Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 4   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Všimli ste si?  (Přečteno 1857 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
deara
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
14.31 lún

View Inventory
Send Money to deara

To som kreslila sama . Tak sa nesmejte! :)

Zobrazit profil WWW
« kdy: 09. Duben 2011, 10:20:32 »

Sem môžete dávať postrehy zo všetkých kních. čo ste si všimli, čo vám nesedelo alebo vám prišlo nelogické

takže ja som si všimla, že postavám(Heathovi) sa nejako rýchlo obnovuje krv... a strácajú ju viac než je zdravé (pri upíroch by to tak nevadilo ako pri ľuďoch) veď krv sa môže darovať maximálne 4 razy do mroka (ženy 3) s niekolko mesačným odstupom. tesne po darovaní sa tlak síce upraví tak do hodiny ale darcovia majú stále nedostatok železa... ktoré treba doplniť a ďalšie veci... možno mi unikol nejaký magický spôsob ako to je možné...
Zaznamenáno

počkajte chvíľu... idem zachrániť svet
lucikp
4. ročník
*

10.70 lún

View Inventory
Send Money to lucikp

402
Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 11. Duben 2011, 19:34:32 »

me je zase divny toto- zoey nosi cocky ae vubec si je nesundava atak ja je nosim taky a na spani je muzu mit jen vyjimecne a aspon jeden den v tydnu je musim mit celej den dole (nepocitam to, ze cocky se musi po urcite dobe menit) nemuzu ani do zaprasenych prostor atak zoey se prochazy v kanalech atd aniz by si oci poskodila nbo by si cocky vyndavala.. je to detail ae i tak :D
Zaznamenáno

pls kliknete potrebuju vas co nejvic :D     
http://s20.bitefight.cz/user/bite/41974                   
 xD xD smiley smiley
valika
4. ročník
*

0.60 lún

View Inventory
Send Money to valika

Len vtedy ľúbime naozaj, ak ľúbime bez príčiny :)

Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 11. Duben 2011, 19:58:53 »

me je zase divny toto- zoey nosi cocky ae vubec si je nesundava atak ja je nosim taky a na spani je muzu mit jen vyjimecne a aspon jeden den v tydnu je musim mit celej den dole (nepocitam to, ze cocky se musi po urcite dobe menit) nemuzu ani do zaprasenych prostor atak zoey se prochazy v kanalech atd aniz by si oci poskodila nbo by si cocky vyndavala.. je to detail ae i tak :D

hahaha iny detailisti :D ..ale ne :D podla mna mali autorky tolko prace s dejom ze im sem tam nejaky ten detail usiel :D
Zaznamenáno

where is my life? i do not know  but i know that i give up him my soul,brain,person....
lucikp
4. ročník
*

10.70 lún

View Inventory
Send Money to lucikp

402
Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 11. Duben 2011, 21:12:58 »

smiley) jj smiley me nic neujde smiley) ale ten dej to vyvazuje tak ze nejaky detaili nikoho moc nezajimaj (az na par vyjimek (treba na mou malickost smiley)
Zaznamenáno

pls kliknete potrebuju vas co nejvic :D     
http://s20.bitefight.cz/user/bite/41974                   
 xD xD smiley smiley
Níla
4. ročník
*

40.06 lún

View Inventory
Send Money to Níla

Bloom Sirenix

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 12. Duben 2011, 13:09:51 »

alebo v označenej ku koncu ...na strane 254 Zoey uzatvára kruh a ako prvý živel prepúšťa vietor i keď sa všade píše že kruh sa zatvára v opačnom poradí ako sa otvára  cheesy to je taký ďalší detailík do zbierky  cheesy
Zaznamenáno

Vieš čo sa stane keď vybuchnú Jaslovské Bohunice?
Česi a Slováci si vymenia hymny. Česi budú spievať Nad Tatrou sa blýska a Slováci Kde domov můj? :D:D:D
*Erin*
4. ročník
*

18.28 lún

View Inventory
Send Money to *Erin*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 12. Duben 2011, 14:12:16 »

Sem môžete dávať postrehy zo všetkých kních. čo ste si všimli, čo vám nesedelo alebo vám prišlo nelogické

takže ja som si všimla, že postavám(Heathovi) sa nejako rýchlo obnovuje krv... a strácajú ju viac než je zdravé (pri upíroch by to tak nevadilo ako pri ľuďoch) veď krv sa môže darovať maximálne 4 razy do mroka (ženy 3) s niekolko mesačným odstupom. tesne po darovaní sa tlak síce upraví tak do hodiny ale darcovia majú stále nedostatok železa... ktoré treba doplniť a ďalšie veci... možno mi unikol nejaký magický spôsob ako to je možné...

No aj podla mna je to divne. cantlook
Zaznamenáno

*Erin*
deara
4. ročník
*

14.31 lún

View Inventory
Send Money to deara

To som kreslila sama . Tak sa nesmejte! :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 16. Duben 2011, 16:05:45 »

jj niektoré veci sú na zamyslnie...

ja som si tiež všimla, že mníšky... Sestara Angela.. sa nesprávajú podľa kresťanskej morálky( neviem ako to nazvať)
tj pohľad cirky- na život je že šlovek nemá právo rozhodúť kto má a kto nemá zomrieť, to právo má len Boh, pretože len on má na to dosť...informácii. i keď nehovorím že sa nemôže mýliť je to len človek ( nie upír ktorý dostáva neprirodzene jasné vnuknutia....)
- a tiež to prirovnávanie Nyx k Márii, čím ju dávajú na úroveň Božstva a v tomto prípade je cirkev jasne proti... Má ju v úcte, ale bol to len človek (aj keď vínimočný) a nie Boh...
atď
ja viem, že je to drobosť, len si to mohli aspoň trochu naštudovať a nepožívať cirkev ako pojem (akoby sa niekedy v sterdoveku prestala rozvíjať...) angel
Zaznamenáno

počkajte chvíľu... idem zachrániť svet
Essex
Dcéra tmy
4. ročník
*

534.35 lún

View Inventory
Send Money to Essex

ži a nechaj žiť....

