Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Zpověď vampýra  (Přečteno 2874 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

Pohlaví: Mužské
12.91 lún

View Inventory
Send Money to Faragon dú Igeré

Ego sum quí sum et vós eó vexó!!!

274884288
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: 03. Únor 2011, 00:20:38 »

Zdravím Vás, milí čtenáři mého půlnočního příspěvku.
Na toto fórum jsem zavítal, jelikož se o něm zmínila Velevážená Ewelyn, která zastává funkci moderátora i na mém půvabném fóru.

Ale proč jsem zde, nabízím Vám v tomto vláknu rozhovor se mnou, tedy se můžete vyptávat na vše, co Vás kdy o Vampýrech zajímalo a já budu jistou dobu odpovídat, než zas zmizím v záhybech času. cool

Můžete teda začít, jsem tu pro Vás, zvědavci moji. grumpy

Sic cum inferiore vivas, quemadmodum tecum superiorem velis vivere.

//Upravený nefunkčný odkaz na stránky. Ewelyn Dark
« Poslední změna: 03. Únor 2011, 14:39:09 od Ewelyn Dark » Zaznamenáno

Fallacés sunt rérum speciés.
Zuzkana
Moderátor
*

Pohlaví: Ženské
10000.25 lún

View Inventory
Send Money to Zuzkana

Fide, sed cui vide!

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 03. Únor 2011, 08:18:58 »

Hmmm ... vampýr?   Tak túto tému budem sledovať ... som zvedavá či splníš, čo si práve sľúbil. Vampýri bývajú tajomní a nezvyknú takto priamo výjsť "s kožou na trh" ale tak je to tvoja voľba ...  devilsidesmile

//Zuzkana...ver, že to dodrží...nepoznáš? Spoznáš!  devilsidesmile Myslím si,že toto bude ešte veľmi zaujímavé. Ewelyn

// nie Ewe ešte zatiaľ ... aj ked poznám už peknú kôpku bytostí ... :D // Z

Takže kedže sa nepýta zatiaľ nikto ... tak by som ťa poprosila vysvetliť rozdiel medzi upírom a vampýrom ... (pre vzdelávanie tu "študujúcich" jedincov :D)
« Poslední změna: 03. Únor 2011, 15:11:58 od Zuzkana » Zaznamenáno

"Mundus vult decipi, ergo decepiatur..."
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

12.91 lún

View Inventory

274884288
« Odpověď #2 kdy: 03. Únor 2011, 15:27:28 »

Zdravím Tě, Zuzanko.
Dobrá odpovím Ti i když toto je jedna z otázek, na které odpovídám vcelku nerad...
A to z toho důvodu, že možností jak dělit Upíry je mnoho:

Slovem "Upír" se označuje několik nezávislých entit.

1. typ) Upírem může být jedinec, který nepřišel na zem, aby zušlechtil svoji duši, nýbrž aby zde něco vykonal, bývá silný a nebezpečný, jelikož vlastně podvádí v řádu světa, avšak i jeho síla je poněkud omezená magickým paradoxem dané doby, v dnešních dnech je tento paradox zhruba roven energii potřebné k shození hory do moře, viz bible: "Když bude Tvá víra dostatečně silná, vezmeš horu a shodíš ji do moře" . Těmto upírům často nebije srdce, nedýchají, když chtějí jsou také velice dlouhověcí. Ovšem je jich velmi málo, protože většina jedinců na vyšší úrovni nemá čas na takového svévolné hrátky.

2. typ) Dalším typem upírů mohou být jakési "oživené mrtvoly - zombíci". Jsou to buďto výsledky nekromantské magie a jejího působení či nějaký duch, jenž dosud zcela neopustil své tělo a dokáže s ním nějakým způsobem manipulovat, či ho chránit před zetlením.

3. typ) Třetí typ upírů, zvaný reinkarnáti, je kapitola sama o sobě, jsou to velmi staré duše, jež si uvědomují velkou část svých minulých životů, přecházejí rovnou po smrti do jiného těla a neprochází tedy vyššími sférami, žití je většinou již omrzelo, cítí se znudění a nesmrtelní, často mají rovněž lecjaké magické schopnosti.

