Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Anketa
Otázka: Najlepší partner pre Zoey?
Heath - 32 (6.7%)
Erik - 233 (48.9%)
Loren - 15 (3.2%)
Stark - 150 (31.5%)
Kalona - 11 (2.3%)
Iný - 6 (1.3%)
Zoey je mrcha, ktorá by mala navždy ostať sama - 29 (6.1%)
Celkem hlasů: 458

Stran: 1 [2] 3 4 ... 29   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ten PRAVÝ muž pre Zoey?  (Přečteno 16325 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
princes
3. ročník
*

Pohlaví: Ženské
5.65 lún

View Inventory
Send Money to princes

Zobrazit profil Email
« Odpověď #15 kdy: 17. Leden 2010, 13:13:16 »

ja som este ziadnu knihu necitala ..vy to skade citate??...a su tie knihi dlhe?
Zaznamenáno
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
*

Pohlaví: Mužské
48093.85 lún

View Inventory
Send Money to edvordo

Everything that matters most is how you see yourself

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #16 kdy: 17. Leden 2010, 13:38:49 »

Napríklad v kníhkupectvách smiley Tak je prvý diel - Označená smiley
Zaznamenáno

Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live.
(\ /)
( . .)
c(')(')
princes
3. ročník
*

5.65 lún

View Inventory
Send Money to princes

Zobrazit profil Email
« Odpověď #17 kdy: 17. Leden 2010, 13:50:57 »

no skusim dakedy potom pojst do mestskej kniznice i ked nemam casu na citanie moze to bit celkom zaujimave laugh laugh laugh
Zaznamenáno
Didi
3. ročník
*

24.72 lún

View Inventory
Send Money to Didi

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 18. Leden 2010, 15:06:36 »

Ja som teraz pred dvoma dňami dočítala jednotku smiley A mne sa Heath od začiatku vôbec nepáčil, hlavne preto ako ho opísala Zoey, že aký bol zlatý a úžasný a potom začal až príliš holdovať alkoholu... To už hneď u mňa znamenalo pre neho veľké mínus :D a kedže ostatných nepoznám vybrala som Erika. Už len ten ich prvý pohľad vtedy na chodbe a ako sa potom s ňou pri strome rozprával a snažil sa ju upokojiť. Zdá sa mi byť milý a vyzerá to tak, že mu na Zoey aj záleží, ale potom sa stalo to, že sa tam len tak zrazu objavil a naozaj som mala aj taký pocit, že niečo má za lubom a nie je to nič pekné... takže som zvedavá ako sa to medzi nimi bude vyvíjať ďalej, ale zatiaľ je on č. 1 smiley
Zaznamenáno
Sishá
3. ročník
*

107.43 lún

View Inventory
Send Money to Sishá

Zobrazit profil Email
« Odpověď #19 kdy: 18. Leden 2010, 15:23:31 »

Ja som teraz pred dvoma dňami dočítala jednotku smiley A mne sa Heath od začiatku vôbec nepáčil, hlavne preto ako ho opísala Zoey, že aký bol zlatý a úžasný a potom začal až príliš holdovať alkoholu... To už hneď u mňa znamenalo pre neho veľké mínus :D a kedže ostatných nepoznám vybrala som Erika. Už len ten ich prvý pohľad vtedy na chodbe a ako sa potom s ňou pri strome rozprával a snažil sa ju upokojiť. Zdá sa mi byť milý a vyzerá to tak, že mu na Zoey aj záleží, ale potom sa stalo to, že sa tam len tak zrazu objavil a naozaj som mala aj taký pocit, že niečo má za lubom a nie je to nič pekné... takže som zvedavá ako sa to medzi nimi bude vyvíjať ďalej, ale zatiaľ je on č. 1 smiley

Didi úplne s teboú súhlasím  smiley ten ich prvý pohľad WOW  angel strom, polibek  cheesy no potom jak sa objavil to aj mne prišlo čudné trocha aj preto čo povedala Afrodita..ale zatiaľ ja aj pre mňa NAJ  angel
Zaznamenáno
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #20 kdy: 18. Leden 2010, 15:46:16 »

wow to znie dosť zaujímavo  angel už sa tešíím potom na štvorku  smiley možno bude ON môj obľúbenec podľa toho čo si tu napsala  smiley neviem uvidíme zatiaľ je môj favorit Erik  smiley a tvoj Luu ?  cheesy

Bah, zabudla som ti odpovedať - ale prakticky to máš odpoveď v prvom mojom poste, Stark smiley Aj keď sa mi zdá, že v každej knihe sa vynorí niekto "ideálny", a v ďalšej ho potom autorky ukazujú v tom najhoršom svetle, len Starka to zatiaľ nepostretlo, a tak dúfam, že on ostane taký, aký je smiley Spočiatku som tiež nadŕžala Erikovi, dosť dlho smiley
V hlasovaní máte pre to aj možnosť zmeniť voľbu, v takom prípade treba kliknúť na to "Odobrať hlas" a môžete hlasovať znova smiley

Inak čo sa týka vzťahu Afrodita x Erik (a ich rozchodu), tak sa to rieši v šiestej knihe - aj keď vaše teórie sú tiež zaujímavé, toto by ma napríklad pri čítaní prvej knihy nenapadlo sleezy
Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
Liana Lovenight
3. ročník
*

