Tak a já tu rovnou hodím jeden svůj sen
jsem zvědavá co mi na něj povíte 
Sen jsme pojmenovala
Dům v plamenechposlední dobou mám takové divné megalomanské sny

už tři dny se mi zdálo o tom že jsem něčím vyjmenčná a něco nebo někoho zachraňuji
Zdálo se mi o tom, že vidím duchy. Vydala šla jsem v nějakém parku a najednou vidím takovej jakoby... dům ale byl tak nějak tenký

trochu jako věž

a byli to ohořelé zbytky a jak se k ní blížím vidím, jak najednou je v okně nějaká starší žena a mává na mě. Tak projdu kolem parčíku kde si hrají děti a vejdu do domu a najednou se octnu v té době co tam hořelo

prostě všechno v plamenech a tak rychle jdu nahoru do patra po schodech a když vejdu do dveří oheň nikde a vše vypadá tak jak to bylo před tím požárem

jsou tam lidé, vypadá to jako velká rozvětvená rodina, která tam žije a tak se tam procházím a hledám tu ženu.
Najdu ji a ona chce abych vzala takového malého, tříletého chlapce s blonďatými vlásky a odnesla ho pryč, tak ho vezmu do náruče a mezítím vypukl ten požár a tak se snažím zachránit i ostatní. Rychle je zburcuji a mezitím z nějakého důvodu jdu i s tím chlapcem na záchod XD pak vedu všechny ty lidi ke dveřím, kde se ale najednou objeví takové tři staré babky kterým z očí teklo něco jako černý dehet a ptali se, kam je vedu kam jdu a belhali se k nám a já nějak věděla, že to nejsou lidé a že mi chtějí zabránit v tom abych těm lidem pomohla. Dala jsem někomu toho chlapce a pak jsem začala na ty ženy útočit. Jako ne že bych je mlátila a narážela jsem do nich, aby uhnuli a nechali dy lidi projít. Když několik pár lidí prošlo dolů po schodech, tak někam zmizeli

Ale pak vystal další problém, těch lidí bylo fakt moc a najednou se na schodech udělala děsná fronta a nikdo nikam neše. Protlačila jsem se na schody a první hledala kde je ten blonďatý kluk, když uvidím že ho drží, tak jsem přeskočila zábradlí schodiště do takové té mezery co je mezi schody a seskočila dolů. Zjistila jsem, že dveře nejdou otevřít, tak jsem požádala několik lidí aby mě rozhoupali abych nabrala něco jako tah a vyrazila ke dveřím abych je vyrazil

Narazila jsem do nich ramenem a pak se probudila

ale vím jistě, že dveře se trochu uvolnili

sakra... a mě se tak děsně v tu chvíli chtělo jenom kvůli tomu snu zase usnout

líbil se mi

Jinak ty tři staré ženské mám takový dojem, že jsou to takové ty tři babky z řecké mytologie, tři vědmi co měli dohromady jen jedno věštecké oko a zlatými nůžkami přestřihovali ty tenká vlákna lidských životů

jako bylo v tom kresleném Herculovi

Myslím, že to mají být sudičky. Nejspíš se jim nelíbilo, že zachraňuji duše co už poslali do podsvětí

nějak jsem viděla duchy a měla ještě k tomu schopnost se nějak dostat do doby kdy umřeli a zachránit je

no a sudičkám se to samo nelíbilo

stařeny jedny hnusné