 kdy: 13. Únor 2012, 23:32:31 »

vyjadrím sa k tej krvi a energii, ak dovolíš:  energia v ľudskom tele je v centrách, ktoré sa volajú čakry ...ako si už isto počula energia "prúdi" telom ... a teda čím asi prúdi? ... áno krvou ... čiže iste pochopíš prečo je takou dôležitou esenciou práve táto ľudská tekutina :P
hmmm, to dava zmysel, uz som sa s čakrami a energiou stretla v knihach serie Nesmrtelni, kde to trosku rozoberali, takze na tom asi bude nieco pravdy... sleezy vraj existuje 7 čakier, ktore tvoria podstatu cloveka alebo ako to povedat... a stale sa tam spominalo to, ze "vsetko je energia", nase telo je len zhluk molekul, ktore sa pohybuju prilis pomaly (alebo rychlo?), aby sme kazdu z nich mohli rozlisit... takze aj samotna krv je asi zalozena na rovnakom principe... sustavne preteka po celom nasom tele bez prestavky, takze ma dostatok energie na to, aby sa nou nasytil nejaky upir, vdaka comu nabera nove sily... sleezy trosku tazkopadne, ale snad to nevadi... tongue2
Zaznamenáno

Zuzkana
Moderátor
*

10000.25 lún

View Inventory
Send Money to Zuzkana

Fide, sed cui vide!

Zobrazit profil
« Odpověď #205 kdy: 14. Únor 2012, 09:37:48 »

... no tak vidíš, nie je to tak ťažké pochopiť prečo práve krv ... a "udržiavanie" čistých čakier je dôležité aj pre pohodový život ako taký, pretože ak máš nejakú čakru "zablokovanú" tak sa aj ty sama necítiš dobre ...proste prejaví sa to fyzicky ... čo znamená, že ani tvoja krv potom nie je "dosť hodnotná" na energiu   devilsidesmile
Zaznamenáno

"Mundus vult decipi, ergo decepiatur..."
Stran: 1 ... 12 13 [14]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012