Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Anketa
Otázka: Najvydarenejší diel?
Marked - 18 (14.6%)
Betrayed - 9 (7.3%)
Chosen - 11 (8.9%)
Untamed - 18 (14.6%)
Hunted - 33 (26.8%)
Tempted - 11 (8.9%)
Burned - 13 (10.6%)
Awakened - 10 (8.1%)
Celkem hlasů: 116

Stran: [1] 2 3 ... 10   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Spoilerová diskusia  (Přečteno 9730 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: 15. Leden 2010, 16:04:42 »

SPOILERY!
Vstup len na vlastné riziko sleezy

Téma pre všetkých, ktorí už knihy čítali v angličtine, a sú natoľko slušní, aby nekazili prekvapenie ostatným azn
« Poslední změna: 26. Listopad 2011, 19:51:13 od Luu » Zaznamenáno

Little Ramblings

Citace:  8. augusta 2010, 15:34:43 : edvordo -> Luu
Luu, the assassin of admins. laugh
SunnyWill
4. ročník
*

127.74 lún

View Inventory
Send Money to SunnyWill

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 16. Leden 2010, 11:30:44 »

Takže k HoN som sa dostala niekedy koncom októbra...alebo začiatkom novembra?To je jedno  laugh Jedna baba mala na svojej stránke napísané,že práve číta Marked tak som si o tom čo to pozisťovala a dostala som sa na oficiálnu stránku tejto série kníh,ktorá ma zaujala na toľko,že som dala šancu aj prvej knihe...a som rada pretože prvá kniha sa mi naozaj veľmi páčila,druhá bola ešte oveľa oveľa lepšia (tak ako Luu aj mňa dostala smrť Stevie Rae) no potom pri tretej časti som trochu zaváhala pretože Chosen bola podľa mňa najhoršia časť celej série a vtedy som mala chuť úplne to prestať čítať no nejako som sa pri tom ešte udržala (naozaj len horko ťažko) no našťastie ďalej už knihy znovu dosahovali svoju pôvodnú kvalitu no a teraz sa snažím aby som si konečne našla čas prečítať aj Tempted  grin
Zaznamenáno

When life gives you lemons, make lemonade, and then throw it in the face of the person who gave you the lemons until they give you the oranges you originally asked for~ Cassandra Clare
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
« Odpověď #2 kdy: 16. Leden 2010, 20:42:49 »

Chosen bola - pre mňa - príšerná červená knižnica. grumpy Od začiatku až po koniec. A Loren...  grumpy Keby sa mňa niekto neznámy spýta, či mi môže obchytkať nahý chrbát, asi by som mu jednu drbla, a nie sa pred ním poslušne vyzliekala... no  Nemám rada Lorena (a nakoľko je mŕtvy, nechystám sa svoj názor meniť - je mi ľúto, team Loren smiley), a na môj vkus mal v tej knihe príliš priestoru... Celkovo je Stark asi jediný chlapec, ktorého so Zoey znesiem, ostatní proste nie  tongue2
Tempted radím inak ku tým lepším knihám smiley Je to trochu iné, ako minulé časti, a trochu sa tam stráca ten dejový spád z prvých kníh... ale už to nie je také prehnane teenegerovské, zrejme si tá séria našla vlastný štýl, ktorým bude pokračovať smiley
« Poslední změna: 16. Leden 2010, 21:21:52 od Luu » Zaznamenáno

Little Ramblings

SunnyWill
4. ročník
*

127.74 lún

View Inventory
Send Money to SunnyWill

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 17. Leden 2010, 17:40:16 »

Ja proste nerozumiem ako sa pri Chosen mohli autorky tak strašne seknúť...občas mi to pripadalo akoby som sa zmýlila a čítala úplne inú knihu...ani netuším ako som to dokázala dočítať.Tak Lorena a Heatha som znenávidela akonáhle sa tam objavili...Erica som mala rada samozrejme pokiaľ neprišiel ten zlom kedy sa ukázalo aký v skutočnosti je takže jednoznačne fandím Zoey a Starkovi....a teraz keď už z hry vypadol Loren aj Heath (nedokázala som si neprečítať spoilery na Tempted  angel ) tak dúfam,že im dvom to napokon vyjde...ale dúfam,že autorky si konečne spamätajú a ukončí sa tá dráma okolo jej ľúbostného života lebo je to naozaj strašne otravné čítať.Myslím,že už dnes sa vrhnem na Tempted som na to strašne zvedavá hlavne keď ako vravíš to už nie je také teenagerovské  smiley
Zaznamenáno

When life gives you lemons, make lemonade, and then throw it in the face of the person who gave you the lemons until they give you the oranges you originally asked for~ Cassandra Clare
Molly
4. ročník
*

33.14 lún

View Inventory
Send Money to Molly

I love vampires and musicx).

