Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 [2] 3 4 ... 157   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Čo práve čítate?  (Přečteno 87712 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
excited
3. ročník
*

Pohlaví: Ženské
194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 11. Leden 2010, 12:31:54 »

dočetla jsem Označenou a teď čtu Tajemství nesmrtelného Nicolase Flamela a Zlatý kompas smiley
Zaznamenáno

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
L.J.W.
zizelle
4. ročník
*

82.52 lún

View Inventory
Send Money to zizelle

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 11. Leden 2010, 12:50:03 »

Gena Showalter: The Darkest Night.     anjeli, demoni a nadpozemske bytosti... smiley a pomaly začínam zo školou noci :D
Zaznamenáno

Hľadám silu nie preto, aby som prekonala ostatných, ale aby som bojovala so svojím najväčším nepriateľom, s nedôverou v seba samu.
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
*

Pohlaví: Mužské
48093.85 lún

View Inventory
Send Money to edvordo

Everything that matters most is how you see yourself

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #17 kdy: 11. Leden 2010, 12:56:45 »

dočetla jsem Označenou a teď čtu Tajemství nesmrtelného Nicolase Flamela a Zlatý kompas smiley
Zlatý kompas mám doma smiley Som vyhral v jednej grafickej súťaži .. ale som sa nejako nikdy nedokopal to prečítať .. ako, čítať som to začal,ale až tak ma to nezajalo ..
Zaznamenáno

Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live.
(\ /)
( . .)
c(')(')
growline
4. ročník
*

Pohlaví: Mužské
15.40 lún

View Inventory
Send Money to growline

595208897
Zobrazit profil Email
« Odpověď #18 kdy: 11. Leden 2010, 15:57:47 »

ja citam upirske denniky a precital som uz aj vsetko zo sumraku
Zaznamenáno
Mikki3227
3. ročník
*

18.01 lún

View Inventory
Send Money to Mikki3227

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 11. Leden 2010, 15:59:37 »

Upirske denniky.. teraz cakam od martinusu 3 a 4.. obidve knizky som mala stiahnute za dve nociii ... :D:D:D kazduu noc jednuu:D
Zaznamenáno

Aj nemožné sa môže stať možným. Preto nestrácaj nádej, pretože tá umiera posledná. !!!
strakulka111
3. ročník
*

103.87 lún

View Inventory
Send Money to strakulka111

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 11. Leden 2010, 20:50:30 »

ja prave citam upirske denniky
Zaznamenáno
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 12. Leden 2010, 13:25:43 »

Zlatý kompas mám doma smiley Som vyhral v jednej grafickej súťaži .. ale som sa nejako nikdy nedokopal to prečítať .. ako, čítať som to začal,ale až tak ma to nezajalo ..

přiznám se.. četla jsem ho.. přerušila to kvuli Označené.. je to zajímavé.. ale dosti složité .. než se v tom člověk zorientuje o čem,že to čte na začátku :D
Zaznamenáno

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
L.J.W.
luciske k
3. ročník
*

101.16 lún

View Inventory
Send Money to luciske k

miluje knížky o upírech a vlkodlacích

Zobrazit profil Email
« Odpověď #22 kdy: 12. Leden 2010, 13:27:18 »

twilight saga asi po milionté sleezy
Zaznamenáno
Talisa
3. ročník
*

17.93 lún

View Inventory
Send Money to Talisa

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 12. Leden 2010, 16:52:21 »

Já jsem nedávno dočetla Vyhoďme ho z kola ven (asi jsem trochu mimo mísu) brow. Teď se chystám na Anitu Blkeovou, Sto roků samoty, Drsného spasitele podle toho co zrovna bude v knihovně volné - nebo taky něco úplně jiného.
Zaznamenáno
Hell.crysis
3. ročník
*

21.43 lún

View Inventory
Send Money to Hell.crysis

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 12. Leden 2010, 18:27:37 »

