Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Viete vlasne čo je to upír ?  (Přečteno 6472 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
zubko
Host
« kdy: 08. Leden 2010, 11:54:41 »

Ked čítam forum tak si niesom istý ..myslím že niektorý ludia nevedia presne čo  alebo kto je upír....skúsim tu uviesť niekolko bodov v ktorých zhrniem upírov ....
1. Upír mal podobu človeka bez kostí alebo aj bez nosa, mohol mať červené oči alebo kovové zuby.Podotýkam že každý upír je jedinečný,čiže je ho velmi ťažko rozlíšiť od človeka . 
2.Vlastnú časť by som venoval upírke ( žene ) .  Jej tvár bola mŕtvolne bledá, vlasy boli čierne ako havranie krídla, pery červené ako krv a pri pohľade do jej tmavých (alebo červených) očí sme mohli vidieť bábiku .
3.Upíri sa vo svojich možnostiach silne líšia . Mohol zhorieť, ale akonáhle sa napil krvi tak mu bolo lepšie. Potrebuje ľudskú krv, nie krv zvierat. Sice sa ňou mohol kŕmiť, ale oslabovalo ho to.
4. Ako obrana proti upírom existovalo veľké množstvo metód, niektoré z nich sú archeologicky doložené. Väčšina z nich mala mŕtvemu fyzicky zabrániť, aby opustení hrobu:
Mŕtvy bol prebodnutý kolom
Mŕtvy bol obrátený na brucho alebo ležal vo ohnutej polohe
Telo mŕtveho bolo násilne porušené (useknutá hlava a pod.) a samozrejme vela vela iných ...
5.Ked žiju ešte stále ( čo dúfam )  grinwink Už dávno nežijú, tak ako si človek predstavuje z filmov a legiend ani sa tak nechovajú. Dokonca väčšina z nich už ani neloví . Množia sa opatrne a systematicky. Väčšina upírov nechce aby sa o nich vedelo a tak držia v tajnosti svoju identitu a len ich zdroje krvi vedia kto sú .
Druhov vampírov je velmi vela...sám ich neviem všetky ale sú to napr.Elementárny Vampír,Latentný Vampír,Mentor,Astrálny Vampír atd ..... no asi tak.....

Zaznamenáno
XtinaCherry
3. ročník
*

Pohlaví: Ženské
409.42 lún

View Inventory
Send Money to XtinaCherry

Smrť je len začiatkom...

620345216
Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 08. Leden 2010, 12:46:07 »

áno astrál.....to mi už niekto vysvetľoval...mno moc som tomu neporozumela...akorát viem že niektorý upíri vedia útočiť aj cez astrál....no neviem si to živo predstaviť ale je to možne......  azn
Zaznamenáno
zubko
Host
« Odpověď #2 kdy: 08. Leden 2010, 13:19:27 »

ano...tento vampír útočí cez sny a berie si potrebnú energiu smiley
Zaznamenáno
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
*

Pohlaví: Mužské
48093.85 lún

View Inventory
Send Money to edvordo

Everything that matters most is how you see yourself

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #3 kdy: 08. Leden 2010, 13:26:02 »

Neccem sklamať, ale pokus sa nepodaril smiley Červené oči .. kovové zuby .. bledá pokožka .. červené pery .. ach jo .. ale hlavne,že sa nedá rozoznať .. chlapče chlapče ..
Zaznamenáno

Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live.
(\ /)
( . .)
c(')(')
Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 08. Leden 2010, 13:37:56 »

Zubko - žiadné kovoé zuby, ani červené oči ... Počkať možno mali dobrého zubára a kontaktné...
Nie nie zubko sú to len výmisli a mýty nič viac .. Poviem ti že existovali a dokonca existujú ale nikdy nevyzerali takto ver mi
aj kebyže prejdeš okolo neho nerozpoznáš ho ...
Zaznamenáno
XtinaCherry
3. ročník
*

409.42 lún

View Inventory
Send Money to XtinaCherry

Smrť je len začiatkom...

620345216
Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 08. Leden 2010, 15:23:22 »

mno bola by sranda stretnúť sa zo skutočným upírom...... azn...celkom lákavé..ale ano je pravda že sa nedá rozpoznať je rovnaký ako my.. dokáže sa prispôsobiť je gentleman a šarmantný a príťažlivý tak Pozor na to!!!..a to s tými očami ..mno aj je aj nieje pravda .....ja som sa iba dozvedela že oči sa im menia iba keď cítia potrebu piť alebo keĎ pijú na bledšiu farbu od ich normálnych očí.......čiže pokiaľ má upír modré oči bude mať pri jedení bledšie od nich...a pokiaľ ma hnedé budú sa podobať žltým .... tak je to  azn....verte mi ....
Zaznamenáno
Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 08. Leden 2010, 15:28:54 »

to Xtina : pošli za mnou prosím ťa toho experta čo ti toto povedal.
Ale musím súhlasiť stebou v tom že sú šarmantný a tak ďalej "obeť" je potom ľahko manipulovateľná. (vlastná skúsenosť)
A inak mne sa napríklad oči zmenia na tmavé keď sa hnevám keď robím hypnózu mení sa mi pravidelne farba až dokým dotyčný nepadne ako keby do čiernej hlbiny. Ide oto že aj niektorým ľudom sa menia farby a všimni si keď si chorá a oslabnutá tak máš svetlejšie oči smiley
Zaznamenáno
Paes
3. ročník
*

