*Elle*
4. ročník
Pohlaví: 
14.52 lún
View Inventory
Send Money to *Elle*
|
 |
« kdy: 16. Říjen 2010, 20:34:27 » |
|
Ahojte, co si myslíte o bohyni Nyx?Věříte v ni?Já si oní myslím,že je úžasná,plná lásky,dobra a pochopení.Já v ní věřím,ano mám chvilky kdy si řeknu,že je to blbost a,že fyzikální a vědecké zákony popírají existenci bohů a bohyn ale myslím se ,že je to nejspíš tyhle ohh zkušené chytré keci chlapíků v bílích pláštích není až tak pravdivé...Vždyt ve světě se děje tolik podivných věcí na které věda nezná odpověd..Já mám Nyx ráda a včera jsem se poprvé pomodlila ale nevím správně jak na to...nikdy jsem se k bohům nemodlila takže,je tohle pro mě tak trochu nové..Nevíte někdo nějakou šikovnou modlidbu?byla bych ráda za inspiraci....a co vy věříte v nějaké bohy/bohyně?Nestydte se to napsat není na tom nic divného naopak je to dobře.)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Asined
Dcéra tmy
4. ročník
Pohlaví: 
776.75 lún
View Inventory
Send Money to Asined
Nikdy nedovol,aby ta strach z prehry vyradil z hry
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 16. Říjen 2010, 20:38:12 » |
|
JA TI SíCE NEVIEM PORADIT TU MODLIDBU, ALE NAVRHLA BY SOM TI žE KED VERíš POMODLI SA MODLIDBU KTORú CíTIš ZATVOR OčI A NECHAJ SA UNášAT VIEROU, ONA TI Už TIE SPRáVNE SLOVá DO UST VLOží  myslím že to bude o to silnejšia modlidba ak pojde prijamo z tvojej duše.....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ak chcete vytvoriť čokoľvek, niečo meniť, stačí vám len jedna vec .............myšlienka 
|
|
|
|
Tinti
Host
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 20. Říjen 2010, 18:07:14 » |
|
Nechápu proč sou v diskuzi 2 stejné témata (bohyně nix).Osobně nechápu ani lidi co se modlí k bohu ,ale pokud opravdu nějaký bůh či bohyně existují tak doufám že pochopí proč se nemodlím-prostě si myslím že nezáleží v co věříš,záleží jen natom co ta výra obsahuje 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kikuš*
4. ročník
Pohlaví: 
254.19 lún
View Inventory
Send Money to Kikuš*
I hid my feeling behind a smile.
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 22. Říjen 2010, 18:45:06 » |
|
Nyx je úžasná  áno urcite v nu verim 
|
|
|
|
« Poslední změna: 26. Únor 2012, 17:40:46 od Kikabella8 »
|
Zaznamenáno
|
 Sny sú na to, aby sa plnili nie ,aby sa snívali 
|
|
|
NanyK.
3. ročník
100.10 lún
View Inventory
Send Money to NanyK.
