Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 ... 12 13 [14]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Predtuchy, Veštecké sny, Deja Vu  (Přečteno 9324 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Vanessa Black
4. ročník
*

10.00 lún

View Inventory
Send Money to Vanessa Black

Zobrazit profil Email
« Odpověď #195 kdy: 03. Prosinec 2011, 21:54:42 »

Mne sa nesnívajú  veštecké sny ale napr. idem po ceste a zrazu na pichne v ruke . a ked cez nu prejdem tak jedneho cloveka skoro zraci elektricka  laugh alebo včera : pichlo ma v ruke a o 3 minúti  tam dostali šmyk dva autobusy a narazili do seba. niekedy je to az strasidelne.
Zaznamenáno
Essex
Dcéra tmy
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
534.25 lún

View Inventory
Send Money to Essex

ži a nechaj žiť....

Zobrazit profil
« Odpověď #196 kdy: 10. Prosinec 2011, 23:36:04 »

Mne sa napríklad minule snívalo, že som šla do obchodu a od nášho profesora si kúpila malinovú deli. Keď som vstala a prišla za mamou do izby, hodila mi malinovú deli. Možno blbosť, ale podobné veci sa mi furt stávajú.  angel
Zaznamenáno

To,že niečo nevidíme neznamená,že to neexistuje.
Boh nám dal deti,aby smrť nevyzerala taká hrozná. :D
ChristinaNebyla
3. ročník
*

10.00 lún

View Inventory
Send Money to ChristinaNebyla

Zobrazit profil Email
« Odpověď #197 kdy: 16. Leden 2012, 21:03:46 »

Mne sa to stalo dvakrat raz sa mi snivalo ze zamnou pride otec a povie mi ze zomiera a bohuzial fakt sa to stalo nevidela som ho polroka a zrazu dojde a ja sa ho pytam pocuj viem ze je to blba otazka ale nezomieras a on vyplestil oci a pyta sa ma ako vies zistili mi chorobu ktora sa neda vyliecit.... No a dalsi krat sa mi snivalo ze jeden moj skrecok ( Viem ze je to divne :D ) zabije druheho a o dva dni sa to stalo ...:/// Odvtedy sa aj bojim snivat... :/
Zaznamenáno
Essex
Dcéra tmy
4. ročník
*

534.25 lún

View Inventory
Send Money to Essex

ži a nechaj žiť....

Zobrazit profil
« Odpověď #198 kdy: 29. Leden 2012, 02:20:09 »

Snívať je životne dôležité.
Zaznamenáno

To,že niečo nevidíme neznamená,že to neexistuje.
Boh nám dal deti,aby smrť nevyzerala taká hrozná. :D
kajushka
Moderátor
*

416.45 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #199 kdy: 04. Únor 2012, 18:01:13 »

Snívať je životne dôležité.

to je pravda...jen je pak zlé, když sny jsou odpodrné a ztrhující... nebo ten člověk je pak naivní
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Karolka
4. ročník
*

20.49 lún

View Inventory
Send Money to Karolka

Samota může léčit, ale i zabíjet!!

Zobrazit profil
« Odpověď #200 kdy: 08. Únor 2012, 12:24:52 »

párkrát jsem je měla, ale není to nic dobrého.... většinou mám se mi stanou jen ty zlé... né ty, které chcu splnit
Zaznamenáno
kajushka
Moderátor
*

416.45 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

Zobrazit profil Email
« Odpověď #201 kdy: 08. Únor 2012, 14:05:03 »

vize nebývají vždy nejlepší.. mě se často splňují ty, které nechci. Daří se mi je ale velmi často je nějak zvrátit. Ty nešťastné věci.
Zaznamenáno

Nina Night
4. ročník
*

10.01 lún

View Inventory
Send Money to Nina Night

Zobrazit profil Email
« Odpověď #202 kdy: 14. Únor 2012, 16:59:39 »

jo uz mockrat skoro pravidelne a pak vzdycky mam deja-vu
Zaznamenáno
Nina Night
4. ročník
*

10.01 lún

View Inventory
Send Money to Nina Night

Zobrazit profil Email
« Odpověď #203 kdy: 14. Únor 2012, 17:28:47 »

ja taky mam sesty smysl-kdyz jsme sli s moji BF do lesa tak jsem ji rikala at tam nechodime ale ona mne tam odtahla a ja tam vydela mihotajici se cerne postavy
Zaznamenáno
kajushka
Moderátor
*