14.59 lún

View Inventory
Send Money to Paes

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: 08. Leden 2010, 15:33:33 »

tohle jsem četla už na netu,ale já zůstanu v tom že vypadají jako my a můžou jít i na slunce  azn
Zaznamenáno
lucy5
4. ročník
*

2.98 lún

View Inventory
Send Money to lucy5

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 08. Leden 2010, 15:58:12 »

je rozdiel nazov upir a vampir..
1)UPIR nemusi sat krv,robi to len preto aby si udrzal dlhovekost a casto nemusia pri kusnuti nakazit cloveka ale VAMPIR je dravya je to krvilacna bestia pretoze krv potrebuju nutne k zivotu.
2)UPIR nie je svetloplachy, mozu byt prakticky hore kedykolvek, cely den nespia a ostavaju vo svojej podobe. VAMPIR je svetloplachy.Vychadzat von moze iba v noci
Zaznamenáno
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 08. Leden 2010, 19:26:32 »

zajímavé jak každý má trochu jinou představu o tom, jak upír vypadá.. popravdě já nevím ,kde je pravda a dokud nějakého nepotkám.. smiley asi to ani nezjistím smiley
ale zfilmování dělá divy a lidí věří různým věcím.
Zaznamenáno

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
L.J.W.
Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 08. Leden 2010, 19:27:27 »

cool2 že stačí strenúť mňa :D :D :D :D
Pozri pokiaľ by sfilmovali že upír je v tvare koláča tak musí tak vypadať :D
Zaznamenáno
Cassie Warren
Vodkyňa dcér tmy
4. ročník
*

678.85 lún

View Inventory
Send Money to Cassie Warren

Skončila som tu.

422819517
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #11 kdy: 08. Leden 2010, 22:03:42 »

Moja definícia upíra je jednoduchá:
- je to najlepšie čo niekto mohol vymslieť

proste úžas...:D
milujem vás všetkých....xD
Zaznamenáno

I gone.
Asined
Dcéra tmy
4. ročník
*

776.75 lún

View Inventory
Send Money to Asined

Nikdy nedovol,aby ta strach z prehry vyradil z hry

Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 08. Leden 2010, 23:03:35 »

myslim že upíri vypadaju ako obyčajný ludiaa iba su povedzme viac charizmaticky vytvaraju okolo seba vedšiu auru a energiju,pritahujú ludí ako včeli med v moderné dobe sa už podla mna tak nemusia maskovat je viac uvolneny svet a ludia si tak jch existenciu nepripuštaju teda okrem nás svetlích výnimiek vo filmoch su rozne obrazy o tom ako vypada upír v podctate sa vo vela veciach zhodujú v podctatných maličkostiach .........ako napr: oči nie su asi červené možno sa to niekedy len zdá mi niezme dokonalí a nemame ani dokonali zrak ako ony takze to pokojne može byt len naša practava ich oči sú ako naše len nás dokažu vaic upútat ,biela pokožka pítam sa prečo ved ked upíri píjú krv nemali by ju mat krásnu hebku a povedzme normálnu ved aj v nás prudi krv a mame nor.plet tak prečo nie oni?
Zaznamenáno

Ak chcete vytvoriť čokoľvek, niečo meniť, stačí vám len jedna vec .............myšlienka :D
Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 08. Leden 2010, 23:09:57 »

Máš pravu majú normálnu pleť majú normálne oči ... len sú iny ale nie na volné oko sa to zbadať neda jednoducho
Zaznamenáno
Triss
3. ročník
*

61.81 lún

View Inventory
Send Money to Triss

Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 09. Leden 2010, 15:45:41 »

To PraeNutiusExitus:

Rozpravas o nich, ako keby si tie informacie mala priamo o nich, a hovoris o tom dost sebavedome..Kazda polozena otazka ohladom upirov, a odpovedas priamo len ty... Mame stastie ze tu mame osobku ktora pozna skutocne nejakeho upira, ktory by bol medzi nami a ktory by ti toto cele spovedal, preto to tak perfektne ovladas? Alebo si sama upirka? Ako nic v zlom, len som velmi velmi zvedava  gum
Zaznamenáno

...Aeternum sub sole nihil...
Stran: [1] 2 3 ... 5   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012