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 23. Říjen 2010, 15:54:04 » |
|
NyX je 100% užasna ... ale pořád pro mě je to asi jen Knižní postava.. a přesto že věříe m v různe nadpřirozené věcičky.... stejně si myslim že Nyx je vymyslena.. a konec koncu.. i kdyby ne.. je to prece Bohyne noci.. bohyně upíru... ne Lidí...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Níla
4. ročník
Pohlaví: 
40.06 lún
View Inventory
Send Money to Níla
Bloom Sirenix
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 24. Říjen 2010, 09:09:40 » |
|
Ja verím v Nyx a aj sa knej modlím lebo čo som o nej čítala je super a ja som nikdi nebola silno veriaca v boha
|
|
|
|
« Poslední změna: 07. Listopad 2010, 10:45:10 od Níla »
|
Zaznamenáno
|
Vieš čo sa stane keď vybuchnú Jaslovské Bohunice? Česi a Slováci si vymenia hymny. Česi budú spievať Nad Tatrou sa blýska a Slováci Kde domov můj?  :D:D
|
|
|
Evanlyn
3. ročník
Pohlaví: 
10.31 lún
View Inventory
Send Money to Evanlyn
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 24. Říjen 2010, 12:55:37 » |
|
podle me je Nyx naprosto skutecna........ ja v ni rozhodne verim 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Adele
3. ročník
Pohlaví: 
33.70 lún
View Inventory
Send Money to Adele
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 24. Říjen 2010, 12:59:13 » |
|
Já věřím, že nás něco vede...Ale podle mě je to nějaká energie nebo síla 
|
|
|
|
« Poslední změna: 02. Listopad 2010, 15:57:50 od Adele »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lesly
Dcéra tmy
4. ročník
Pohlaví: 
370.36 lún
View Inventory
Send Money to Lesly
Noc je našou ochranou! =]
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 06. Listopad 2010, 23:07:27 » |
|
podľa mňa je Nyx úplne super  taká chápavá, vnímavá, milá, láskavá, charizmatická a hlavne magická  ja som veriaca v Boha ( a to už nechodím asi 4 roky do kostola ale na vianoce tam idem a len sem tam sa pomodlím) ale verím aj na Mágiu a všetkému čo k tomu patrí  aj napriek tomu že ma silno veriace osoby nazvú že sa Bohu rúham alebo niečo také podobné. Ale verím v tie veci a ešte som nerozmýšlala či by som ju ako "uctievala" alebo nieňčo také ale tiež verím že existovala alebo existuje
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Monla
Host
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 05. Prosinec 2010, 16:33:36 » |
|
co dodat prostě bohyně-jak jinak než dokonalá  a je až neuvěřitelné jak je hodná já byt ní bych to nevydržela a Neferet bych pozabovala všechny ty talenty co jí kdy dala a bylo by,Neferet by si mohla rovnou jít hodit uzel-ikdyž je fakt že začíná ta mrcha Neferet mít talenty i ze strany zla-No neferet prostě zabit málo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
evka 11
Dcéra tmy
4. ročník
Pohlaví: 
56.31 lún
View Inventory
Send Money to evka 11
Neříkej: mě to nejde! Buď nechceš, nebo neumíš!
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 07. Prosinec 2010, 21:19:50 » |
|
Nyx je velmizajímavá postava, není vůbec přiblížená(kromě toho co se o ní ví a co říkala Zoey) a tak by mě zajímalo jestli o ní autorky nenapíší trochu víc 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když je moc velká tma jsou vidět hvězdy. Charles Austin Beard
|
|
|
Matt
4. ročník
Pohlaví: 
1.59 lún
View Inventory
Send Money to Matt
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 09. Prosinec 2010, 17:49:48 » |
|
No podla mna by modlitba nemala byt basnicka... Nic take ako "Verim v boha" lebo to som sa musel ucit a podla mna je to uplna blbost...  Modlitba by mala byt z "duse" lebo inak nema vyznam... A ak by som si mal vybrat boha urcite by to bola Nyx... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
night*
4. ročník
Pohlaví: 
85.97 lún
View Inventory
Send Money to night*
Jeden pohlad na svet a viem ze, horor je realita.
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 13. Prosinec 2010, 18:49:17 » |
|
nyx je uplne užasna....a aj ked mi to viera v boha nedovoluje ......... na 95% som si ista že nyx existuje....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Temnota nevyženie temnotu, to dokáže iba svetlo. Nenávisť nevyženie nenávisť, to dokáže len láska.
|
|
|
Lirit322
4. ročník
33.92 lún
View Inventory
Send Money to Lirit322
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 16. Prosinec 2010, 15:27:55 » |
|
tak ja v Nyx určite verím kedže pravdepodobnosť existencie akéhokolvek boha je rovnaká či už ho uznáva viac alebo menej ludí takže ja svojim spôsobom verim vo všetkých ale v Nyx verím asi trochu viac než len teoreticky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|