rosemari
4. ročník
Pohlaví: 
137.66 lún
View Inventory
Send Money to rosemari
|
 |
« kdy: 20. Březen 2010, 13:02:08 » |
|
Co si myslíte o této postavě v knize?  Jaký máte pocit?....mě se zdá, že je úžasný ale něco mi na něm nesedí.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
já můžu umřít, ale moje láska zůstane tady... já můžu umřít, ale moje duše zůstane navždy... já můžu umřít, ale moji blízcí na mě nezapomenou...
|
|
|
mike258
4. ročník
Pohlaví: 
0.92 lún
View Inventory
Send Money to mike258
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 20. Březen 2010, 14:10:09 » |
|
jj, sprava sa zaujimavo ... a v tretej casti (aj ked som precital len 7 kapitol zatial) je to dost divoke  ... nechcem prezredzat, ale pekne sa to zamotava ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
You can fool some of the people all the time, and all the people some of the time; but you cannot fool all the people all the time. Môžeš klamať niektorých ľudí stále a všetkých ľudí chvíľu, ale nemožeš klamať všetkým a stále.
|
|
|
Lelusha
4. ročník
257.87 lún
View Inventory
Send Money to Lelusha
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 20. Březen 2010, 15:47:51 » |
|
Podla mna je to celkom fajn  Loren Black  len dúfam ze nic medzi nimi nebude bo by ma piclo  sak z ucitelom?  ale inak je to fajn  aspon viem co je Haika 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
Pohlaví: 
0.00 lún
View Inventory
Send Money to Luu
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 20. Březen 2010, 15:51:28 » |
|
Haika? Oni vážne spravili v preklade z haiku haika? PS, nemohli by ste mi tie jeho haiku sem/do PM niekto prepísať?  Rada by som videla, ako ich prekladateľka prebásnila... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 23. Březen 2010, 15:16:37 » |
|
loren  no ani sa nečuduejm Zo že sa nevie rozhodnuť.. ved taký 25 ročný najsexy profsor... to neni na zahodenie.. ale.. aj mne na nom niečo nesedí.. ale zlí chlapci su super x)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Chicago. Moje mesto. Potešila som sa a znova ma zalial zvláštny pocit istoty. Taký aký som naposledy cítila dnes pri tom chlapcovi. Dnes. No už vlastne včera . Prebehlo vyše 24 hodín od môjho veľkolepého lovu...
|
|
|
|
JAJA584
Host
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 23. Březen 2010, 15:35:10 » |
|
loren  no ani sa nečuduejm Zo že sa nevie rozhodnuť.. ved taký 25 ročný najsexy profsor... to neni na zahodenie.. ale.. aj mne na nom niečo nesedí.. ale zlí chlapci su super x) jj suhlasiim zly chlapci su supeer  ale LOren Blake este lepšíí  uz sa neviem dockat na 3 cast ! ..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lili.en
4. ročník
Pohlaví: 
50.70 lún
View Inventory
Send Money to Lili.en
FREIHEIT 91
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 23. Březen 2010, 17:20:57 » |
|
loren  no ani sa nečuduejm Zo že sa nevie rozhodnuť.. ved taký 25 ročný najsexy profsor... to neni na zahodenie.. ale.. aj mne na nom niečo nesedí.. ale zlí chlapci su super x)  no přesně..tím souhlasím  ...jsem zvědavá co se z něho vyklube 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Wir hören nie auf zu schreien. Wir kehren zum Ursprung zurück
|
|
|
mike258
4. ročník
Pohlaví: 
0.92 lún
View Inventory
Send Money to mike258
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 26. Březen 2010, 16:13:12 » |
|
loren  no ani sa nečuduejm Zo že sa nevie rozhodnuť.. ved taký 25 ročný najsexy profsor... to neni na zahodenie.. ale.. aj mne na nom niečo nesedí.. ale zlí chlapci su super x) no, uz som docital treti diel a povedal by som ze "zly chlapec" je strasne slabe slovo nanho  ... ved tak aj dopadol, hoci mozno trochu prahnane ale ... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
You can fool some of the people all the time, and all the people some of the time; but you cannot fool all the people all the time. Môžeš klamať niektorých ľudí stále a všetkých ľudí chvíľu, ale nemožeš klamať všetkým a stále.
|
|
|
gumimeda
4. ročník
191.65 lún
View Inventory
Send Money to gumimeda
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 26. Březen 2010, 20:14:58 » |
|
loren  no ani sa nečuduejm Zo že sa nevie rozhodnuť.. ved taký 25 ročný najsexy profsor... to neni na zahodenie.. ale.. aj mne na nom niečo nesedí.. ale zlí chlapci su super x) nemám co dodat...  nejlepší byla dvojčata: "A tady máme jediný důvod, proč pořád ještě chodím na ten zatracený seminář poezie", "Moje řeč, ségra."
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 26. Březen 2010, 20:19:17 » |
|
no, uz som docital treti diel a povedal by som ze "zly chlapec" je strasne slabe slovo nanho  ... ved tak aj dopadol, hoci mozno trochu prahnane ale ...  ale no.. možno je v trojke zlý (počkám si keď vide potom si budem robiť nervy) ale musí byť sexi x) nežiarli x) x)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Chicago. Moje mesto. Potešila som sa a znova ma zalial zvláštny pocit istoty. Taký aký som naposledy cítila dnes pri tom chlapcovi. Dnes. No už vlastne včera . Prebehlo vyše 24 hodín od môjho veľkolepého lovu...
|
|
|
mike258
4. ročník
Pohlaví: 
0.92 lún
View Inventory
Send Money to mike258
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 26. Březen 2010, 21:51:31 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 26. Březen 2010, 22:35:00 » |
|
d každy žiarli uričte  keby taký prfesori boli na mojje škole.. fuu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
mike258
4. ročník
Pohlaví: 
0.92 lún
View Inventory
Send Money to mike258
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 27. Březen 2010, 15:45:30 » |
|
d každy žiarli uričte  keby taký prfesori boli na mojje škole.. fuu  az na to, ze ja uprednostnujem hodnotenie povahy, spravania a pod., vzhlad je az druhorady 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 27. Březen 2010, 20:57:55 » |
|
Podľa mňa je úplne úžastný.
mooj človek x) x) az na to, ze ja uprednostnujem hodnotenie povahy, spravania a pod., vzhlad je az druhorady  tak ano ale ked vidíš nejake super dievča .. dal by si si povedať nie?  nezahováraj to je dane v človeku x) spojené príspevky // Luu
|
|
|
|
« Poslední změna: 16. Duben 2010, 22:09:03 od Luu »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|