4. typ) A konečně čtvrtý typ upírů mezi něž patřím i já sám. Stvořili Nás bohové. Měli jsme být "druhými dětmi". Těmi kteří povedou lidskou rasu k prosperitě a povznesení. Bohužel bůh Re, jenž Nás stvořil, byl zabit a s Ním zničeny i všechny podklady k vytvoření Naší rasy. To je důvod proč jsou nyní tito upíři zvaní Vampýři, kteří se dále dělí na vampýry a vampíry/vlkodlaky, tak slabí. Byli nuceni smísit se s Lidmi. V průměrném Vampýrovi dnešní doby třímá jen kolem 20% původních genů, proto jsou dnešní Vampýři značně slabí, omezení, různorodí, někdo může zdědit jednu Vampýří vlastnost (tzv. hlavní schopnost), ale další jedinec byť na stejné úrovni může mít vlastnosti jiné a přesto ho lze stále zvát vampýrem (popřípadě vampírem/vlkodlakem).

5. typ) Výjimečně se vyskytují i kříženci nějakých typů mezi sebou, například reinkarnovaný Vampýr nebo Vampýr zůstávající v těle i po smrti apod.

// dakujem za podrobný rozpis ... inak málo kto rád vysvetľuje svoj pôvod  ... //  Zuzkana
« Poslední změna: 03. Únor 2011, 15:37:20 od Zuzkana » Zaznamenáno

Zuzkana
Moderátor
*

10000.25 lún

View Inventory
Send Money to Zuzkana

Fide, sed cui vide!

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03. Únor 2011, 16:01:12 »

Mňa by zaujímalo ako si sa dozvedel, že si vampýr? ... SR (Slovenská republika)  tongue2
Zaznamenáno

"Mundus vult decipi, ergo decepiatur..."
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

12.91 lún

View Inventory

274884288
« Odpověď #4 kdy: 03. Únor 2011, 23:31:17 »

Další otázka, na kterou se špatně a nerado odpovídá.
Ale přislíbil jsem, že budu upřímný a proto se pokusím o nějakou tu přibližnou výpověď.

V podstatě jsem měl jisté podezření už od raného dětství, kdy jsem běžně prováděl neuvěřitelné a ostatními neproveditelné věci (skákal jsem z vyšších výšek bez zranění, používal tele&aerokinezi, mírnou telepatii a jiné), také jsem věděl, že jsem odlišný a přirozený vůdce, takže jsem si brzo vybudoval menší impérium v Hradecké škole (která byla mimochodem dříve hrad) a pustil se na dráhu úspěšného mocného vampýra. Bohužel osud tomu chtěl jinak a my jsme se odstěhovali do Prahy a já ztratil veškeré kontakty a postupně i velkou část své moci, vlastně se dá říci, že od té doby pořád jen slábnu. Do toho mi ale přišlo jakési procitání, které ve mě staré síly a pochopení naopak probouzí ruku v ruce s ubývající energií. V probouzení jsem se zabýval svojí podstatou více, vždy mě zajímali upíři a já o nich velmi mnoho přečetl, časem jsem pokročil i v magické teorii a seznámil se s podobně smýšlejícími "lidmi", takže mi vše postupně začalo docházet a nyní už mám ve věcech téměř zcela jasno.

Takže asi tak, jestli Ti to stačí, Zuzanko.

// stačí ... a dakujem ... ale môj nick je Zuzkana  hahanot // Z

// Ale pro mě budeš vždycky Zuzanka.  angel // Far

// na to by som rada vedieť dôvod ... ale dobre ... mne je to v podstate fuk // Z
« Poslední změna: 04. Únor 2011, 14:31:24 od Zuzkana » Zaznamenáno

Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 07. Únor 2011, 16:58:42 »

