Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Keby ste boli označení, ako by zareagovali rodičia?  (Přečteno 1699 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Simm
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
77.27 lún

View Inventory
Send Money to Simm

Zobrazit profil
« kdy: 30. Duben 2011, 22:32:52 »

Moji by sa asi pokúšali zotrieť obrys polmesiaca ale potom by na odprevadili do Školy Noci a celou cestou by plakali. Nakoniec by ma objali a ja by som šla do Školy Noci. Ale by mi volali a chodili by vždy na rodičovské návštevy.  Teda najprv by mierne vyšiaľovali ale aj po označení by ma mali radi. smiley
Ale označená by som nechcela byť, nechcela by som meniť živočíšny druh, rodinu, domov, školu, kamarátov, stravovacie návyky, deň za noc... Celý život naruby. A ešte ten nepatrný fakt, že každé desiate mláďa by zomrelo a predpokladajme, že by som sa nedostala do ŠN kde je Neferet, tak by som zomrela nadobro skôr, než by som mala začať žiť. Priveľa rizík.
Zaznamenáno

Simm
Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil.  xD xD xD
Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 01. Květen 2011, 10:54:29 »

no to nevím o mě se rodiče moc nezajímaj (jsem nejstarší) no nejsou to žádný fanatický vyznavači boha, ale myslím že by jim bylo líto a byli by smutní,že musim od nich ale mělo by to i své výhody  cheesy neviděla bych ségru každej den
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

http://www.youtube.com/watch?v=zqaYF1wrg7k
elyx
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to elyx

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01. Květen 2011, 11:01:01 »

no já nevím mělo by to své výhody i nevýhody ale označená bych chtěla bejt i ořes skutečnots že každé edsáté mládě umře, já už teď žiju víc v noci než ve dne :cheesy:takže by mi ta změna ani nevadila
Zaznamenáno
karinka
4. ročník
*

11.81 lún

View Inventory
Send Money to karinka

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01. Květen 2011, 11:04:43 »

Netuším, jak by na to reagovali naši, ale myslím, že by byli smutní i když je někdy dokážu naštvat. A noc mi nevadí, všude krásné ticho a nikdo neřve ani nedupe a pro mě je to nejlepší čas na učení. Takže být vzhůru do 2 rono není problém, jen vstávat pak v 5 je pro mě horor
Zaznamenáno
Buffy, the vampire slayer
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Buffy, the vampire slayer

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 02. Květen 2011, 12:47:47 »

já navíc jsem aktivní spíš v noci než ve dne  cheesy ve škole usínám protože jsem usla až někdy v 5 pokaždý  cheesy cheesy cheesy
Zaznamenáno
Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 02. Květen 2011, 12:56:34 »

já navíc jsem aktivní spíš v noci než ve dne  cheesy ve škole usínám protože jsem usla až někdy v 5 pokaždý  cheesy cheesy cheesy
já taky!
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

http://www.youtube.com/watch?v=zqaYF1wrg7k
123456
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to 123456

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 02. Květen 2011, 13:06:36 »

to si nedokážu představit (reakci rodičů, svoje označení jo) ale rozhodně by mi to nevadilo kámoše moc nemám a sourozenci štvou
Zaznamenáno
S1lvia147
4. ročník
*

1.02 lún

View Inventory
Send Money to S1lvia147

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: 02. Květen 2011, 14:43:36 »

velmi zaujimava otazka, hmm... takze:
mama: by sa rozplakala, mozno trochu hystercila zo zaciatku  laugh ,ale potom by bola v pohode (samozrejme, az na ten neustaly strach, ze zomriem  cheesy)
starka z maminej strany: by to vzala v pohode, ale bala by sa o mna
starka z otcovej strany: by sa za mna pomodlila  laugh ,nech mi da diabol pokoj   angel
a brat: by bol stastny, ze sa ma zbavil  cool
Zaznamenáno

“Psi pribehnú na zavolanie. Mačky prijmú správu na záznamník a ozvú sa vám neskôr." - Mary Bly -
“Ženy a mačky si vždy presadia svoje. Muži a psi by sa s tým mali vyrovnať a prestať sa tým nervovať.” - neznámy -
Níla
4. ročník
*

