deara
4. ročník
Pohlaví: 
14.31 lún
View Inventory
Send Money to deara
To som kreslila sama . Tak sa nesmejte! :)
|
 |
« kdy: 09. Duben 2011, 10:20:32 » |
|
Sem môžete dávať postrehy zo všetkých kních. čo ste si všimli, čo vám nesedelo alebo vám prišlo nelogické
takže ja som si všimla, že postavám(Heathovi) sa nejako rýchlo obnovuje krv... a strácajú ju viac než je zdravé (pri upíroch by to tak nevadilo ako pri ľuďoch) veď krv sa môže darovať maximálne 4 razy do mroka (ženy 3) s niekolko mesačným odstupom. tesne po darovaní sa tlak síce upraví tak do hodiny ale darcovia majú stále nedostatok železa... ktoré treba doplniť a ďalšie veci... možno mi unikol nejaký magický spôsob ako to je možné...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
počkajte chvíľu... idem zachrániť svet
|
|
|
lucikp
4. ročník
Pohlaví: 
10.70 lún
View Inventory
Send Money to lucikp
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 11. Duben 2011, 19:34:32 » |
|
me je zase divny toto- zoey nosi cocky ae vubec si je nesundava atak ja je nosim taky a na spani je muzu mit jen vyjimecne a aspon jeden den v tydnu je musim mit celej den dole (nepocitam to, ze cocky se musi po urcite dobe menit) nemuzu ani do zaprasenych prostor atak zoey se prochazy v kanalech atd aniz by si oci poskodila nbo by si cocky vyndavala.. je to detail ae i tak 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
valika
4. ročník
Pohlaví: 
0.60 lún
View Inventory
Send Money to valika
Len vtedy ľúbime naozaj, ak ľúbime bez príčiny :)
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 11. Duben 2011, 19:58:53 » |
|
me je zase divny toto- zoey nosi cocky ae vubec si je nesundava atak ja je nosim taky a na spani je muzu mit jen vyjimecne a aspon jeden den v tydnu je musim mit celej den dole (nepocitam to, ze cocky se musi po urcite dobe menit) nemuzu ani do zaprasenych prostor atak zoey se prochazy v kanalech atd aniz by si oci poskodila nbo by si cocky vyndavala.. je to detail ae i tak  hahaha iny detailisti  ..ale ne  podla mna mali autorky tolko prace s dejom ze im sem tam nejaky ten detail usiel 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
where is my life? i do not know but i know that i give up him my soul,brain,person....
|
|
|
lucikp
4. ročník
Pohlaví: 
10.70 lún
View Inventory
Send Money to lucikp
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 11. Duben 2011, 21:12:58 » |
|
 ) jj  me nic neujde  ) ale ten dej to vyvazuje tak ze nejaky detaili nikoho moc nezajimaj (az na par vyjimek (treba na mou malickost  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Níla
4. ročník
Pohlaví: 
40.06 lún
View Inventory
Send Money to Níla
Bloom Sirenix
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 12. Duben 2011, 13:09:51 » |
|
alebo v označenej ku koncu ...na strane 254 Zoey uzatvára kruh a ako prvý živel prepúšťa vietor i keď sa všade píše že kruh sa zatvára v opačnom poradí ako sa otvára  to je taký ďalší detailík do zbierky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vieš čo sa stane keď vybuchnú Jaslovské Bohunice? Česi a Slováci si vymenia hymny. Česi budú spievať Nad Tatrou sa blýska a Slováci Kde domov můj?  :D:D
|
|
|
*Erin*
4. ročník
Pohlaví: 
18.28 lún
View Inventory
Send Money to *Erin*
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 12. Duben 2011, 14:12:16 » |
|
Sem môžete dávať postrehy zo všetkých kních. čo ste si všimli, čo vám nesedelo alebo vám prišlo nelogické
takže ja som si všimla, že postavám(Heathovi) sa nejako rýchlo obnovuje krv... a strácajú ju viac než je zdravé (pri upíroch by to tak nevadilo ako pri ľuďoch) veď krv sa môže darovať maximálne 4 razy do mroka (ženy 3) s niekolko mesačným odstupom. tesne po darovaní sa tlak síce upraví tak do hodiny ale darcovia majú stále nedostatok železa... ktoré treba doplniť a ďalšie veci... možno mi unikol nejaký magický spôsob ako to je možné...
