Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 9   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Upírske sny!  (Přečteno 9547 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Menumn Mcgoogle
4. ročník
*

Pohlaví: Mužské
716.67 lún

View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle

Fantasy! Vampires sein super!

Zobrazit profil Email
« kdy: 09. Leden 2010, 17:12:30 »

Upírske sny? Čo mám na mysli pod názvom upírske...

Či sa vám dakedy snívali upírske sny. Napr. : že vy ste upír/ka, alebo že vás naháňa upír/ka.
Ak áno tak napíšte aký to bol približne sen..

Mne sa raz jeden sen sníval, ale bol hrozný, že som sa stal upírov a od rána do večer som cucal len krv a som bol taký tučný, že potom som až praskol. A na to som sa zobudil ...

« Poslední změna: 09. Leden 2010, 17:14:50 od mcgoogle » Zaznamenáno

!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení! smiley
Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
Jossete
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
153.56 lún

View Inventory
Send Money to Jossete

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 09. Leden 2010, 17:39:29 »

ja uz som raz kdesi svoje jedine dva sny pisala, lenze tu sa akosi hodia viac:

1- spala som vo svojej izbe, no odrazu som sa prebudila na strasny hluk. potom sa uz len pozeram a vidim, ze sa akysi tmavovlasy chalan cely v ciernej kozi  prediera cez stenu ku mne s poriadne sialenym pohladom a bielymi nablyskanymi zubiskami "chcem ta!" zasepkal, ked bol odo mna 50cm a...  zazvonil mi budik

2- opat moja izba a zase som sa v sne prebudila. vstala som z postele a chcela si odostriet zaclony na okne, aby som sa pozrela, ci este vonku svieti mesiac. ake bolo moje prekvapenie, ked som miesto mesiaca zbadala na strome (rastie vedla mojho balkona) sediet dlhovlaseho blondacika navlecenom v comsi od gothic-ov. chvilu sme sa na seba pozerali sposobom macka-mys, kym mi nedoplo, ze mam zdrhat od okna. bezala som k dveram, avsak na noc mam taky zvyk sa zamykat, kluc mi vypadol z trasucich sa ruk a nez som sa stihla pon zohnut, podal mi ho sialene rychly-tichy blondacik. dosiroka sa na mna usmial, odhalil zubiska a... budik.
Zaznamenáno

"Svet nie je horší, ale spravodajská služba sa zlepšila."
E. O. Fischer
Marsi.Jackie
4. ročník
*

74.34 lún

View Inventory
Send Money to Marsi.Jackie

Saiko

399910628
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #2 kdy: 09. Leden 2010, 17:44:28 »

Mě se zdál sen, že se byla já upírem a měla jsme strašný hlad, pak jsem se nějak ocitla u dveří mojí nejlepší kamarádky, neudržela jsem se a kousla jí... bože, bylo to strašně hnusný... naštěstí, když jsem to té kámošce řekla (doopravdy), odvětila mi, že mě věří a že bych tohle nikdy neudělala... tak doufám, že má pravdu sad
Zaznamenáno

Život je boj, tak se tu pozabíjejte a já bych s dovolením prošla...
Jossete
4. ročník
*

153.56 lún

View Inventory
Send Money to Jossete

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 09. Leden 2010, 18:15:37 »

mne sa velmi casto sniva o tom, ze sa prebudim v izbe alebo podobnom mieste a potom sa to zacne... rano vsak dost casto premyslam, ze ci sa to naozaj nestalo - naposledy sa mi snival 100%-ny sen, ze som sa len prehadzovala v posteli a nemohla zaspat. asi ma moje podvedomie velmi rado moju izbu ci co  blink
Zaznamenáno

"Svet nie je horší, ale spravodajská služba sa zlepšila."
E. O. Fischer
Menumn Mcgoogle
4. ročník
*

716.67 lún

View Inventory

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 09. Leden 2010, 19:21:05 »

ja som ti vsak nepotvrdila, ze v nej som furt zavreta, len v zime je to inak, kedze nenavidim sneh a zimu. a ked sa neviem ani lyzovat, sankovat sa bojim (naposledy som vrazila do stromu - narazila som si oblicky) nemam cele dni co robit. ale dockaj takto na jar  evillaugh

