Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 ... 9 10 [11]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: 7.časť = Vyhořelá/Vyhorená  (Přečteno 6055 krát)
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
Allex
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
23.61 lún

View Inventory
Send Money to Allex

231274641
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #150 kdy: 19. Červenec 2011, 23:53:34 »

Aaa ten návrh obálky je skvelý bodaj by také niečo bolo smiley že by ti to vydali smiley
Zaznamenáno

Život je krátky a my nemáme veľa času, aby sme ulahodili srdciam tých, ktorí kráčajú s nami temnotou.

You can fool some of the people all the time, and all the people some of the time; but you cannot fool all the people all the time ...
Mystic
4. ročník
*

14.07 lún

View Inventory
Send Money to Mystic

Zobrazit profil Email
« Odpověď #151 kdy: 30. Červenec 2011, 12:09:35 »

No tak práve som ju dočítala a musím súhlasiť s makawi, pretože aj mne pripadalo, akoby sa celá kniha točila skôr okolo Rephaima a Stevie Rae... Ale aj cez to mi to neprekážalo a myslím si, že to bola príjemná zmena a keďže Zoey bola v tejto časti "neprítomná", tak bolo potrebné nahradiť ju ako hlavnú postavu niekým iným... A tá zápletka s Dallasom nemala chybu  cheesy cheesy  A samozrejme, Stark ako Strážca je úplne dokonalý  angel azn
Zaznamenáno

Pravda vyrieknutá so zlým úmyslom je niekedy podlejšia než všetky klamstvá, ktoré si možno vymyslieť.
William Blake
Simm
4. ročník
*

77.27 lún

View Inventory
Send Money to Simm

Zobrazit profil
« Odpověď #152 kdy: 03. Srpen 2011, 11:38:43 »

No tak práve som ju dočítala a musím súhlasiť s makawi, pretože aj mne pripadalo, akoby sa celá kniha točila skôr okolo Rephaima a Stevie Rae... Ale aj cez to mi to neprekážalo a myslím si, že to bola príjemná zmena a keďže Zoey bola v tejto časti "neprítomná", tak bolo potrebné nahradiť ju ako hlavnú postavu niekým iným... A tá zápletka s Dallasom nemala chybu  cheesy cheesy  A samozrejme, Stark ako Strážca je úplne dokonalý  angel azn
Keby bolo na mne, tak zoey nechámj v Onom svete, nechám ju zomrieť a kamošom by som niektorému z nich napr. jackovi dala živel ducha a spoločne by bojovali proti anjelíčkovi a veľkňažke :D A Stark by sa z toho spamätal nejako :D
Zaznamenáno

Simm
Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil.  xD xD xD
valika
4. ročník
*

0.60 lún

View Inventory
Send Money to valika

Len vtedy ľúbime naozaj, ak ľúbime bez príčiny :)

Zobrazit profil Email
« Odpověď #153 kdy: 06. Srpen 2011, 12:07:38 »

Keby bolo na mne, tak zoey nechámj v Onom svete, nechám ju zomrieť a kamošom by som niektorému z nich napr. jackovi dala živel ducha a spoločne by bojovali proti anjelíčkovi a veľkňažke :D A Stark by sa z toho spamätal nejako :D
a keby som k tomu mohla nieco dodat tak by som dodala : hl. postava Rephaim a stevie rae :D
Zaznamenáno

where is my life? i do not know  but i know that i give up him my soul,brain,person....
Simm
4. ročník
*

77.27 lún

View Inventory
Send Money to Simm

Zobrazit profil
« Odpověď #154 kdy: 21. Srpen 2011, 21:40:31 »

a keby som k tomu mohla nieco dodat tak by som dodala : hl. postava Rephaim a stevie rae :D

To je predsa jasné smiley kiss tých dvoch milujem ♥♥♥
Zaznamenáno

Simm
Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil.  xD xD xD
mafinka
3. ročník
*

10.30 lún

View Inventory
Send Money to mafinka

Zobrazit profil Email
« Odpověď #155 kdy: 30. Srpen 2011, 16:27:03 »

ahojte chtela sem se zeptat jestli mate nekdo 7 dil a kde ste ho stahli ja ho nemuzu nikde najit moc dekuju za odpoved  blink
Zaznamenáno
A$H :*
4. ročník
*

162.41 lún

View Inventory
Send Money to A$H :*

A$H :* = afrodita094

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #156 kdy: 30. Srpen 2011, 16:36:12 »

ahojte chtela sem se zeptat jestli mate nekdo 7 dil a kde ste ho stahli ja ho nemuzu nikde najit moc dekuju za odpoved  blink
Já jsem si ho koupila v obchodě :D ale dá se objednat i přes inernet
Zaznamenáno

mafinka
3. ročník
*

10.30 lún

View Inventory
Send Money to mafinka

Zobrazit profil Email
« Odpověď #157 kdy: 30. Srpen 2011, 18:59:49 »

Já vím že se to dá koupi ale nchci si to kupovat jen si to stahnout z netu a cist to na kompu vis. Ale jinak diky smiley
Zaznamenáno
makawi
4. ročník
*

155.53 lún

View Inventory
Send Money to makawi

Smrt je komfort, který si může dovolit úplně každý

Zobrazit profil Email
« Odpověď #158 kdy: 31. Srpen 2011, 13:05:21 »

Já vím že se to dá koupi ale nchci si to kupovat jen si to stahnout z netu a cist to na kompu vis. Ale jinak diky smiley

Taky jsem to hledala před tím, než to vyšlo knížně, ale našla jsem jen anglickou verzi. Takže jestli ti to nevadí, můžeš si to přečíst v originále. Já na to neměla nervy ani slovní zásobu ;-D.
Zaznamenáno

Král zemřel. Ať žije král!!!
Nikuska181
4. ročník
*

118.72 lún

View Inventory
Send Money to Nikuska181

Som kto som. A nikto ma tak ľahko nezmení. :P

Zobrazit profil Email
« Odpověď #159 kdy: 01. Leden 2012, 21:06:04 »

Knihu som prečítala ešte pred pár mesiacmi, a chcela by som sa k tejto časti vyjadriť... Nechápem, ako môže niekto tento diel považovať za jeden z najlepších v sérii alebo dokonca za najlepší, ved stále sa to točilo okolo záchrany Zoey, a nakonci sme sa kde dopracovali ? Ehm, nikde.. ale každý má iný názor.. A aj keď nemám rada Zoey, celkom sa mi páčili scénky v Onom svete ked sa videla ako malú atď..
Zaznamenáno
kajushka
Moderátor
*

416.55 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #160 kdy: 20. Únor 2012, 14:24:57 »

Knihu som prečítala ešte pred pár mesiacmi, a chcela by som sa k tejto časti vyjadriť... Nechápem, ako môže niekto tento diel považovať za jeden z najlepších v sérii alebo dokonca za najlepší, ved stále sa to točilo okolo záchrany Zoey, a nakonci sme sa kde dopracovali ? Ehm, nikde.. ale každý má iný názor.. A aj keď nemám rada Zoey, celkom sa mi páčili scénky v Onom svete ked sa videla ako malú atď..

to je těžké říct, celkově serie školy noci je o Zoey... hlavně se mi líbil stark.. on zářil
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Stran: 1 ... 9 10 [11]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012