Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 14   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Predtuchy, Veštecké sny, Deja Vu  (Přečteno 9324 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
M.H.Charlotte
3. ročník
*

Pohlaví: Ženské
195.39 lún

View Inventory
Send Money to M.H.Charlotte

Zobrazit profil
« kdy: 24. Duben 2010, 21:17:55 »

Zdálo se vám někdy něco, co se pak stalo??  grinwink

Zaznamenáno
Sasi
3. ročník
*

106.22 lún

View Inventory
Send Money to Sasi

404
Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 27. Duben 2010, 19:16:35 »

Mě osobně asi ne, nebo si to spíše nepamatuji,ale mám kamarádku a té se to plní. Většinou se jedná o sny spojené se školou! grumpy laugh
Taky bych to někdy chtěla zažít! Tobě se to stalo??
Zaznamenáno
niki21
4. ročník
*

343.11 lún

View Inventory
Send Money to niki21

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01. Květen 2010, 08:30:32 »

sem tam sa mi take sny snivaju,napr.ake bude pocasie.
Zaznamenáno

smrt nieje koniec ale novy zaciatok
Luigi711
3. ročník
*

30.80 lún

View Inventory
Send Money to Luigi711

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 03. Květen 2010, 09:08:41 »

Mne sa to stalo veľakrát, niekedy je to až desivé keď sa mi niečo sníva, pozriem si v snári, čo ten sen znamenal a o pár dní sa to splní. Práve preto som začal veriť na veštecké sny a tiež verím, že každý sen, ktorý si pamätáme po tom ako sa prebudíme niečo znamená a chce nám niečo povedať. Skúste si niekedy pozrieť v snári význam toho, čo sa vám snívalo a uvidíte, že na tom čo píšem je niečo pravdy.
Zaznamenáno
Essex
Dcéra tmy
4. ročník
*

534.25 lún

View Inventory
Send Money to Essex

ži a nechaj žiť....

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 03. Květen 2010, 14:40:15 »

Ja si pamätám skoro všetky moje sny.Väčšinou sa splnia iba malé kúsky sna.Ani sa nečudujem keď sa mi snívajú také somariny. angel
Zaznamenáno

To,že niečo nevidíme neznamená,že to neexistuje.
Boh nám dal deti,aby smrť nevyzerala taká hrozná. :D
Luigi711
3. ročník
*

30.80 lún

View Inventory
Send Money to Luigi711

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 03. Květen 2010, 15:17:33 »

Ja si pamätám skoro všetky moje sny.Väčšinou sa splnia iba malé kúsky sna.Ani sa nečudujem keď sa mi snívajú také somariny. angel

To každému sa snívaju somariny nie len tebe  angel
Zaznamenáno
Hannaah
3. ročník
*

100.00 lún

View Inventory
Send Money to Hannaah

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 06. Květen 2010, 16:54:31 »

ahoj
Zaznamenáno
Bulma
3. ročník
*

265.31 lún

View Inventory
Send Money to Bulma

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 06. Květen 2010, 17:36:56 »

No mě se to stalo jednou, ale nebyl to ani tak sen jako spíš vidina :P
Seděla jsme na základce, bylo to asi v osmé třídě a děsně se nudila, tak jsem si podepřela rukou hlavu zadívala se z okna a jak už to tak bývá zasnila se :P

Najednou se mi objevila taková krátká představa, jak stojím na rohu, kde každé ráno jsem čekala na kamaráda abychom spolu šli do školy a najednou kolem mě projde muž v černém obleku, černé sluneční brýle, černý klobouk, v ruce drží černý kufřík a telefonoval z mobilu. A pak ta představa zmizela.
Nepřikládala jsem tomu žádnou váhu :P samozřejmě :P

No jenže druhý den, jako vždy jsem čekala na kamaráda a ten najednou kolem mě prošel. Přesně jako v té představě :P
Černý oblek, brýle, klobouk, kufřík a telefonoval. Jak kolem mě prošel jen jsem vykulila oči a pozorovala ho, protože na tu představu včera jsem si pamatovala.
No... je to nic moc XD vím, ale opravdu se to stalo smiley
Zaznamenáno
Bulma
3. ročník
*

265.31 lún

View Inventory
Send Money to Bulma

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 06. Květen 2010, 18:14:26 »

Měli jste sen? A chtěli by jste o něm někomu říci? Chtěli by jste aby vám ho někdo okomentoval a spekulovali o tom co může znamenat?
Tak tady máte možnost smiley popište své sny smiley
Zaznamenáno
Bulma
3. ročník
*

265.31 lún

View Inventory
Send Money to Bulma

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 06. Květen 2010, 18:16:15 »

Tak a já tu rovnou hodím jeden svůj sen :D jsem zvědavá co mi na něj povíte smiley

Sen jsme pojmenovala :D

Dům v plamenech

poslední dobou mám takové divné megalomanské sny :D už tři dny se mi zdálo o tom že jsem něčím vyjmenčná a něco nebo někoho zachraňuji :D