Dobre to ti verím .. Aj ja som sa šiel prvýkrát, ale pozor lyžovať, sánkovať sa nebojím, no a som šiel a tam bol taký malý kopček nad, tak som chcel zastaviť a nešlo, neviem prečo, elbo som nevedel  laugh . No a som potom spadol a urobil asi 2 kotrmelce dopredu a som si narazil koleno, ako ma bolelo .. no
Aj sa mi raz sníávalo, že som na bobách a že idem cez strmý kopec a je dlhý asi 2 Km a idem a šmýkam sa a mal som aj brzdy na nich a som šiel tak rýchlo, že brzdy sa odtrhli a nevedel som ako zabrzdiť a predo mnou bola budova, bol to Motel a ja letíma neviem ako zastaviť a šup do budovy... A na ten náraz som sa zobudil.
Zaznamenáno

Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 09. Leden 2010, 19:37:56 »

No ja vám to teda opíšem :D

poviem vám moju prvú astrálnu skúsenosť tiež sa to dá považovať za sen..
No večšinou stále to isté dookola vystúpim s teľa tak že vidim že moje telo leží v posteli prejdem sa po byte či tam nemám nevytaného hosťa teraz pristúpim k zrkadlu a prejdem cez neho a idem cestujem si hocikam najposlednejšia cesta bola niekam veľmi ďaleko kde bola krásna luka a za mnou futuristické mesto smiley krása čo ...
Zaznamenáno
Eywa242
3. ročník
*

103.01 lún

View Inventory
Send Money to Eywa242

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 09. Leden 2010, 21:26:34 »

Ja si sny pamätám,odkedy mám vedľa seba lapač snov  azn Jediný môj upírsky sen bol dosť čudný..to som zaspala pri Fantómovi Opery,pri časti "Maškarný bál". V sne som na sebe mala na sebe tmavočervenú róbu a dlhočizné nechty a tancovala som s niekým neviditeľným (alebo sama,v tom je bizarnosť snov  laugh) Všetci boli strašne bledí a hýbali sa až príliš zosúladene-nejako automaticky som vedela,že sú to upíri. Potom som sa nejako prepadla podlahou a pristála som na vysokej barovej stoličke v nejakom napratanom klube..s tými istými "ľuďmi",len v modernom oblečení. Moja róba sa zmenila na nejaké čierne minišaty,ale nechty som mala stále také dlhé. Objednala som si Krvavú Mary (irónia osudu) a čašník zobral pohár a položil ho pod nejakú mŕtvolu,ktorá visela zo stropu bez hlavy a kvapkala z nej krv. Potom tam viseli ešte kurence bez hlavy a klobásy  laugh Vtom sa v tom klube objavil nejaký človek (hnusne tučný),všetci utvorili koridor a smiali sa na ňom,keď prišiel k pultu a chcel 10 deka šunky.
No..upírsky sen  laugh
Zaznamenáno

I prefer to be unhappy with you
Rather than being depressed without you
Menumn Mcgoogle
4. ročník
*

716.67 lún

View Inventory

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: 10. Leden 2010, 01:41:54 »

No ja vám to teda opíšem :D

poviem vám moju prvú astrálnu skúsenosť tiež sa to dá považovať za sen..
No večšinou stále to isté dookola vystúpim s teľa tak že vidim že moje telo leží v posteli prejdem sa po byte či tam nemám nevytaného hosťa teraz pristúpim k zrkadlu a prejdem cez neho a idem cestujem si hocikam najposlednejšia cesta bola niekam veľmi ďaleko kde bola krásna luka a za mnou futuristické mesto smiley krása čo ...

Ďakujem ti za sen. Ty mávaš také zaujímavé sny, že cesta niekam. No to som ešte nemal, ale sa mi raz sníval sen ako keby som bol tá Alice v krajine zázrakov. Bol to dobrá sen, aj keď som sa na konci vyľakal takého čerta, čo ma naháňal ...
Zaznamenáno

XtinaCherry
3. ročník
*

409.42 lún

View Inventory
Send Money to XtinaCherry

Smrť je len začiatkom...

