Kamaráti, spolubojovníci z moderátorského tímu, ctení užívatelia, deti

Ešte raz dostanem otázku o tom, či už sa film začal natáčať, alebo kedy bude mať premiéru, a budem vraždiť, sľubujem
To je vážne film Škola noci???Áno aj nie. Davis Films odkúpili práva na sfilmovanie, čo znamená, že niekto film robiť chce, ale neznamená, že ho aj urobí.
A odkiaľ vieš, že nejaký film bude? Nevymýšľaš si to?P.C. Castová pravidelne uverejňuje na svojom blogu informácie o tom, ako to s filmom práve vyzerá... takže asi nevymýšľam.
Už sa začalo natáčať?Nie, ešte sa NEZAČALO natáčať. V súčasnosti sa pracuje na scenári.
A kedy sa začne natáčať?Až bude hotový scenár, stanoví sa rozpočet, vyberie sa režisér, prebehnú nejaké tie kastingy, postavia sa kulisy, vyrobia sa kostýmy, zabezpečí sa technický štáb... ver mi, že do konca týždňa to nebude.
Kto bude film režírovať?Meno režiséra ešte nie je známe, zatiaľ poznáme len meno producenta (Michael Birnbaum) a scenáristu (Kent Dalian).
A to bude každý film ako jedna časť?Ani srnka netuší, ale vraví sa, že bol príbeh "zmixovaný," pretože sa vraj v ňom objaví už aj Stark.
Ale ja už som niekde videl/a z filmu ukážky!Videl/a si ukážky z fanúšikovského videa, pravdepodobne zostrihané z iných filmov.
Tí herci vo videách zo stránky sa mi vôbec nepáčia, ani jeden nevyzerá dobre...Tí herci vo videách slúžia len na propagáciu knihy, a väčšina z nich nie sú ani len herci, ale iba modeli.
Kto bude hrať Zoey/Stevie Rae/Erika...?Obsadený nebol ešte ŽIADEN s hercov.
Čítal/a som, že Erika bude hrať Zac Efron... Nieeeeeee!Rola Erika rovnako ako ostatných postáv ešte NEBOLA obsadená.
Ale ja som videl/a...Čokoľvek si videl/a, bol len výplod fanúšikov, a nie oficiálne ustanovenie. Pokoj, sleduj túto tému, a keď sa dozvieme niečo oficiálne, budeš prvý/á, kto sa to dozvie.
Kedy bude premiéra? A kedy bude film v kinách? Film sa ešte NEZAČAL NATÁČAŤ, tým pádom môžeš rátať s časovým horizontom 2012+.
Kde si môžem film stiahnuť alebo pozrieť online?Nikde, pretože film sa ešte NEZAČAL NATÁČAŤ.
Zmazala som starú diskusiu a zakladám novú, pretože na 13 stranách boli asi dva alebo tri rozumné príspevky, ktoré sa nezaoberali odpoveďou na neustále pýtanie sa, kedy bude film, a kde sa dá film stiahnuť, a kto tam bude hrať, a mňa samú už tie otázky začínajú pekne vytáčať

Pokračujte smelo v diskusií, rozoberajte hoci aj vysnívaný font v titulkoch, ale
prosím, prečítajte si najprv tento prvý post...