Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Anketa
Otázka: Najlepší partner pre Zoey?
Heath - 32 (6.7%)
Erik - 233 (48.9%)
Loren - 15 (3.2%)
Stark - 150 (31.5%)
Kalona - 11 (2.3%)
Iný - 6 (1.3%)
Zoey je mrcha, ktorá by mala navždy ostať sama - 29 (6.1%)
Celkem hlasů: 458

Stran: [1] 2 3 ... 29   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ten PRAVÝ muž pre Zoey?  (Přečteno 16325 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: 09. Leden 2010, 16:29:05 »

Na žiadnom fóre o HoN nemôže chýbať táto otázka... takže sa pýtam, s kým by mala Zoey podľa vás nakoniec skončiť?

Anketa nemá žiaden časový limit a svoj hlas môžete vždy zmeniť, takže pokiaľ ste sa s niektorým z pánov ešte nestretli, nezúfajte, proste hlasujte pre súčasného TOP  grinwink

Netrápte sa tým, ak niekoho ešte nepoznáte... hlasujte za toho, kto je podľa vás najideálnejší doteraz!
Váš názor s každou knihou aj tak otočíte azn
Rovnako každý zásadný spoiler prosím označte  cool

-

Ja osobne dávam hlas Starkovi - toto Emo kid a krásna Mary Sue tvoria proste dokonalý párik...  evillaugh Všetci ostatní mi vždy liezli nesmierne na nervy, Loren dokonca súperí s Neferet o moju najmenej obľúbenú postavu vôbec  grumpy. Na druhé miesto by som asi volila Heatha, Erik ma nikdy nejako neuchvátil, a Kalonu tiež veľmi nemusím smiley
« Poslední změna: 16. Březen 2010, 00:05:54 od Luu » Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
Menumn Mcgoogle
4. ročník
*

Pohlaví: Mužské
716.67 lún

View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle

Fantasy! Vampires sein super!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 09. Leden 2010, 16:31:11 »

Ja by som jej, aj keď sa už spolu rozišli a nedopadlo to zase najhoršie, tak by som bol na tom, či by sa spolu opäť nedali dokopy. Myslím tým Zoey a Heath. Neviem prečo, ale môžu, i keď by som niečo vytkol, ale môže aj s niekým iným ... Ako napr. so Starkom...
Zaznamenáno

!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení! smiley
Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 09. Leden 2010, 16:44:37 »

já ty postavy ještě neznám. tak zahlasuji až později nelíbí se mi totiž ani Erik ani Heath smiley
Zaznamenáno

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
L.J.W.
Menumn Mcgoogle
4. ročník
*

Pohlaví: Mužské
716.67 lún

View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle

Fantasy! Vampires sein super!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 09. Leden 2010, 16:46:01 »

Mne v knihe sa Erik vôbec nepáčil, podľa mňa tam ani nebal byť, ja neviem nehodí sa mi tam ...
Zaznamenáno

!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení! smiley
Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
Erin
3. ročník
*

160.57 lún

View Inventory
Send Money to Erin

Jsem ... a to je hlavní ...

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 10. Leden 2010, 21:10:01 »

Podle první knížky co jsem včera dočetla bych řekla že Eric ... zdál se mi takovej tajemnej a to mě přitahovalo :-)
Zaznamenáno

Kdekoliv budeš,
Budeš-li naslouchat ...
najdeš mě vedle sebe ...
MautíseQ
3. ročník
*

84.67 lún

View Inventory
Send Money to MautíseQ

368392657
Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 10. Leden 2010, 23:11:31 »

Těžko říct, ale možná že víc Erik... je tajemnej.. shocked shocked
Zaznamenáno
Ayra
Host
« Odpověď #6 kdy: 11. Leden 2010, 12:38:14 »

Já kopu za tým Erick devilsidesmile sleezy sleezy Ako upřímně Zoey si nezaslouží ani jednoho...mít tři kluky na jednou je už trochu mooooooc.... Zoey je prostě spropadená mrcha,a píp*cenzura* ale zas doře když se uklidnim a pominu pár ,,událostí"jako např:podvádění ericka(doufam že mě nevyhodíte za spoilery) tak fajn má v hlavě guláš ale prostě Erick je nej i kdyby.... cokoliv......ano na inernetu právě vítězí tým stark  cry cry ale tým Erick se nevzdává a bojuje dál*muwhahaha* angry angry evil evil  evillaugh evillaugh
« Poslední změna: 13. Leden 2010, 22:17:29 od Ayra » Zaznamenáno
Alex73
3. ročník
*

123.29 lún

View Inventory
Send Money to Alex73

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 14. Leden 2010, 10:56:42 »

každopádně Stark...i když bych řekla, že je pro Z až moc dobrý, potřebovala by přetáhnout přes hlavu něčím těžkým :D aby se vzpamatovala a uvědomila si, co chce smiley
Zaznamenáno