620345216
Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: 10. Leden 2010, 11:52:50 »

mno napríklad dnes sa mi snívalo že  som bola na vílete s moyou triedou zo školy a ako sme boli ubytovaný v takej velkej chatke tak ja som sa proste zobrala a išla som sa popozerať po okolí a v tom som sa ocitla v nejakom sklade a tam plno upírov a ja som nevedela ako utiecť a medzi nimi bol aj môj kamarát a ten sa už nevedel ovládnuť a uhrizol ma a ostatny si z toho robili srandu ale nevedeli že ma uhrizol naozaj a keď už dopil tak sme stáli oproti sebe a hlavami opretý o deba a ja som mu zašepkala že to nikomu nepoviem....ale ten upír(kamoš) bol celkom prekný..bol vysoký mal čierne vlasy a bol svalnatý..wooww....a to kusnutie bolelo iba zo začiatku potom som tú bolesť už nevnímala
Zaznamenáno
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 10. Leden 2010, 12:24:14 »

uff.. už mi ta duskuze tady na foru fakt leze i do snů...

ale teda neměl tesáky... ani se netřpytil... ale ovládal si mě v tom snu kvalitně...

jen bych to tu nepopisovala vzhledem ,že to neni stránka 18+ :D
Zaznamenáno

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
L.J.W.
Death.Angel
3. ročník
*

120.87 lún

View Inventory
Send Money to Death.Angel

Death Angel

421525033
Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 10. Leden 2010, 22:29:03 »

já mám docala divný sny,často se mi zdá že běhám v lese a po polích v noci (je to krásný pocit),chtěla bych to někdy skusit!!

// co ti brání? jen si předem zkontroluj že je pole rovné, nebo si pak ublížíš:D zkušenost// Kajush
« Poslední změna: 21. Duben 2012, 14:29:58 od kajushka » Zaznamenáno
K.T.Keity
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to K.T.Keity

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 12. Leden 2010, 22:49:55 »

To mě se zdálo z Novýho Měsíce, že jsem všude viděla Edwarda... Pak jsem se probudila a pořád sem ho viděla... To byl ale asi pořád sen =D =D
Zaznamenáno
Mikki3227
3. ročník
*

18.01 lún

View Inventory
Send Money to Mikki3227

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 13. Leden 2010, 00:05:42 »

Mne sa raz snívalo, že som sama bola upír ale bála som sa slnka.. pravdaže vtedy som bola zamilovaná do Twilightu.. heh.:Dno minule taká momentka. že stala som neviem kde a predomnou bol muž . svietila mu silueta, akoby bolo za ním auto. a tvár mal v tme. ale viem že mal oblek alebo kabát tiež niečo čierne..a vedela som, že to bol upír. a to zasa neviem prečo.. ale bool to jeden zo živých snov. zatial som mala také žive čo si pamätám len tieto.. lebo ja svoje sny zabúdam:(((
Zaznamenáno

Aj nemožné sa môže stať možným. Preto nestrácaj nádej, pretože tá umiera posledná. !!!
Dadilka
3. ročník
*

100.00 lún

View Inventory
Send Money to Dadilka

Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: 13. Leden 2010, 16:34:58 »

ten moj sen ja fakt super.  Moja najlepsia kamoska ma zamkla do šatne s jednym chalanom. Ten sa ku mne potme blížil ale prišiel dalsi chalan a ta moja kamoska ho pustila. Obaja prišli ku mne a zahryzli sa mi do krku. devilsidesmile laugh
Zaznamenáno
lufik
3. ročník
*

114.04 lún

View Inventory
Send Money to lufik

354632246
Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 13. Leden 2010, 16:46:55 »

v mém snu sem byla upírka a dokázala jsem i procházed zdmi bylo to užasný škoda že se to nedá prožít i ve skutečnosti :-)
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 9   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012