Teď jsem dočetla Dekameron od Giovanni Boccaccio,byla to příjemná změna po tetralogii od Meyerové,miluju jí ale už jsem to četla několikrát tak byla zapotřebí změna.Všem doporučuji Všechny řitě světa i ta má od Bukowského,ten mě vždycky zaručeně pobaví!!! laugh
Zaznamenáno
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
« Odpověď #25 kdy: 12. Leden 2010, 18:46:58 »

přiznám se.. četla jsem ho.. přerušila to kvuli Označené.. je to zajímavé.. ale dosti složité .. než se v tom člověk zorientuje o čem,že to čte na začátku :D

IMHO, Zlatý kompas a spol. sa dá zamilovať len dvoma spôsobmi: ako jednoduchý dobrodružný príbeh, alebo ťažká zbierka metafor na témy dospievania, vzťahov, sexuality a náboženstva - ktokoľvek sa bude snažiť chápať tú sériu ako niečo medzi, dostane ťažko stráviteľné, nudné a zložité čosi, pretože Pullman do diela prepašoval hrozitánske množstvo vsuviek, ktoré s dejom ako takým vôbec nesúvisia... smiley Po prvom čítaní som to milovala tým prvým spôsobom, asi o dva roky neskôr som to chápala už inak, a dnes to chápem ešte trochu inakšie, aj keď si stále myslím, že nie úplne. Dobre sa mi to ukazuje na samej sebe - keď séria na Slovensku prvý krát dovychádzala (dávno pred tým filmovým boomom), mala som čerstvých 11, a 80% "metaforických" pasáží z Jantárového ďalekohľadu som proste vôbec nepochopila, brala som ich len ako podivný príbeh, ale s každým ďalším čítaním (v dvanástich, trinástich, štrnástich, naposledy v pätnástich - odvtedy už nemám toľko času prechádzať si vlastné knihy každý rok) sa mi z ich zmyslu odhaľovalo viac a viac - a je ich hromada, ktorých význam stále nechápem, tak ako som nechápala tie predtým, ktoré sa mi po niekoľkých rokoch teraz zdajú úplne jasné. Už dlhšie sa chytám prečítať si to znovu a doobjavovať aspoň niektoré ďalšie rolleyes S každým ďalším čítaním sa mi tá kniha zdá jasnejšia a otvorenejšia a... a áno, patrí medzi tie, ktoré nie sú pre každého  rolleyes
Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 12. Leden 2010, 18:50:37 »

já film neviděla..  nevim jestli je to dobře nebo špatně.. každopádně se tím pomalu ale jistě prokousávám.. nečte se mi to tak jednoduše.. smiley
Zaznamenáno

L.J.W.
Arašid
4. ročník
*

43.13 lún

View Inventory
Send Money to Arašid

499295085
Zobrazit profil Email
« Odpověď #27 kdy: 12. Leden 2010, 18:51:59 »

teraz nič...mám zlé obdobie....ale ako posledné som čítala atramentové srdce, a chystám sa školu noci, upírske denníky a možno na niečo ešte natrafím
Zaznamenáno

Láska je ako MHD. Nikdy nevieš kedy príde....ja na tej zastávke čakám už dosť dlho...
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
« Odpověď #28 kdy: 12. Leden 2010, 19:00:36 »

já film neviděla..  nevim jestli je to dobře nebo špatně.. každopádně se tím pomalu ale jistě prokousávám.. nečte se mi to tak jednoduše.. smiley

Ja som tiež film nevidela, nemala som odvahu  smiley Inak s tou zložitosťou súhlasím, na prvé čítanie to musí byť hrozivé (šťastie, že si to svoje prvé u Zlatého kompasu vôbec nepamätám... vlastne... pamätám si, že som ho dočítala... a o dva týždne začala znova...) smiley
Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
Monysek
4. ročník
*

188.37 lún

View Inventory
Send Money to Monysek

486644275
Zobrazit profil Email
« Odpověď #29 kdy: 12. Leden 2010, 19:17:32 »

No celou ságu Stmívání mám za sebou a to všechny 4 knihy za 4 dny. Teď dočítám Historičku. Nedávno jsem četla Konstantinos. A začala jsem číst Okultismus od A do Z. Jenže se musím učit k maturitě a nevím, kdy budu moct ve čtení pokračovat. :-(
« Poslední změna: 17. Leden 2010, 17:08:05 od Monysek » Zaznamenáno

Jsou i horší věci než smrt!!
Stran: 1 [2] 3 4 ... 157   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012