40.06 lún

View Inventory
Send Money to Níla

Bloom Sirenix

Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: 03. Květen 2011, 13:28:18 »

tak moji rodičia by asi najskôr nadávali že to celé mám s toho akým blbostiam (podla ich názoru) sa venujem  cheesy
segra by oslavovala že sa ma zbaví,a babka by asi najskôr tiež nadávala a potom zisťovala či sa s tým nedá niečo robiť
no a keby sa to dostalo do uší mojim spolužiakom tí by sa tiež radovali a oslavovali a naša učka nábožka by sa ma pokúsila upáliť  angel
Zaznamenáno

Vieš čo sa stane keď vybuchnú Jaslovské Bohunice?
Česi a Slováci si vymenia hymny. Česi budú spievať Nad Tatrou sa blýska a Slováci Kde domov můj? :D:D:D
Simm
4. ročník
*

77.27 lún

View Inventory
Send Money to Simm

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 03. Květen 2011, 21:48:50 »

naša učka nábožka by sa ma pokúsila upáliť  angel

:D :D tá upírov nemusí, čo? :D
Zaznamenáno

Simm
Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil.  xD xD xD
Níla
4. ročník
*

40.06 lún

View Inventory
Send Money to Níla

Bloom Sirenix

Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 04. Květen 2011, 19:53:52 »

tak neak  cheesy raz som urobila obrovskú chybu že som jej povedala svoj postoj ktakýmto záležitostiam a zostala taká zhrozená že si vonku na ulici odstopla mojich rodičov...nepochybujem že by prizvala keby ma oznacili aj farárka a šli by na novodobý hon s faklami a kolmy cheesy
Zaznamenáno

Vieš čo sa stane keď vybuchnú Jaslovské Bohunice?
Česi a Slováci si vymenia hymny. Česi budú spievať Nad Tatrou sa blýska a Slováci Kde domov můj? :D:D:D
kajushka
Moderátor
*

416.55 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #11 kdy: 06. Květen 2011, 20:34:04 »

Rodiče? tak to fakt nevím. Jelikož jsem nejstarší snášeli by to špatně. Možná by to neuznali a nechali by mě zabít. Možná by ale pochopili, že je to osud a něco po čem já toužím a pustili by mě. Avšak potom bych je už nikdy neviděla a oni by mě zavrhli jako své dítě. cool2
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Rosallie
4. ročník
*

196.71 lún

View Inventory
Send Money to Rosallie

Noc je naša..!

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 07. Květen 2011, 19:55:46 »

fuuha t ak neviem mama by bola asi najstastnejsim clovekom na svete... segra asi by spravila garden party na moje odchadzanie...daddy by lutoval ze co to splodil..aa babka.. taa by sa smiala a podporila by ma pretoze vie zee na o take veci sa zaujimam aa rozpravam sas n ou o tom..smiley
Zaznamenáno
mima57
4. ročník
*

101.70 lún

View Inventory
Send Money to mima57

...Memento mori...

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 07. Květen 2011, 20:00:22 »

Mama by najprv zavolala lekára, potom farára a potom by bola v poho, len furt smutná. Foter by si to ani nevšimol, sestra by bola rada, že bude mať izbu a brat by sa bol radoval, ale chybalo by mu to naše večné škriepenie..  tongue2
Zaznamenáno
eyami
4. ročník
*

10.70 lún

View Inventory
Send Money to eyami

Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 07. Květen 2011, 20:02:14 »

Naši by asi začali zmatkovat, ale po minimálně hodině uklidňování a vysvětlování bychom možná začali skutečně jednat. Výsledek by byl nejspíš příznivý, jela bych do Školy Noci, ale rodičům by určitě trvalo si na to zvyknout. Mě spíš ne, já bych byla pořád ještě v euforii z toho, že jsme upíří mládě, to, že bych mohla taky umřít by mi na mysl nepřišlo, snad až potom.
Zaznamenáno

Ell.
Stran: [1] 2 3 ... 5   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012