Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 15   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Loren Blake  (Přečteno 10112 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
rosemari
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
137.66 lún

View Inventory
Send Money to rosemari

577282611
Zobrazit profil Email
« kdy: 20. Březen 2010, 13:02:08 »

Co si myslíte o této postavě v knize? blink
Jaký máte pocit?....mě se zdá, že je úžasný ale něco mi na něm nesedí.. nerdyembarassed
Zaznamenáno

já můžu umřít, ale moje láska zůstane tady...
já můžu umřít, ale moje duše zůstane navždy...
já můžu umřít, ale moji blízcí na mě nezapomenou...
mike258
4. ročník
*

Pohlaví: Mužské
0.92 lún

View Inventory
Send Money to mike258

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 20. Březen 2010, 14:10:09 »

jj, sprava sa zaujimavo ... a v tretej casti (aj ked som precital len 7 kapitol zatial) je to dost divoke :D ... nechcem prezredzat, ale pekne sa to zamotava ...
Zaznamenáno

You can fool some of the people all the time, and all the people some of the time; but you cannot fool all the people all the time.
Môžeš klamať niektorých ľudí stále a všetkých ľudí chvíľu, ale nemožeš klamať všetkým a stále.
Lelusha
4. ročník
*

257.87 lún

View Inventory
Send Money to Lelusha

605177185
Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 20. Březen 2010, 15:47:51 »

Podla mna je to celkom fajn :D Loren Black :D len dúfam ze nic medzi nimi nebude bo by ma piclo :D sak z ucitelom? :D ale inak je to fajn :D aspon viem co je Haika :D
Zaznamenáno
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #3 kdy: 20. Březen 2010, 15:51:28 »

Haika? Oni vážne spravili v preklade z haiku haika?

PS, nemohli by ste mi tie jeho haiku sem/do PM niekto prepísať?  angel Rada by som videla, ako ich prekladateľka prebásnila...  azn
Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
Butterfly
4. ročník
*

83.06 lún

View Inventory
Send Money to Butterfly

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 23. Březen 2010, 15:16:37 »

loren xD no ani sa nečuduejm Zo že sa nevie rozhodnuť..  ved taký 25 ročný najsexy profsor... to  neni na zahodenie.. ale.. aj mne na nom niečo nesedí.. ale zlí chlapci su super x)
Zaznamenáno

Chicago. Moje mesto. Potešila som sa  a znova ma zalial zvláštny pocit istoty. Taký  aký  som naposledy cítila dnes pri  tom chlapcovi. Dnes. No už  vlastne včera . Prebehlo  vyše 24 hodín od môjho  veľkolepého  lovu...
JAJA584
Host
« Odpověď #5 kdy: 23. Březen 2010, 15:35:10 »

loren xD no ani sa nečuduejm Zo že sa nevie rozhodnuť..  ved taký 25 ročný najsexy profsor... to  neni na zahodenie.. ale.. aj mne na nom niečo nesedí.. ale zlí chlapci su super x)
jj suhlasiim zly chlapci su supeer :D ale LOren Blake este lepšíí :D uz sa neviem dockat na 3 cast ! ..
Zaznamenáno
Lili.en
4. ročník
*

50.70 lún

View Inventory
Send Money to Lili.en

FREIHEIT 91

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #6 kdy: 23. Březen 2010, 17:20:57 »

:D no přesně..tím souhlasím :D...jsem zvědavá co se z něho vyklube  laugh
Zaznamenáno

Wir hören nie auf zu schreien. Wir kehren zum Ursprung zurück
mike258
4. ročník
*

0.92 lún

View Inventory
Send Money to mike258

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 26. Březen 2010, 16:13:12 »

no, uz som docital treti diel a povedal by som ze "zly chlapec" je strasne slabe slovo nanho  no ... ved tak aj dopadol, hoci mozno trochu prahnane ale ...  angry
Zaznamenáno

You can fool some of the people all the time, and all the people some of the time; but you cannot fool all the people all the time.
Môžeš klamať niektorých ľudí stále a všetkých ľudí chvíľu, ale nemožeš klamať všetkým a stále.
gumimeda
4. ročník
*

191.65 lún

View Inventory
Send Money to gumimeda

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 26. Březen 2010, 20:14:58 »

nemám co dodat... smiley nejlepší byla dvojčata: "A tady máme jediný důvod, proč pořád ještě chodím na ten zatracený seminář poezie", "Moje řeč, ségra."
Zaznamenáno
Butterfly
4. ročník
*

83.06 lún

View Inventory
Send Money to Butterfly

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 26. Březen 2010, 20:19:17 »

no, uz som docital treti diel a povedal by som ze "zly chlapec" je strasne slabe slovo nanho  no ... ved tak aj dopadol, hoci mozno trochu prahnane ale ...  angry
ale no.. možno  je v trojke zlý (počkám si  keď vide potom si budem robiť nervy) ale musí byť sexi x) nežiarli x) x)
xD xD
Zaznamenáno

Chicago. Moje mesto. Potešila som sa  a znova ma zalial zvláštny pocit istoty. Taký  aký  som naposledy cítila dnes pri  tom chlapcovi. Dnes. No už  vlastne včera . Prebehlo  vyše 24 hodín od môjho  veľkolepého  lovu...
mike258
4. ročník
*

0.92 lún

View Inventory
Send Money to mike258

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: 26. Březen 2010, 21:51:31 »

ale no.. možno  je v trojke zlý (počkám si  keď vide potom si budem robiť nervy) ale musí byť sexi x) nežiarli x) x)
xD xD
laugh laugh na neho urcite neziarlim cool nemam to za potreby a navyse to ako sa zachoval  glaresad ... ale som o diel popredu, takze nemienim kazit momentalny nazor smiley
Zaznamenáno

Butterfly
4. ročník
*

83.06 lún

View Inventory
Send Money to Butterfly

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 26. Březen 2010, 22:35:00 »

laugh laugh na neho urcite neziarlim cool nemam to za potreby a navyse to ako sa zachoval  glaresad ... ale som o diel popredu, takze nemienim kazit momentalny nazor smiley
d každy žiarli uričte xD keby taký prfesori boli na mojje škole.. fuu xD
Zaznamenáno

monulik117
4. ročník
*

110.48 lún

View Inventory
Send Money to monulik117

Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 27. Březen 2010, 13:55:31 »

Podľa mňa je úplne úžastný.
Zaznamenáno
mike258
4. ročník
*

0.92 lún

View Inventory
Send Money to mike258

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 27. Březen 2010, 15:45:30 »

d každy žiarli uričte xD keby taký prfesori boli na mojje škole.. fuu xD
az na to, ze ja uprednostnujem hodnotenie povahy, spravania a pod., vzhlad je az druhorady  tongue2
Zaznamenáno

Butterfly
4. ročník
*

83.06 lún

View Inventory
Send Money to Butterfly

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 27. Březen 2010, 20:57:55 »

Podľa mňa je úplne úžastný.
mooj človek x) x)

az na to, ze ja uprednostnujem hodnotenie povahy, spravania a pod., vzhlad je az druhorady  tongue2
tak ano  ale ked vidíš nejake super dievča .. dal by si si povedať nie? xD nezahováraj to je dane v človeku x)

spojené príspevky // Luu
« Poslední změna: 16. Duben 2010, 22:09:03 od Luu » Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 15   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012