no, ta Naomi Scott by aj celkom usla... konecne nejaky novy napad na Zoey...

Nick Roux nie je zly, ale boli tu uz lepsie napady na Erika (samozrejme nie Zaca Efrona), proste zaujimavejsie typy...
ta Leven Rambin by mi nejak viac pasovala k Erin... nevidim jej v tvari nic koketne alebo potvorske ako u Afrodity...
Afrodita by mala byt taka koketna potvora ako napr. Candice z TVD (Caroline) alebo taka Hayden Penettiere (Heroes)...

aj ja by som si vedela ako Lorena predstavit Iana Somerhaldera, ale dospela som k zaveru, ze by sa mi nepacilo, keby tak rycholo zomrel a takym spôsobom... mam ho rada, no nechcem, aby sa mi v tej roli znechutil... takze on nie...
z Bena Barnesa by bol fakt pekny Kalona (nie si sama, koho to napadlo), takze tu som za...

a ako Neferet dosadit Natalie Portman??? nuz, nie zly napad, ale väcsina z nas, medzi ktorych patrim aj ja, ma jasnu vitazku herecku z O. C. California Melindu Clarke... ta je na to ako stvorena...

pridam tu este dalsich, aby si videla ako tu väcsina hlasovala, teda davala tipy:
ako Jack vyhrava (aj u mna) Chris Colfer z Glee... je fakt rozkosny, hotovy Jack...

na Shaunee padli napady ako Bonnie z TVD alebo jedna, co jej neviem prist na meno...

tipovali sa aj profaci, ale na tych nepadol nejaky extra tip... takze ti radim, aby si si pozrela starsie prispevky, najlepsie od zaciatku, aby si mala aspon aky-taky prehlad alebo chod na youtube..., zatial su len rôzne spekulacie ako by asi mohli vyzerat... takze nie je nic iste a este tak celkom nepadli jasni vitazi...