Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2  Vše   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Sny  (Přečteno 552 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Katy.katy.Katy.007
3. ročník
*

Pohlaví: Ženské
149.83 lún

View Inventory
Send Money to Katy.katy.Katy.007

397297048
Zobrazit profil Email
Sny
« kdy: 17. Březen 2010, 16:42:27 »

Ahoj.. mam takové divné sny a bojím se je zdělovat někomu d ocí a ted sem tu našla na internetu poradnu... o je moc dobrá a tam jsem jim své sny zdělila, bylo to príma - velká ůleva vám povím!!! tak sem něco napište - nějaký váš sen... o kterém se bojíte mluvit. My to pochopíme - a taky mě to zajímá jaké mají lidé sny =) předem děkuji papa
Zaznamenáno
meolor
4. ročník
*

5.21 lún

View Inventory
Send Money to meolor

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 17. Březen 2010, 21:01:52 »

No jediný hrozný sen ktorý sa asi bojím povedať aj mojej najlepšej kamoške je,že som jej prebrala frajera a on ju nechal. A teraz sa to nejako zreálňuje. Dosť ma to štve  a nemôžem to nikomu povedať,lebo toho chalana každý pozná.Je to naozaj na nervy. A potom ešte jeden,ked sa mi snívalo,že jeden chalan s ktorým to nejako ťahám je v skutočnosti môj brat.Strašný sen sniffles Hlavne preto,lebo tie moje sny sú vždy nejako pravdivé. Ale tiež ten druhý nemožem nikomu povedať lebo by si mysleli že mi šibe. no Fu,a je to von.Hoci mojím strašných je veľa,ale tieto sú asi najhoršie.Lebo ja mám vždy hrôzostrašné sny. no
Zaznamenáno
Katy.katy.Katy.007
3. ročník
*

149.83 lún

View Inventory
Send Money to Katy.katy.Katy.007

397297048
Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 18. Březen 2010, 18:31:10 »

je, to mas pravdu tyto sny jsou opravdu strašné - přeji, aby se níkdy nestalo co nechceš.. děkuji že jsi to sem napsala a ještě jednou přeji hodně ůspěchu =)
Zaznamenáno
Saryn
3. ročník
*

47.51 lún

View Inventory
Send Money to Saryn

Nedívej se na oči, dívej se DO očí!

481289229
Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 18. Březen 2010, 19:32:37 »

Zdálo se mi, že jdu s ňákou skupinkou lidí po zuby ozbrojenou, s takovými těmi meči, sekyrami, kušemi,... Vešli sme do takový betonový pevnosti (vypadala, jako by se po ní střílelo z děl). A vím že byla černá noc a hustě pršelo. Pořádně už nevim co v tý pevnosti bylo, ale zabilo to mě i celou skupinu. rip A pak sme tam vešli zase, ale byli to upe jiní lidi a i já vypadala jinak. Ale přitom sme byli ti stejní. Zase sme tam vešli a zase nás něco zabilo, ale po jiný době a jinym způsobem (jednou otrávené šipky ze spuštěné pasti, jindy okatý meč v rukách minotaura). rip A takhle to pokračovalo až do probuzení. rip Hodně divnej sen, a možná bych se asi za něj ani nemusela stydět. Nestydim se, jenom nikoho v mym okolí sny neberou.
Zaznamenáno
AliceRose
4. ročník
*

107.20 lún

View Inventory
Send Money to AliceRose

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 31. Březen 2010, 14:13:35 »

Mne sa snivalo ze moji stary rodicia zomreli , a bolo to viac ako realne lebo vsetci tam plakali ako naozaj aj ta bolest a ked som sa zobidila tiez som plakala tak som im rychlo zavolala a povedala som im aby dnes nikam nesli , nastastie sa nic nestalo
Zaznamenáno
EmilyStrange
3. ročník
*

24.56 lún

View Inventory
Send Money to EmilyStrange

490286166
Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 03. Duben 2010, 19:41:27 »

Mne sa dva razy sníval ten istý sen ale keď sa sníval druhý krát tak som ako keby vedala aj čo bude nasledovať lenže ten druhý bol aj modernejší napr že tam vystupavali herci z paneláku a také...  no
Zaznamenáno