No aj podla mna je to divne. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
*Erin*
|
|
|
deara
4. ročník
Pohlaví: 
14.31 lún
View Inventory
Send Money to deara
To som kreslila sama . Tak sa nesmejte! :)
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 16. Duben 2011, 16:05:45 » |
|
jj niektoré veci sú na zamyslnie... ja som si tiež všimla, že mníšky... Sestara Angela.. sa nesprávajú podľa kresťanskej morálky( neviem ako to nazvať) tj pohľad cirky- na život je že šlovek nemá právo rozhodúť kto má a kto nemá zomrieť, to právo má len Boh, pretože len on má na to dosť...informácii. i keď nehovorím že sa nemôže mýliť je to len človek ( nie upír ktorý dostáva neprirodzene jasné vnuknutia....) - a tiež to prirovnávanie Nyx k Márii, čím ju dávajú na úroveň Božstva a v tomto prípade je cirkev jasne proti... Má ju v úcte, ale bol to len človek (aj keď vínimočný) a nie Boh... atď ja viem, že je to drobosť, len si to mohli aspoň trochu naštudovať a nepožívať cirkev ako pojem (akoby sa niekedy v sterdoveku prestala rozvíjať...) 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
počkajte chvíľu... idem zachrániť svet
|
|
|
Essex
Dcéra tmy
4. ročník
Pohlaví: 
534.35 lún
View Inventory
Send Money to Essex
ži a nechaj žiť....
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 16. Duben 2011, 22:55:37 » |
|
 Moje nervy vy ste iné detailistky. Nič z tohto vymenovaného mi do očí v knihe nepadlo. Ani si nepamätám, že by Zoey nosila šošovky. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
To,že niečo nevidíme neznamená,že to neexistuje. Boh nám dal deti,aby smrť nevyzerala taká hrozná. 
|
|
|
Simm
4. ročník
Pohlaví: 
77.27 lún
View Inventory
Send Money to Simm
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 23. Duben 2011, 10:16:29 » |
|
V Označenej keď videla Afroditu s Erikom na chodbe utekala. A keď prišla do miestnosti Afrodita tam bola. Žeby teleport? V Zradenej v záverečnej scéne - Neferet bola dole v tunaloch ale hneď po príchode Zoey z tunelov, bežala z ŠN. V tej dobe nebola Tsi Sgili, takže nemohla byť na dvoch miestach naraz. Alebo Stevie Rae. Zomrela a mala by mať pohreb. Ale ona sa - zmenila na Nemŕvu. Tak ako mohli urobiť pohreb? Vo Vyvolenej - Zoey cíti ako Lorena vraždia a hneď nato Neferet ohlasuje vojnu. Zase ten známy problém s časom a priestorom. Afrodita vidí vízie. Napríklad tie o Zoeinej smrti alebo to ako Kalona páli upírov a Zoey ho nakoniec zničí. Všetky vízie upadajú do zabudnutia. Alebo najprv sa písalo, že človeka z ktorého pijú porežú a v Prenasledovanej ho uhryznú. Alebo nezdá sa mi, že v Prenasledovanej sa so Starkom tak náhodou a vždy stretávajú. Počas tých dvoch troch dní v knihe... Alebo v Pokúšanej: Zoey objíma Heatha potom hneď stretne Erika, potom pôjde k Starkovi a nakoniec sa jej sníva o Kalonovi. Nech porieši všetkých štyroch chlapov naraz alebo aspoň vo veľmi krátkom časovom horizonte, čo? Toď vše z mojej strany.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Simm Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil. 
|
|
|
Vandiiik
4. ročník
94.90 lún
View Inventory
Send Money to Vandiiik
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 24. Duben 2011, 21:44:50 » |
|
No aj podla mna je to divne.  podle me je to hlavne v knizce zamysleno tak, ze kdyz vznikne mezi upirem a clovekem otisk, tak to je ta "magie" a uz se nehledi na to, kolik krve dat muze a kolik ne  prislo to jenom mne a nebo v, myslim Pronasledovany, byla v kazdy kapitole zminka o sexu?  to uz mi prislo trochu prehnany...
|
|
|
|
« Poslední změna: 24. Duben 2011, 22:40:23 od Luu »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
Pohlaví: 
0.00 lún
View Inventory
Send Money to Luu
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 24. Duben 2011, 22:40:02 » |
|
Vandiiik, počkaj na Prebudenú, tam sa im bude o sexe aj snívať (doslova) 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
kajushka
Moderátor
Pohlaví: 
416.55 lún
View Inventory
Send Money to kajushka
žena má ráda jednoduché věci- muže!!
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 25. Duben 2011, 11:12:26 » |
|
jak to děláte? já ty knížky četla tolikrát a tak zažraně a vůbec jsem to nepostřehla  Zoey nosí čočky?  to jsem vůbec nopostřehla
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neuvěřitelná lehkost bytí
|
|
|
Vandiiik
4. ročník
94.90 lún
View Inventory
Send Money to Vandiiik
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 25. Duben 2011, 12:24:40 » |
|
Vandiiik, počkaj na Prebudenú, tam sa im bude o sexe aj snívať (doslova)  no tak to se mam na co tesit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Simm
4. ročník
Pohlaví: 
77.27 lún
View Inventory
Send Money to Simm
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 25. Duben 2011, 20:55:06 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Simm Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil. 
|
|
|
Łis
4. ročník
Pohlaví: 
235.13 lún
View Inventory
Send Money to Łis
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 20. Květen 2011, 17:11:44 » |