Empee
3. ročník
Pohlaví: 
1.67 lún
View Inventory
Send Money to Empee
Oheň na svíci sfoukneš, v srdci nikoliv. M.E
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 13. Leden 2010, 23:09:57 » |
|
to mě se zdálo. Že jsem šla tmavým městem nějak jsem spadla. Hrozná rána. Cítila jsem chlad země. Slyším kroky. Najednou se ke mě něco přiblížilo ze strachu jsem na té zemi omdlela. Pak jsem se náhle probudila ležela jsem na takovém stole a předemnou sedělo několik osob podvědomě jsem tušila, že to josou upíři. Mluvili o tom co se mnou udělají hovořili stále o tom samém, že dokud nerozhodnou co se mnou bude nesmí se mě nikdo ani dotknout. Najednou jsem slyšela slvo smrt. Vnímala jsem jak říkali, že by bylo leší kdyby mě zabili. A najednou jsem se probudila uprostřed noci. Zavřela jsem oči a před očima jsem měla zase obraz těch upírů co rozhodovali o tom co se mnou bude. Často se mi po tomto snu zdálo že jsem já upír a pokaždé jsem se po upířím snu probudila uprostřed v noci jako bych měla za sebou hodně namáhavý den byla jsem hodně unavená a bolel mě každý sval v těle.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Simona Nevue
4. ročník
6.67 lún
View Inventory
Send Money to Simona Nevue
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 14. Leden 2010, 20:55:04 » |
|
No mne sa sníval raz taký sen..videlniekto avatara..? ak hej, tak si to skombinujte s novom a upírskymi denníkmi..ako bol to úžasný sen...modrí ludkovia žili s nami tu na zemi....v UD tam boli damon a Stefam..lenže Damon vypadal ako edward...a stefan tiež enbol na zahodenie...a bol tam aj emmet....a nakoniec som skončila s emmetom..na to ho Damon-edward roztrhal a nejak mi učaroval..ako keby som sa k nemu pripútala ako v knihe škola novi...a stále som ho chcela...a potom ma bozkával a ked išlo o viac ...som sa zobudila...ja viem smutne..a už nikdy sa mi niečo takéto nesnívalo...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Nancy
3. ročník
Pohlaví: 
5.93 lún
View Inventory
Send Money to Nancy
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 14. Leden 2010, 21:21:08 » |
|
Me se zdalo o Stefanovi a Eleně z Upířích deníků  Byla jsem Elena a byla jsem nekde ve vrchním patre nejakého domu a pak me stefan necim hrozne videsil nebo nastval(už ani nevim) a já se mu snažila utéct(to byla samozrejme blbost) okamzitě mě dohonil a Prosil mě at nikam nechodím ze mi nic neuděla. chvilku jsem se vzpírala a pak jsem to vzdala.  Pak jsem se sakra probudila !!!! To me dokáže naštvat!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Nancy
|
|
|
Menumn Mcgoogle
4. ročník
Pohlaví: 
716.67 lún
View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle
Fantasy! Vampires sein super!
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 20. Leden 2010, 00:43:16 » |
|
Mne sa dnes sníval taký srandovno-upírsky sen. Bol to taký sen, že som naháňal jedno dievča, ktorej som chcel vycucať krv z krku a nakoniec mi nastrašilo pascu a ja som sa neviem ako zachytil na lyžiach. Potom ona do mňa surovo strčila a letel som dole kopcom. Začal som sa smiať, ako ma ten vietor šteklí všade na tele. Potom som sa obrátil smerom na zad a išiel som tak rýchlo, že tam bol predo mnou malý kopček a som nadskočil naň a padol som na zem. A na ten úder som sa zobudil, lebo som nadskočil dosť vysoko.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení!  Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
|
|
|
Jane359
3. ročník
Pohlaví: 
100.28 lún
View Inventory
Send Money to Jane359
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 22. Leden 2010, 20:51:28 » |
|
bože mne sa raz snívalo že ma chcel chytiť jeden upír no a potom sme sa premenili na mačku a myš niečo na spôsob toma a jeryho ale super sen 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Smrť je len začiatok. Začiatok niečo väčšieho, ako sme my sami.