Emily the Strange
Zoey713
4. ročník
*

200.62 lún

View Inventory
Send Money to Zoey713

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 03. Duben 2010, 20:39:01 »

Môj najhorší sen bol ten v ktorom som zostala sama. Neviem či zomreli ale všetci proste zmizil..moja rodina, kamaráti proste všetci bolo to hrozné... sick
Zaznamenáno

Nikdy sa nemrač, pretože nikdy nevieš, kto sa môže zamilovať do tvojho úsmevu =)
Polina13
4. ročník
*

156.14 lún

View Inventory
Send Money to Polina13

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11. Duben 2010, 14:22:54 »

moj najhorsi sen sa so mnou taha uz si od vtedy ked som mala 9?? 10??.......... nejako tak........... sa mi snivalo ze som v v brezovom haji co je pri nasom dome bola tam aj moja mama a babka (kedze byvam iba s nimi) vedela som kadial sa z neho dostanem von ale konca nebolo nikde......... postupne sa stmievalo (pravdaze v tom mojom sne) a my sme sa stale z neho nemohli dostat von........ zrazu som sa pozrela okolo seba si su mama a babka stale pri mne......... ked som sa otocila na jednu stranu bola tam mama ale nech som sa pozerala hocide babku som nenasla strasne som zacala kricat a utekat aby som ju nasla ale nikde som ju nenasla a nakoniec som si uvedomila ze ani mama nieje so mnou......... som sa rozkricala este viac a zacala som aj strasne plakat......... ta tma bola strasne kedze sa zotmelo.......potom som isla k miestu kde som si myalela ze je pravdepodobne potok (lebo som ho pocula) a vedela som ze tej je na konci brezoveho haja.... ked som tam prisla videla som mamu ako isla prejst cez nejaku latku co bola tam polozena aby sa dostala von ale odrazu spadla dole........ rychlo som tam dobehla ale ked som pozrela dole nebola tam len ona ale aj babka a vsetky moje kamaratky ale uz sa utopili (neviem sice ako ale ta moja uzasna detka predtavivost ktoru mam az dodnes tak v nej je mozne secko) vtedy som znova zacala kricat ale to som sa uz zobudila a ja som potom uz nemohla zaspat.............  cry

ale ten sen sa mi sniva stale a stale sa prebudem v tej istej casti ako prvy krat lebo vzdy mi zrovna vtedy zazvoni budik.............. ja mavam v tie dni ked sa mi to sniva traumu a neviem sa poriadne v skole sutredit ( pravdaze k tym utopenym priatelo stale niekto pribuda podla toho koho spoznam ale zato aj ubudaju ty s ktorymi som sa kedysi kamaratila ale uz teraz nie)

toto som uz hovorila jednej mojej kamaratke ale mame som sa to nikdy neodvazila povedat lebo by si uz o mne myslela nevim co
Zaznamenáno
Saryn
3. ročník
*

47.51 lún

View Inventory
Send Money to Saryn

481289229
Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: 11. Duben 2010, 15:32:02 »

Zdál se vám někdy sen ve kterém ste se třeba dusili, topili, nebo ste nemohli křičet?
Zaznamenáno
Elle Ross
4. ročník
*

156.09 lún

View Inventory
Send Money to Elle Ross

Just love yourself

Zobrazit profil Email
« Odpověď #9 kdy: 27. Duben 2010, 15:28:57 »

Jeden môj sen sa mi zdal neskutočne reálny.
Bola som v jednom klube, kde sa konalo nejaké rečnícke vystúpenie. Izba mala fialový odtieň ktorý zapríčiňovali svetlá. Bolo tam veľké pódium, na ňom mikrofón a klavír a všetci naň upierali zrak aj keď tam nikto nestál.
Po chvíli jedna žena dokončila svoj prejav a vyzvala ma, aby som šla spievať. Absolútne som nevedela čo mám v tej chvíli spraviť. Zostala som sedieť v šoku, prečo práve ja, keď vôbec neviem či mám spievať.
Odvážila som sa vstať a prejsť po schodoch na pódium k mikrofónu. Nadýchla som sa a začala spievať pieseň, ktorú som si vypočula večer (nie vo sne), pretiže som si ju pamätala a bola krásna.
Zrazu mi nečakane začali všetci odušu tlieskať. Neprestávala som spievať a takto sa môj sen aj skončil...
Zaznamenáno