27.55 lún

View Inventory
Send Money to Liana Lovenight

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 19. Leden 2010, 21:24:24 »

Ééé... Ak by som sa mala rozhodnúť iba z tých dvoch, ktorí boli v prvej časti, tak jednoznačne  poviem Erik/c (je s C či s K?  shifty ). Heath je mi absolútne nesympatický a to pivo čo furt mal... o.O Fuj... Iba keď ho vidím v obchode, tak mi je zle...  cheesy
Zaznamenáno

rosemari
4. ročník
*

137.66 lún

View Inventory
Send Money to rosemari

577282611
Zobrazit profil Email
« Odpověď #22 kdy: 24. Leden 2010, 22:04:06 »

Heath je taková malá smradlavá koma(omlouvám se těm co mu fandí) je nechutný a....
další slova mě nenapadají... no no nerdyembarassed
Zaznamenáno

já můžu umřít, ale moje láska zůstane tady...
já můžu umřít, ale moje duše zůstane navždy...
já můžu umřít, ale moji blízcí na mě nezapomenou...
hiha_39
3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to hiha_39

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 26. Leden 2010, 19:19:55 »

Ja nwem... mne sa ten Erik tiež nejako veľmi nepozdáva, no to ako Zoey na konci pomohol keď držal Heatha... fakt nwem... Heath  mi zassa lezie na nervi s tým alkoholom...
Zaznamenáno

"Si ohňom, ktorý zohreje moje chladné dlane. Si zemou, po ktorej kráčam, si vodou, ktorá ovlaží moje pery. Si vzduchom, ktorý dýcham...
isabellaSC
4. ročník
*

7.23 lún

View Inventory
Send Money to isabellaSC

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 02. Únor 2010, 13:29:12 »

ak mam pravdu povedat po precitani prvej casti ako vacsina fandim Erikovi....fakt bol k nej mily a tak.....ale mne sa vobec nezdalo cudne ze sa tam z nicoho nic objavil to mmi pripadalo celkom mile.....a ten prvy pohlad bola sila:)smileysmiley ja som sa dost na tom nasmiala...ved predstava ze ste v tieni na chodbe a tam sa na vas pozrie chlapec pred ktorym nejaka blondinka klaci:D:D:D:D:D...aj ked sa nic nedeje:)smileysmiley velice zaujimava predstava:D:D:D:D
Zaznamenáno
Eywa242
3. ročník
*

103.01 lún

View Inventory
Send Money to Eywa242

Zobrazit profil Email
« Odpověď #25 kdy: 02. Únor 2010, 14:50:34 »

Mne osobne sa strašne páčil Loren (ale nie pre Zoey  laugh) Teda...kým som nedočítala Chosen. Hajzel jeden...
« Poslední změna: 02. Únor 2010, 14:56:10 od Eywa242 » Zaznamenáno

I prefer to be unhappy with you
Rather than being depressed without you
Asined
Dcéra tmy
4. ročník
*

776.75 lún

View Inventory
Send Money to Asined

Nikdy nedovol,aby ta strach z prehry vyradil z hry

Zobrazit profil Email
« Odpověď #26 kdy: 02. Únor 2010, 14:55:01 »

no ja to este urcit neviem citala som zatial len prvu cast atkze si radsej pockam
Zaznamenáno

Ak chcete vytvoriť čokoľvek, niečo meniť, stačí vám len jedna vec .............myšlienka :D
LadyDamon
3. ročník
*

158.28 lún

View Inventory
Send Money to LadyDamon

Zobrazit profil Email
« Odpověď #27 kdy: 02. Únor 2010, 19:45:04 »

Keďže som zatiaľ prečítala iba Označenú tak si vyberám Erika, Heath je príliš, no ani to neviem opísať, povedzme, príliš otravný na to, aby som ho mala rada, ale ako zásobáreň krvi Zoey poslúžil laugh laugh laugh
Zaznamenáno
Lelusha
4. ročník
*

257.87 lún

View Inventory
Send Money to Lelusha

605177185
Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 03. Únor 2010, 19:03:31 »

Ja si predstavujem Erika hrozne sexi! hh Preto by som cela (to je len moje zbožné želanie) aby bola Zoey z Erikom!  azn
Zaznamenáno
Quappa
3. ročník
*

0.84 lún

View Inventory
Send Money to Quappa

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 04. Únor 2010, 10:00:38 »

Ja som čítala iba Označenú.....a bola som nadšená s toho ako je Erik očarený..... grin ale ked to tu čítam, tie vaše komenty, tak asi to dopadne inak......ja sa na tie knihy hrozne teším a chcem ich čítať najlepšie hned  cry ale ked nam tu budete prezradzať dalšie mená z kníh, tak si to tak neužijeme......nemyslíte si......či??? možno sa mýlim a možno si vravíte ved nech to nečíta ked sa jej nepáči........ale to sa neda nečítať.....!!!!  sniffles fakt vám yávidim čo ste to už prečítali a máte prehlad ale skúste nás nechať ešte v tej krásnej nevedomosti a nech si to užijeme ako sa patrí smiley postupne......smiley))  kiss  angel mmm?
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4 ... 29   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012