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 16. Duben 2011, 22:55:37 »

angel Moje nervy vy ste iné detailistky. Nič z tohto vymenovaného mi do očí v knihe nepadlo. Ani si nepamätám, že by Zoey nosila šošovky.  angel
Zaznamenáno

To,že niečo nevidíme neznamená,že to neexistuje.
Boh nám dal deti,aby smrť nevyzerala taká hrozná. :D
Simm
4. ročník
*

77.27 lún

View Inventory
Send Money to Simm

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 23. Duben 2011, 10:16:29 »

V Označenej keď videla Afroditu s Erikom na chodbe utekala. A keď prišla do miestnosti Afrodita tam bola. Žeby teleport?
V Zradenej v záverečnej scéne - Neferet bola dole v tunaloch ale hneď po príchode Zoey z tunelov, bežala z ŠN. V tej dobe nebola Tsi Sgili, takže nemohla byť na dvoch miestach naraz.
Alebo Stevie Rae. Zomrela a mala by mať pohreb. Ale ona sa -  zmenila na Nemŕvu. Tak ako mohli urobiť pohreb?
Vo Vyvolenej - Zoey cíti ako Lorena vraždia a hneď nato Neferet ohlasuje vojnu. Zase ten známy problém s časom a priestorom.
Afrodita vidí vízie. Napríklad tie o Zoeinej smrti alebo to ako Kalona páli upírov a Zoey ho nakoniec zničí. Všetky vízie upadajú do zabudnutia.
Alebo najprv sa písalo, že človeka z ktorého pijú porežú a v Prenasledovanej ho uhryznú.
Alebo nezdá sa mi, že v Prenasledovanej sa so Starkom tak náhodou a vždy stretávajú. Počas tých dvoch troch dní v knihe...
Alebo v Pokúšanej: Zoey objíma Heatha potom hneď stretne Erika, potom pôjde k Starkovi a nakoniec sa jej sníva o Kalonovi. Nech porieši všetkých štyroch chlapov naraz alebo aspoň vo veľmi krátkom časovom horizonte, čo?
Toď vše z mojej strany.
Zaznamenáno

Simm
Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil.  xD xD xD
Vandiiik
4. ročník
*

94.90 lún

View Inventory
Send Money to Vandiiik

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 24. Duben 2011, 21:44:50 »

No aj podla mna je to divne. cantlook

podle me je to hlavne v knizce zamysleno tak, ze kdyz vznikne mezi upirem a clovekem otisk, tak to je ta "magie" a uz se nehledi na to, kolik krve dat muze a kolik ne  azn

prislo to jenom mne a nebo v, myslim Pronasledovany, byla v kazdy kapitole zminka o sexu?  laugh to uz mi prislo trochu prehnany...
« Poslední změna: 24. Duben 2011, 22:40:23 od Luu » Zaznamenáno
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #10 kdy: 24. Duben 2011, 22:40:02 »

Vandiiik, počkaj na Prebudenú, tam sa im bude o sexe aj snívať (doslova) grumpy grin
Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
kajushka
Moderátor
*

416.55 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #11 kdy: 25. Duben 2011, 11:12:26 »

jak to děláte? já ty knížky četla tolikrát a tak zažraně a vůbec jsem to nepostřehla laugh laugh Zoey nosí čočky?  smiley to jsem vůbec nopostřehla
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Vandiiik
4. ročník
*

94.90 lún

View Inventory
Send Money to Vandiiik

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 25. Duben 2011, 12:24:40 »

Vandiiik, počkaj na Prebudenú, tam sa im bude o sexe aj snívať (doslova) grumpy grin
no tak to se mam na co tesit  laugh
Zaznamenáno
Simm
4. ročník
*

77.27 lún

View Inventory
Send Money to Simm

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 25. Duben 2011, 20:55:06 »

:D :D :D tuieto sexuálne scén sa mi nepáčia... teda, oprava, neznášam to! Autorky akoby nevedeli čo písať tak píšu nad čím rozmýšľajú ony :D :D Len čo bude v Predurčenej... (radšej nechcem vedieť) :D :D xD a ešte niečo - už sa to skoro stalo - v Pokúšanej. S Kalonom  grumpy
xD xD xD
Zaznamenáno

Simm
Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil.  xD xD xD
Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 20. Květen 2011, 17:11:44 »

:D :D :D tuieto sexuálne scén sa mi nepáčia... teda, oprava, neznášam to! Autorky akoby nevedeli čo písať tak píšu nad čím rozmýšľajú ony :D :D Len čo bude v Predurčenej... (radšej nechcem vedieť) :D :D xD a ešte niečo - už sa to skoro stalo - v Pokúšanej. S Kalonom  grumpy
xD xD xD
ty asi fakt umíš číst myšlenky  laugh laugh laugh kradeš mi slova
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

http://www.youtube.com/watch?v=zqaYF1wrg7k
Stran: [1] 2 3 4   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012