O_o
Zoey Redbirtová
3. ročník
*

100.00 lún

View Inventory
Send Money to Zoey Redbirtová

Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 27. Duben 2010, 21:20:34 »

ja mám veľa snov ale mno asi také dva najvacsie su: aby bol moj bracho zdravy a potom keby mohla existovat skola noci!!!!!..................ale jedina vec ze by mladata neumierali!
Zaznamenáno
meolor
4. ročník
*

5.21 lún

View Inventory
Send Money to meolor

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 29. Duben 2010, 19:48:20 »

Môj další brutálny sen.AKo ostatné.Snívalo sa mi že som bola v škole.S mojou best frend som sa pohádala a boli sme proti sebe.Šla som na wc sa vyplakať. A v tom som začalu ako niekto vošiel dniu.Bol to muž.A chcel sa dostať dnu aj ked som hovorila že je obsadené.Začala som kričať ale nikde nič.NItko to nepočul,lebo ten muž zapol vodovodný kohútik.Potom sa dostal dnu a ja som ho poznala.Bol to kamoš mojej best frend.A hádajte čo tak asi mohol chcieť.No ja som uvidela že na wc vošlo iné dievča a povedala som mu aby šiel za ňou.Nech ma nechá napokoji.A on odišiel a znásilnil ju na wc.A ja som odišla preč s plačom.Hnusný sen.Ešte taký brutálny som nemala. Och,a najhoršie je že si všetky sny poametám.Je to ako keby som v mysli mala film ktorí si stále možem vybaviť:(
Zaznamenáno
Saryn
3. ročník
*

47.51 lún

View Inventory
Send Money to Saryn

481289229
Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 29. Duben 2010, 20:18:23 »

To mě se jednou zdálo taky něco BRUTUS. rip Bylo to truchu horrorový, ale nějak sem tam strach necejtila, jenom adrenalin. Zdálo se mi že já a jedna holka co taky vypadala jako já (ale ta byla vyděšená) běžíme červenými chodbami před monstrem (nejspíš něco na způsob raptora). Zatáhla sem nás dvě do ňákýho pokoje a když se k nám chtěl raptor dostat, a já zavírala narychlo dvěře, ukousnul mi pravou ruku. opps Raptor si vzal ruku a nechal nás bejt, ale z nějakýho důvodu pak byla ta druhá holka mrtvá (už si nepamatuju příčinu smrti ale trochu krvavý to bylo, to ještě vim). thinking
Zaznamenáno
Essex
Dcéra tmy
4. ročník
*

534.25 lún

View Inventory
Send Money to Essex

ži a nechaj žiť....

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 29. Duben 2010, 20:52:23 »

Minule sa mi snívali za jednu noc tri sny a v každom bol bazén.Som tak trochu nechápala. devilsidesmile
Zaznamenáno

To,že niečo nevidíme neznamená,že to neexistuje.
Boh nám dal deti,aby smrť nevyzerala taká hrozná. :D
Mona
4. ročník
*

4.30 lún

View Inventory
Send Money to Mona

Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 20. Červen 2011, 15:14:15 »

já si věčinou své sny ráno nepamatuju,ale když už ano tak mi asi objasnují co ve skutečnosti cítím za emoce,jinak by to v mím případě nikdy ty sny asi ani nedávali smysl.
Věčinou totiš nepřemýšlím co ke komu cítím,ale když se v mém snu ojeví někdo koho znám vždycky mi to připadá jakdyby mi ten sen něco zděloval,jen nechápu co znamenalo když mně v 1 snu chtěla zavraždit babička-nvm jestli to znamenalo že mně nemá ráda ona nebo že se jí já bojim,to opravdu nvm,ale u konce sem v tom snu skočila z okna a to semi zdálo víckrát takže své sny chápu jen někdy.
kdyby ste pls někdo věděli co ten sen znamenal tak pls napište.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2  Vše   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012