|
|
Menumn Mcgoogle
4. ročník
Pohlaví: 
716.67 lún
View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle
Fantasy! Vampires sein super!
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 08. Leden 2010, 01:59:56 » |
|
Ďakujem ti nie je za čo, vidíš treba sa s tým trochu pohrať a všetko ide, tak aj ja ti ďakujem že si si to prečítala ... Ak by si mala otázky, kľudne!!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení!  Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
|
|
|
|
|
|
zubko
Host
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 08. Leden 2010, 12:28:07 » |
|
Ja som tu ani ne jeden deň a už tomu chápem..je to lahké len musiš naštudovať niektoré podstatné veci a nezanedbať to....ten koho to baví to nenechá tak...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
zubko
Host
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 08. Leden 2010, 12:34:46 » |
|
vo fore..najprv si prečítaj pravidlá fora....tak sa mrkni na spôsobi získavania bodov .........to su velmi dôležité veci.....potom to už pôjde lahšie
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
Everything that matters most is how you see yourself
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 08. Leden 2010, 13:14:40 » |
|
Všetko nájdeš tu http://forum.skolanoci.com/index.php/topic,173.0.html// toto je zároveň posledný príspevok, ktorý nezmažem ohľadom tejto témy 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
 Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live. (\ /) ( . .) c(')(') 
|
|
|
|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 08. Leden 2010, 14:17:59 » |
|
Avatar môže by ť akýkoľvek obrázok s akýmkoľvek obsahom (vrámci pravidiel samozrejme). Väčšinou to ale býva obľúbená postava z obľúbeného seriálu/filmu/knižky/.. alebo len proste vyjadrenie nejakého postoja, napríklad keby si bol čo ja viem punk-rock-ista tak si môžeš dať ako avatar ovrázok kde bude text " punk's not dead " ..  Ja mám napríklad ako avatar jednú moju obľúbenú postavu zo seriálu StarGate Universe 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
 Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live. (\ /) ( . .) c(')(') 
|
|
|
|
|
gaga-bella
3. ročník
Pohlaví: 
101.44 lún
View Inventory
Send Money to gaga-bella
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 08. Leden 2010, 23:01:28 » |
|
POzerám, že sa tu dajú zbierať nejaké body, či čo to je..neviete akoo? please, som tu nováčiiik! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
CinemaBizarre & TWS forever
|
|
|
excited
3. ročník
Pohlaví: 
194.02 lún
View Inventory
Send Money to excited
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 09. Leden 2010, 00:26:58 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij. L.J.W.
|
|
|
OhnivyAndilek
4. ročník
Pohlaví: 
211.36 lún
View Inventory
Send Money to OhnivyAndilek
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 16. Leden 2010, 14:07:20 » |
|
Ahoj, mám dotaz, jakou velikost má mít obrázek na můj profil? Zkouším tam stále něco dát a pořád se nic nechce zobrazit:) kuji
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 16. Leden 2010, 20:34:58 » |
|
Oficiálne 100px na šírku a 150px na výšku. Ale .. mne ho tam zobrazuje .. vyzerá to ako dieťa v oblečku čerta s ružou v ruke ..  Či to by sa nemalo zobrazovať ?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|