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 17. Leden 2010, 19:37:40 »

Lidickyyy odkial mate tie ostatne knihy abo kde ste ich citali????pls odpovedzte u nas v knihkupectvach je len Oznacena a som nedockavaaaaa:))
Zaznamenáno
Menumn Mcgoogle
4. ročník
*

Pohlaví: Mužské
716.67 lún

View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle

Fantasy! Vampires sein super!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 17. Leden 2010, 22:21:13 »

Lidickyyy odkial mate tie ostatne knihy abo kde ste ich citali????pls odpovedzte u nas v knihkupectvach je len Oznacena a som nedockavaaaaa:))

Táto téma je vytvorená len pre anglickú ságu - pre Školu noci. To všetko čo tu máš napísané tým názvom je napísané anglickým názvom, ako sú tie časti knihy rozdelené na podtituly u nás to je v slovenčine podtitul menom Označená, ďalšie diely budú neskôr. Lenže vo VB sú už všetky diely prístupné. Čiže si ich môžeš prečítať aj v angličtine.
Zaznamenáno

!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení! smiley
Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
Akka
3. ročník
*

119.44 lún

View Inventory
Send Money to Akka

Tragic, Twin, just tragic.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 18. Leden 2010, 19:59:47 »

ja jsem se k HoN dostala uz daaavno, to jeste byly jenom dva dily... ale naprosto me to pohltilo a nemuzu se toho nabazit... mam pocit ze se mi to objevilo v doporuceni na amazonu, tak jsem si to objednala a nedokazala jsem se od cteni odtrhnout... a pak uz se mi prestalo chtit cekat ty dva tydny nez to prijde, tak jsem si to zacala stahovat a ctu to v mobilu - vyborne to setri cas  laugh laugh ovsem posledni dobou mi uz knizky trochu splyvaji dohromady... asi si je budu muset precist znovu  angel angel angel
Zaznamenáno
haydee
4. ročník
*

177.89 lún

View Inventory
Send Money to haydee

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 22. Leden 2010, 15:16:01 »

Tak jsem včera dočetla Betrayed a musím se přiznat, že i když mě knížky nechávají chladnou, co se emocí týče, tak při tenhle dílu mi asi po tři kapitoly tekly slzy nezadržiteným proudem. pro mě tohle byl nejemotivnější díl veškeré upířiny, co jsem doposud četla.
Dneska se vrhám do Chosen, tak jsem hodně žzvědavá, jak to bude dál.
Zaznamenáno

Most perilous are the unconscious sympathies directing you to preserve your enemy intact because the enemy is your justification for existence - Chapterhouse Dune

If secrecy is evil’s ally, then let’s break their allegiance. - UNTAMED
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
« Odpověď #8 kdy: 22. Leden 2010, 22:24:30 »

Akka - vida, veterán  angel Zrejme budeš jedna z prvých ľudí v ČR/SR, kto tie knihy čítal angel
haydee - Betrayed je podľa mňa z celej série asi najemotívnejšia... druhá stránka Aphroditinej povahy... Heathova zmena k lepšiemu... Neferet nechutne si privlastňujúca Zoeyine myšlienky... Stevie Rae... no a samozrejme Loren, milostné záchvevy pri, ugh, Lorenovi  cool Na každej knihe vyzdvihujem niečo iné, a pri Betrayed je to práve tá citovosť  embarrassed2 Daj určite vedieť, čo si budeš myslieť, keď dočítaš Chosen   embarrassed2
Zaznamenáno

Little Ramblings

Marquette
4. ročník
*

56.02 lún

View Inventory
Send Money to Marquette

Zobrazit profil Email
« Odpověď #9 kdy: 24. Leden 2010, 22:48:49 »

Tak jsem také dočetla Betrayed a musím říct, že jsem brečela jako malé dítě, když Stevie Rae umírala... Při čtení kapitoly s rituálem jsem si dokonce pustila Aldebaran a živě jsem si to dokázala představit...