Faragon prosím ťa skús písať uvoľnenejšie... Ja chápem že vampýri tejto dobe majú niako zafixované v hlave potrebu sa vyjadrovať v časoch silnej aristokracie.
Stále mi behá čo by som sa ťa spýtala no ale nič ma niako nenapadá skús nabudúce menej o sebe prezradiť.  Ešte jednu malú poznámku ,na tvojom mieste by som si dávala pozor kam vyvesíš fotku nakoľko nikdy nevieš na koho trafíš  grinwink
Pax Mors...
Zaznamenáno
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

12.91 lún

View Inventory

274884288
« Odpověď #6 kdy: 07. Únor 2011, 17:08:45 »

Žádnou takovou potřebu nemám, to že jsem zde a dávám tu možnost poznat mě blíže, je čisté má dobrá vůle, nikoliv můj sobecký pokus se zviditelnit, k tomu mám koneckonců příležitost jinde.
Natrefím na bandu tupých puberťáků? Třeba poté již nebudou tak tupí.
Nebo jsi snad myslela, že narazím na lovce? Prosím Tě, jdi se raději koukat na Buffy.  grinwink
Requiesca in pace, Mors...
« Poslední změna: 07. Únor 2011, 17:11:20 od Faragon dú Igeré » Zaznamenáno

Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 07. Únor 2011, 17:14:55 »

Dávaj si pozor na to ským sa rozprávaš smiley Bolo tu už veľa takých ktorý sa snažili presadiť názor ktorý vlastne nebol ani ich. Ono keď ťa vyhodia s viacerých vampýrskych fór či svk alebo cz tak príde jedinec machrovať na fórum medzi deti ktoré vlastne svoje poznatky získavajú od druhých.
Si len ďalší radový vampír ktorý potrebuje byť stredobodom pozornosti. Tvoja arogancia je na úrovni ludí. Chcela som len zistiť čo si zač už som zistila viac nepotrebujem.

« Poslední změna: 07. Únor 2011, 17:19:00 od Ewelyn Dark » Zaznamenáno
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

12.91 lún

View Inventory

274884288
« Odpověď #8 kdy: 07. Únor 2011, 17:24:14 »

Vyhodili mě pouze z jediného fóra (vampyres.cz), což mě vůbec nemrzí, jelikož máš již vlastní fórum, které zřejmě bude časem slavnější než již zmíněné.
Nejsem řádový Vampýr, jelikož já jsem podivný i na Vampýra, nejen na člověka.
A věz, že sem jsem přišel z nezištných důvodů a v dobré náladě pomoci zdejšímu osazenstvu a nikoliv zakořenit a upevňovat zde svou moc.
Co se týče Tebe, tak mi přijdeš arogantní, sobecká a zbytečné šířící zlo a nepohodu.
Nevím, co jsi o mě kde slyšela, ale věz, že o mě koluje mnoho mýtů a nepravd, avšak samotný jejich počet poukazuje na to, že zřejmě nejsem obyčejný řádový Vampýr, quid putas? .)
Zaznamenáno

Ewelyn Dark
Mors principium est...
Moderátor
*

28.32 lún

View Inventory
Send Money to Ewelyn Dark

Kdo se bojí smrti už přišel o život...

« Odpověď #9 kdy: 07. Únor 2011, 17:26:31 »

Každému sa môže stať, že ho z nejakého fóra vyhodia, ale posledný odkaz na fórum je JEHO fórum Mors smiley
O arogancii by viacerí mali pomlčať ale svojím spôsobom je arogantný každý.
Šanca, že sa na tomto fóre niekto niečo naučí je veľmi a veľmi mizivá, keďže sa tu stále verí Twilightu a podobným kravinám. Niekedy je to až poľutovania hodné, keď vidím tie deti, ktoré prosia, aby ich niekto premenil.
Faragon je len ďalší, kto sa ich pokúša niečo naučiť Mors, aj keď to je ako hrach na stenu hádzať, a navyše obaja okamžite na seba hneď útočíte. Obaja kľud....dá sa to tu vybaviť aj normálnou cestou.
Zaznamenáno

Ten, kto neprejaví smútok, neznamená, že nemá srdce.
Len má viac odvahy bojovať s osudom...
Bláznovstvo obchádza okolo sveta ako slnko. Nie je miesta, kde by nesvietilo.
Aeternum sub sole nihil!
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