Zdálo se mi o tom, že vidím duchy. Vydala šla jsem v nějakém parku a najednou vidím takovej jakoby... dům ale byl tak nějak tenký :D trochu jako věž :D a byli to ohořelé zbytky a jak se k ní blížím vidím, jak najednou je v okně nějaká starší žena a mává na mě. Tak projdu kolem parčíku kde si hrají děti a vejdu do domu a najednou se octnu v té době co tam hořelo :D prostě všechno v plamenech a tak rychle jdu nahoru do patra po schodech a když vejdu do dveří oheň nikde a vše vypadá tak jak to bylo před tím požárem :D  jsou tam lidé, vypadá to jako velká rozvětvená rodina, která tam žije a tak se tam procházím a hledám tu ženu.
Najdu ji a ona chce abych vzala takového malého, tříletého chlapce s blonďatými vlásky a odnesla ho pryč, tak ho vezmu do náruče a mezítím vypukl ten požár a tak se snažím zachránit i ostatní. Rychle je zburcuji a mezitím z nějakého důvodu jdu i s tím chlapcem na záchod XD pak vedu všechny ty lidi ke dveřím, kde se ale najednou objeví takové tři staré babky kterým z očí teklo něco jako černý dehet a ptali se, kam je vedu kam jdu a belhali se k nám a já nějak věděla, že to nejsou lidé a že mi chtějí zabránit v tom abych těm lidem pomohla. Dala jsem někomu toho chlapce a pak jsem začala na ty ženy útočit. Jako ne že bych je mlátila a narážela jsem do nich, aby uhnuli a nechali dy lidi projít. Když několik pár lidí prošlo dolů po schodech, tak někam zmizeli :D Ale pak vystal další problém, těch lidí bylo fakt moc a najednou se na schodech udělala děsná fronta a nikdo nikam neše. Protlačila jsem se na schody a první hledala kde je ten blonďatý kluk, když uvidím že ho drží, tak jsem přeskočila zábradlí schodiště do takové té mezery co je mezi schody a seskočila dolů. Zjistila jsem, že dveře nejdou otevřít, tak jsem požádala několik lidí aby mě rozhoupali abych nabrala něco jako tah a vyrazila ke dveřím abych je vyrazil :D Narazila jsem do nich ramenem a pak se probudila :D ale vím jistě, že dveře se trochu uvolnili :D sakra... a mě se tak děsně v tu chvíli chtělo jenom kvůli tomu snu zase usnout :D líbil se mi :D

Jinak ty tři staré ženské mám takový dojem, že jsou to takové ty tři babky z řecké mytologie, tři vědmi co měli dohromady jen jedno věštecké oko a zlatými nůžkami přestřihovali ty tenká vlákna lidských životů :D jako bylo v tom kresleném Herculovi :D

Myslím, že to mají být sudičky. Nejspíš se jim nelíbilo, že zachraňuji duše co už poslali do podsvětí :D nějak jsem viděla duchy a měla ještě k tomu schopnost se nějak dostat do doby kdy umřeli a zachránit je :D no a sudičkám se to samo nelíbilo :D stařeny jedny hnusné :D
« Poslední změna: 06. Květen 2010, 18:24:17 od Bulma » Zaznamenáno
1sasaxx1
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to 1sasaxx1

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 07. Květen 2010, 16:22:38 »

take sny mavam pravidelne alebo aj sny ktore niecoco znamenaju (znakove) angel
Zaznamenáno
zuzka58
3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to zuzka58

Zobrazit profil Email
« Odpověď #11 kdy: 07. Květen 2010, 22:59:27 »

mne sa sniva az privelmi casto a casto sa to aj plni... aj to dobre aj to zle
Zaznamenáno
citronek
Dcéra tmy
4. ročník
*

348.47 lún

View Inventory
Send Money to citronek

co je malý, to je hezký

476526147
Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 08. Květen 2010, 12:45:03 »

Já mám jediný problém-ty sny si nepamatuju. Ale když si je náhodou zapamatuju, tak se většinou splní!
Zaznamenáno

Výraz "politict" - politika - se skládá ze dvou slov. "Poli", což v řečtině znamená "mnoho", a "tict", anglicky vši, což je hmyz, který nám saje krev.
-Gore Vidal
A už mám taky chráněnku :D na Tori nikdo nesahne! :D
Kristýnkaaa95
3. ročník
*

385.76 lún

View Inventory
Send Money to Kristýnkaaa95

Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: 08. Květen 2010, 13:01:06 »

nee laugh
Zaznamenáno
aiedail
4. ročník
*

121.64 lún

View Inventory
Send Money to aiedail

479181064
Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 11. Květen 2010, 21:56:36 »

měla jsem takové sny ale nebylo to nic zásadního.. třeba se mi zdálo o rozhovoru na jednom místě a pak se to přesně stalo... a takový sny.. ale je to dobrej pocit:D
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 14   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012