Wild and disrespectful? Who the hell are you anyway? Outsourced help?
You got cheap foreign labor to protect Lissa? - Rose Hathaway
Sishá
3. ročník
*

107.43 lún

View Inventory
Send Money to Sishá

Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: 15. Leden 2010, 14:46:26 »

Podľa mňa by mal byť so Zoey Erik.Nie preto že by sa mi tí ostatní nepáčili, ale preto že už v prvý deň jak prišla do školi noci a ich pohľady sa spolu spojili...A potom všetko okolo Erika proste..Erik je tajomný a sexíí =P á preto podľa mňa by mala byť s níím!  embarrassed2 (PS: ešte som len pri konci prvej lebo som ju dneska dostala...ale noo zatiaľ mám taký názor...možno sa zmeníí  angel)
Zaznamenáno
VampireAngel
4. ročník
*

3.18 lún

View Inventory
Send Money to VampireAngel

403518623
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 16. Leden 2010, 19:49:42 »

ja chcem aby bola s Erikom ale pri tom keď som čítala tú knihu sa mi zdalo ako keby z neho vyžarovalo niečo podlé ako keby mu Afrodita povedala, že sa má Zoey dostať pod kožu a potom ju spolu nejako zhodili.....ja newiem.....
Zaznamenáno

Sishá
3. ročník
*

107.43 lún

View Inventory
Send Money to Sishá

Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 16. Leden 2010, 21:28:11 »

Vampireangel máš pravdu vtedy aj mne tak nejako pripadal ale neviem no...a ten Stark bude v ktorej časti nevieš a čo je zač ?  smiley
Zaznamenáno
Cassie Warren
Vodkyňa dcér tmy
4. ročník
*

678.85 lún

View Inventory
Send Money to Cassie Warren

Skončila som tu.

422819517
« Odpověď #11 kdy: 16. Leden 2010, 21:42:13 »

Podľa mna by mala byť s Erikom...ale to som prečitala len prvu knihu...lebo ako som tu čitala tak že budu ece ďalšich tak sa už nwm dočkať....:D a tak zatiaľ som Team Erik...:D haha a Heath....ten vôbec ne..podla mna je debil...:D fakt...jako..nemam na neho slov..pije fajči....a no hh..nemam rada takych ludi...takže jednoznačne ERIK :-*
Zaznamenáno

I gone.
Sishá
3. ročník
*

107.43 lún

View Inventory
Send Money to Sishá

Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 16. Leden 2010, 21:50:54 »

Podľa mna by mala byť s Erikom...ale to som prečitala len prvu knihu...lebo ako som tu čitala tak že budu ece ďalšich tak sa už nwm dočkať....:D a tak zatiaľ som Team Erik...:D haha a Heath....ten vôbec ne..podla mna je debil...:D fakt...jako..nemam na neho slov..pije fajči....a no hh..nemam rada takych ludi...takže jednoznačne ERIK :-*

MOJ ČLOVEK  cheesy
Zaznamenáno
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
« Odpověď #13 kdy: 17. Leden 2010, 01:11:21 »

Vampireangel máš pravdu vtedy aj mne tak nejako pripadal ale neviem no...a ten Stark bude v ktorej časti nevieš a čo je zač ?  smiley

Nie som Vampireangel, ale Stark sa prvý krát objavuje vo štvrtej knihe, ako mláďa, ktoré prichádza do Školy noci. Povahou je... no... povedzme, že si prejde mnohými štádiami, ale aktuálne je to taký milý džentlmen, čo otvára dvere, bozkáva ruky, a robí všetky tie veci, ktoré nás dievčatá vždy tak úžasne potešia, a pri tom to nie je až také prehnané, ako napríklad u Edwarda z Twilightu  grin
Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
Sishá
3. ročník
*

107.43 lún

View Inventory
Send Money to Sishá

Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 17. Leden 2010, 10:11:56 »

Nie som Vampireangel, ale Stark sa prvý krát objavuje vo štvrtej knihe, ako mláďa, ktoré prichádza do Školy noci. Povahou je... no... povedzme, že si prejde mnohými štádiami, ale aktuálne je to taký milý džentlmen, čo otvára dvere, bozkáva ruky, a robí všetky tie veci, ktoré nás dievčatá vždy tak úžasne potešia, a pri tom to nie je až také prehnané, ako napríklad u Edwarda z Twilightu  grin

wow to znie dosť zaujímavo  angel už sa tešíím potom na štvorku  smiley možno bude ON môj obľúbenec podľa toho čo si tu napsala  smiley neviem uvidíme zatiaľ je môj favorit Erik  smiley a tvoj Luu ?  cheesy
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 29   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012