12.91 lún

View Inventory

274884288
« Odpověď #10 kdy: 07. Únor 2011, 17:28:34 »

Ano, tou že odsud odejdu, zřejmě zde o mě nestojíte a jak již jsem řekl, nemám tu žádné sobecké zájmy.
Zaznamenáno

Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 07. Únor 2011, 17:31:17 »

Moja drahá ewelyn mne doplo že je to jeho fórum smiley a ako vidím jeho hlavičke tak nie ani prvé .. to som pochopila. Eve poznatok do života , ten chlapec má pusu aj ego nemusíš ho obranovať je to ponižujúce pre mužskú rasu smiley vieš ako to je Zlatko vampíri sa stretnú na poli čo vzniká najprv boj potom komunikácia na úrovni vždy to tak je a ty to sama musíš vedieť ... smiley

//Ja viem Mors, ale aj tak sa snažím riešiť veci mierovou cestou...vampýr ne-vampýr, ale ja som bola vždy čudná  cheesy Ewe
« Poslední změna: 07. Únor 2011, 17:39:03 od Ewelyn Dark » Zaznamenáno
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

12.91 lún

View Inventory

274884288
« Odpověď #12 kdy: 07. Únor 2011, 17:34:51 »

Napsala PM:
Pozri faragon správam sa  tak ako sa správajú ku mne. Môj prispevok nemal biť v zlom duchu to absolutne nie. Ty si mi odpísal ako soplavému decku a to ja nemám rada...jednoducho ... neskús odhadovať moju osobnosť je to velmi zlozitá téma. Ide skôr o to že na tomto fóre bolo už viacero problémov s podobnými typmi ako si ty ... Neber to osobne. Sú to len skúsenosti ktoré som tu nadobudla. Čo sa týka latinčiny komunikacii som mnou ju vynehaj nakolko viem tento jazyk a je moc vznešený na to aby bol predstavovaný na tomto fóru nakoľko nikto mu nerozumie.

Odepisuji:
Vznešený? :D Je to jazyk jako každý jiný...
A sama ho máš u mimochodem zcela nevkusného obrázku, tak nevím, co řešíš.
A nechápu, proč tak nadáváš na fórum, na kterém máš před 400 příspěvků, které mimochodem také vypovídají o Tvém Typu velmi mnoho.
Nemám Tě rád a nepleť se mi laskavě do života!

A co se týče Tvé další rekce:
Mýlíš se, vždy to tak není, kupříkladu právě Ewelynka se ke mě vždy chovala přátelsky už od počátku, co ji znám.
« Poslední změna: 07. Únor 2011, 17:37:52 od Faragon dú Igeré » Zaznamenáno

Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
*

312.97 lún

View Inventory
Send Money to Mors

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 07. Únor 2011, 17:38:24 »

Ty si iba dieťatko v tomto svete .. ako povedal jeden človek iba ubohe stvorenie plantajúce sa životom.
Už chápem prečo na vampyres tebou tak opovrhovali skusila som slušne slušne to nejde budiš .. jednoducho tvoja inteligencia je velmi nízko a nemam jednoducho zaujem sa ponižovať na tvoju uroven machruj si tu medzi detickami aky si ty len silny upir.. ono vies po case na každého príde. :D
Je vidieť ako čítaš ewe príspevky niako smiley paxamentum faragon ... o par rokov ostaneš v depresiach a sam machrujúc na internete :D

-Spojené príspevky!

ewe zlatko to skutočne radšej toho kúsajúceho vlkodlaka smiley

//tak v tomto máš pravdu! smiley Ew
« Poslední změna: 07. Únor 2011, 17:44:25 od Ewelyn Dark » Zaznamenáno
Faragon dú Igeré
3. ročník
*

12.91 lún

View Inventory

274884288
« Odpověď #14 kdy: 07. Únor 2011, 17:41:38 »

Nepiš dva příspěvky za sebou, jako bývalá moderátorka bys to měla vědět.
Chováš se jak chátra, dále se s Tebou nehodlám vybavovat.
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 5   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012