ja si časti sťahujem tiež a som iba pri 3x11, tú som ešte nevidela ale už sa na ňu chystám. Ale Damon! Už sa neviem dočkať kedy sa medzi nim a Elenou dačo vážneho stane. Pretože aj by sa hodili k sebe. Stefan bol taký starostlivý a bál sa o Elenu a všetko

. Ale Damon, ten je no meno ho dostatočne vystihuje

! A ten uhrančivý pohlad, ako mohla Elena doteraz odolávať. Kriste nech už sa sním vyspí a bude. Stefan je minulosť a Damon je budúcnosť!

! A ona to vie! Knihy som nečítala iba som počula, že vraj sú odlišné? je to tak? Aj tak, Damon je starostlivý aj všetko, ale nedá si skákať po hlave. A občas je fakt fakt zlý a to je dobre. A Elena na nej my už trocha lezie na nervy, že vždy je ona tá úbohá, ktorú treba ochraňovať, ktorá na všetko doplatí a bla bla. Ja viem, že je hlavnou hrdinkou ale aj tak. Dobre že z nej neurobia nedotknutelnu pannu

. Ľúbi sa mi Caroline a jej mama, aký majú vzťah, ako úž konečne pochopila čo je zač jej dcéra a má ju rada aj keď je upírka! Len by mohli vo filme byť spolu častejšie, ako v nejakéj akcii a tak. A Tayler ten bol celkom fajn až kým sa z neho nestalo to čo sa stalo! Mohol by zomrieť alebo dačo. Nechcem ho tam. Rick ten je fajn, mohla by sa na scéne objaviť ešte Elenina matka, to by bolo super

. Bonie? Tá je super čarodejnica, len by mohla viac čarovať! ale aj tak Damon je naj ešte Caroline

.