416.45 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

Zobrazit profil Email
« Odpověď #204 kdy: 14. Únor 2012, 22:10:20 »

když si snažíte vybavit vzpomínku, co se vam stala. Vidíte ju z pohledu sebe nebo z pohledu pozorovatele?
Zaznamenáno

Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory
Send Money to Stevie Rae 13

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #205 kdy: 15. Únor 2012, 08:44:29 »

z pohladu pozorovatela! Minule som mala 11.2 sen a trochu to bolo divné, bo som načisto zabudla, že v ten deň pred rokom ma jeden chalan požiadal aby som s ním chodila..divné na tom sne bolo že sa mi o tom snívalo, že chce ma znova :D a pri tom som na neho už pol rok nemyslela sleezy možno viac než pol rok..takže divné divné a hlavne ked som ten sen videla ako pozorovatel a videla svoj ksicht ako na neho kuká :D
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
kajushka
Moderátor
*

416.45 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

Zobrazit profil Email
« Odpověď #206 kdy: 17. Únor 2012, 23:21:59 »

z pohladu pozorovatela! Minule som mala 11.2 sen a trochu to bolo divné, bo som načisto zabudla, že v ten deň pred rokom ma jeden chalan požiadal aby som s ním chodila..divné na tom sne bolo že sa mi o tom snívalo, že chce ma znova :D a pri tom som na neho už pol rok nemyslela sleezy možno viac než pol rok..takže divné divné a hlavne ked som ten sen videla ako pozorovatel a videla svoj ksicht ako na neho kuká :D

možná je to znamení :P Hmmm:D já většinou pozoruju  za zády (svými) takže si nevidím do tváře... je to děsivé
Zaznamenáno

Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory
Send Money to Stevie Rae 13

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #207 kdy: 19. Únor 2012, 01:12:38 »

dúfam, že nie! smiley našťastie sa mi nič nestalo a ani som ho nestretla v meste smiley a to si nevidela svoju tvár? niečo ako skrytý kamera? :D
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
skulblank
3. ročník
*

10.00 lún

View Inventory
Send Money to skulblank

Zobrazit profil Email
« Odpověď #208 kdy: 11. Duben 2012, 12:58:27 »

najprv sa mi sniva ze sem na kopci a kolem mne je oheň... hodne ohne... a ten pomali teče odialsi z dialav....a je ho stale viac.... a potom som pod vodou... dost hlboko... nemozem dychat.... pak sem nekde hodne vysoko... na okraji uuutesu... pošmeknu se a padaaam... ciiitim že už bych mnel byt davno byt mrtvy.... no nejsem... stale padam.... mam blby pocit v žaludku... padam uz dost dlho ... a potom ked uz mam takmer dopadnut... sa zastavim... z niceho nic... stojim na rovine pri dome.. a potom....puuuušť a palčive slnko ktore ostro páli o pol noci a svieti zo severo zapadu... prave vyšlo.... 

dalsi sen...
som v skole... nejaka oslava nebo tak neco... idem do telocvicne.. su tam žiaci... zda sa ze ich je dost... trochu si zdriemnem nez zacne vystupovanie...prebudim sa...vseci su mrtvy.. budovy su stare, ošarpane... všade okolo mna ležia kosti, kusi masa... na niektorych su este stare otrhane šaty... prechadzam po chodbe.. je tam priserne ticho... vidim male dievca... na nieco ukazuje... smerom von... ocitam sa v tom momente vonku... hrobove ticho.... sucho... slnko pali...špina.. prach.. a potom... neznesitelny hluk... ako zvriesknutie... nwm to popsat... je to .... divny mrazivy pocit.... v tom momente som zase medzi detmi v telocvicni...všetci su živi.... všade je počut smiech,... mam zavrete oci... preberam sa... vidim ich okolo seba... rozpravaju sa... smeju... no ked sa pozriem poriadne... vidim realitu... niktu tam nieje... a ani nebol... uz dlho... velmni dlho.... utekam po vonku... po ulici... su prazdne... davno tam nikto nezije... zveceriava sa... nasiel som prvych ziviiich... ale su napol stroje... vzali ma k sebe
neskor v noci utekam v nejakom obleku... vidim len krajinu pred sebou... je kamenista... prašnaa... červenkastej farby... nwm to presne... vidim nepriatela pred sebebou... zrazim ho k zemi... utekam dalej.... no v tom zacne vychadzat slnko.... a ja precitnem.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 12 13 [14]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012