Skôr, než sa niečo spýtate, prečítajte si pozorne všetky otázky. Je toho možno veľa, ale tá vaša tam určite je tiež.
Preboha, toto je až desivé, zmazala som 4 celé témy, a zase taký krátky textík...
LUNYNa čo slúžia luny?Luny slúžia na nakupovanie prostredníctvom
SHOPu.
Ešte som sa len registroval/a, a už mám na konte 10 lún. Prečo?Darček od nás. Každý nový užívateľ získa pri registrácií zdarma 10 lún.
Ako získam ďalšie luny?Odosielaním príspevkov do fóra, chatovaním v
CHATe, stávkovaním v
Stávkovej kancelárií alebo z úrokov z
Banky.
Ako rýchlo sa mi pripočítavajú luny pri chatovaní?Získaš 0,0003 luny za sekundu.
Čo je to Stávková kancelária a ako funguje?V stávkovej kancelárií si môžeš podať tiket a vyhrať luny. Losuje sa každé 3 hodiny. Tiket ťa stojí 8 lún, musíš vybrať 5 čísel, a môžeš vsadiť neobmedzene tiketov s rôznymi číslami.
1 uhádnuté číslo - 10 lún
2 uhádnuté čísla - 100 lún
3 uhádnuté čísla - 500 lún
4 uhádnuté čísla - 1000 lún
5 uhádnutých čísel - 5000 lún
Čo je to Banka a ako funguje?Do Banky si za poplatok 10 lún môžeš luny uložiť. Výber stojí 2 luny. Výhodou je, že ti napríklad pri premazávaní príspevkov tvoje luny už nezmiznú. Každý deň tiež získaš úrok vo výške 0,02%.
Ak chceš vedieť, koľko je to lún, vydeľ svoje luny v banke číslom 500.
Pri vkladaní lún do Banky mi napíše, že nemám dostatok peňazí, čo s tým?Mysli na to, že na vloženie potrebuješ 10 lún ako poplatok za akciu. Ak máš teda 100 lún, musíš do Banky vkladať iba 90.
Získam luny za vypĺňanie kvízov?Nie, za vypĺňanie kvízov získaš
body.
Píšem dlhé príspevky, ale luny sa mi nepripisujú, prečo?Pravdepodobne ich píšeš do sekcie Off topic, tam sa luny za príspevky nepripisujú.
Pomóóóc, moje luny zmizli!S najväčšou pravdepodobnosťou ti niektorý z moderátorov zmazal tvoje príspevky, ktoré buď porušovali pravidlá, alebo boli v téme, ktorú sme sa rozhodli z nejakých dôvodov zmazať.
Pomóóóc, moje luny, ktoré som si zarobil chatovaním, zmizli!Pravdepodobne si presiahol limit ne-aktivity v CHATe - inými slovami, nič si nerobil, a CHAT ťa automaticky odhlásil. V treťom ročníku je to 15 minút, vo štvrtom 25, a od piateho vyššie 30. Po prihlásení začínaš vždy od 0. Aby ti luny zarobené chatovaním zostali, musíš sa z CHATu odhlásiť červeným tlačítkom v užívateľskom menu, alebo príkazom /quit.
Pomóóóc, zmizlo mi STRAŠNE VEĽA lún! A pritom som vždy písal/a iba také dlhé príspevky... Prečítaj si toto:
http://forum.skolanoci.com/index.php/topic,61.msg18947.html#msg18947Čo si môžem kúpiť v SHOPe?Momentálne môžeš luny investovať do nákupu kníh.
Budú sa dať kúpiť v SHOPe iba knihy?Nechajte sa prekvapiť ;-)
Kde si môžem pozrieť, koľko majú lún ostatní užívatelia?Buď pod konkrétnym profilom, alebo v zoznamoch -
LUNY V BATOHU a
LUNY V BANKE