|
|
|
RenesmeeeC
3. ročník
Pohlaví: 
125.16 lún
View Inventory
Send Money to RenesmeeeC
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 22. Leden 2010, 20:59:37 » |
|
Mne sa sníva veľmi málo snov. A ak sa mi niečo sníva, nikdy si to nepametám iba sestra mi povie, že sa so mnou niečo dialo. Ževraj chodím po izbe alebo niečo také. Je to divné a možno mi ani neuveríte, ale väčšinou sa to deje za splnu mesiaca. Ja viem, že to môže byť náhoda, ale ja v náhody neverím. A stalo sa to už príliš veľa krát. Ale zatiaľ sa mi žiaden sen s upírmi nesníval. Iba jeden o Breakin Dawn s Renesmee, Bellou a Jacobom  Bolo to milééé 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
vladi4444
3. ročník
179.23 lún
View Inventory
Send Money to vladi4444
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 23. Leden 2010, 12:31:18 » |
|
mne este dnes rano snivalo ze povstala akasi armada upirov v brneni a vraveli nieco o tom ze musia ludi potrestat za to ze si nevazia co maju a nicia prirodu.. ci co to.. a zobudila som sa v tom najlepsom 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RenesmeeeC
3. ročník
Pohlaví: 
125.16 lún
View Inventory
Send Money to RenesmeeeC
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 23. Leden 2010, 13:42:35 » |
|
To s tou armádou je supér  ... Mne sa dnes v noci nesnívalo nič také zvláštne iba jeden taký divný sen. Bolo to niečo o tom, že bola noc a mesiac bol v splne. Išla som sama po tmavej ulici a mala som pocit akoby ma niekto prenasledoval. Zabočila som do slepej uličky a už som vedela, že sa stane niečo zlé. Potom som už uvidela iba pár strieborných očí a prebudila som sa. Dúfam, že sa to nestane aj v skutočnosti... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
1simqa1
3. ročník
Pohlaví: 
64.64 lún
View Inventory
Send Money to 1simqa1
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 23. Leden 2010, 14:44:17 » |
|
mne sa dnes snivalo, ze ma jeden chalan zacal bozkavat, kusol ma do krku a urobil zo mna upirku a potom... som sa zobudila 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
SiMi:)
|
|
|
meolor
4. ročník
Pohlaví: 
5.21 lún
View Inventory
Send Money to meolor
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 24. Leden 2010, 19:18:30 » |
|
No mne saraz snivalo že som bola ako ta Bella aže ma nahaňali v nejakom pšeničnom poli upíri. A predčerom sa mi snivalo o Edwardovi. Bolo to dosť čudne..Bola to svadobna noc.Ale tesne pred tím hlavným bodom svadobnej noci som sa zobudila
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
sk8_girl
3. ročník
Pohlaví: 
0.17 lún
View Inventory
Send Money to sk8_girl
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 28. Leden 2010, 18:27:32 » |
|
mne sa dost často sniva že padam a na to sa zobudimje to strašne nechutný pocit lebo sa bojim výšok a zrazu len uvidiim svoju postel na ktorej ležim a kolko nej nic nie je iba tma a ja padam do tej hlbokej tmy :/
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Look at the plastic people, nothing inside.
|
|
|
mickasak
4. ročník
Pohlaví: 
52.43 lún
View Inventory
Send Money to mickasak
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 29. Leden 2010, 16:12:33 » |
|
|
|
|
|
« Poslední změna: 30. Leden 2010, 08:44:25 od mickasak »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tamara
3. ročník
Pohlaví: 
6.85 lún
View Inventory
Send Money to Tamara
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 31. Leden 2010, 14:51:54 » |
|
no mne sa raz snivalo ze som bola pohryzena do krku.. a nebolo to nic prijemne.. dost to bolelo.. bola som pohryzena zenou asi to bola upirka.. mala dost silne ruky a zvierala ma v naruci no potom som sa prebudila a bolel ma krk.. takze neviem.. ale asi to bol len moj vytvor v podvedomi.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jenny
4. ročník
20.71 lún
View Inventory
Send Money to Jenny
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 04. Únor 2010, 20:50:46 » |
|
hm...no sny se mi zdají často a poslední dobou hlavně o upírech ale je to taky tím že se poslední dobu moc koukám na filmy s upíry =) ale vždy když se probudím mám takový zvláštní pocit a mám husí kuži...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
nocna upirka
4. ročník
Pohlaví: 
8.98 lún
View Inventory
Send Money to nocna upirka
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 12. Únor 2010, 17:16:50 » |
|
mne sa snivalo ze som sa stala upir a tak som si v noci chodila lovit ludia narazila som na jedneho fakt sexi chlapca ....ale skoda neovladla som sa a uhryzla som ked som sa spamätavala z toho co som urobila ma zobudila mama (budik ma nezobudi):-))
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|