Dneska bych chtěla stáhnout Chosen a zítra se vrhnu na čtení smiley, už teď se nemůžu dočkat... smiley
Zaznamenáno
Marquette
4. ročník
*

56.02 lún

View Inventory
Send Money to Marquette

Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 26. Leden 2010, 16:05:31 »

Tak už jsem dočetla i Chosen...

Musím říct, že jsem hrozně zvědavá, co se stalo s Aphrodite. Je mi líto Heatha - při čtení jsem měla takový divný pocit, že je po něm... Každopádně Loren je pěknej parchant, teda spíš byl...

A co mě nejvíc zajímá... zabíjí upíry Neferet, ty příšery co se staly z mláďat nebo věřící? xD... no jdu se vrhnout na další díl smiley
Zaznamenáno
Eywa242
3. ročník
*

103.01 lún

View Inventory
Send Money to Eywa242

Zobrazit profil Email
« Odpověď #11 kdy: 26. Leden 2010, 16:14:55 »

Rada by som si prečítala všetky časti (nechce sa mi čakať na preklad,na to mi chýba trpezlivosť  grinwink),takže môže mi sem niekto hodiť stránku,kde si môžem prečítať diel Betrayed?

// pošlem PM... smiley Luu
« Poslední změna: 26. Leden 2010, 16:16:57 od Luu » Zaznamenáno

I prefer to be unhappy with you
Rather than being depressed without you
Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
« Odpověď #12 kdy: 28. Leden 2010, 22:11:28 »

Občas tu prebehnem tie diskusie o postavách, chlapcoch pre Zoey a podobne... popravde ma fascinuje, keď si prečítam, že Aphrodite je šľapka, Erik strašne super, Neferet úžasná a Heath hnusný...  angel Nemôžem si pomôcť, ale teším sa, ako sa to bude postupne otáčať na Aphrodite je úžasná, Erik sukničkár, Neferet hnusná a Heath strašne super...  angel angel
Zaznamenáno

Little Ramblings

SunnyWill
4. ročník
*

127.74 lún

View Inventory
Send Money to SunnyWill

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 28. Leden 2010, 22:30:09 »

Občas tu prebehnem tie diskusie o postavách, chlapcoch pre Zoey a podobne... popravde ma fascinuje, keď si prečítam, že Aphrodite je šľapka, Erik strašne super, Neferet úžasná a Heath hnusný...  angel Nemôžem si pomôcť, ale teším sa, ako sa to bude postupne otáčať na Aphrodite je úžasná, Erik sukničkár, Neferet hnusná a Heath strašne super...  angel angel

Práve dnes som sa bavila na všetkých príspevkoch o Erikovi a na tom ako ho každý zbožňuje a myslela na časy kedy som na tom bola podobne  laugh
Zaznamenáno

Luu
'We're all doomed'
4. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Luu

378792104
« Odpověď #14 kdy: 28. Leden 2010, 22:49:09 »

Erik bol JEDINÝ, koho som dopredu neodhadla angel Mala som ho rada do konca Chosen, kedy Zoey pred všetkými verejne znemožnil ohľadom tej veci s Lorenom... vtedy v mojich očiach o dosť klesol, a Tempted, kde sa ukázala jeho pravá kreténska povaha bol len kliniec do rakve glarestraight Neferet... prišlo mi podozrivé, že sa na tom rituále na konci objavila tak znenazdajky... vážne ma napadlo, že sa tam niekde schovávala, a nechala Zoey trápiť sa...  tongue2 Aphrodite, tú som mala rada, bola to jedna z najlepších postáv (mám rada tieto evil-bitch, vždy majú lepšiu osobnosť, ako hlavná hrdinka sleezy), a s každou knihou sa to zlepšovalo.  angel Heatha som v Marked veľmi nevnímala, ale v Betrayed som si na nejaký moment myslela, že on bude TEN pravý, potom mi to vyvrátil Stark, ale tak mala som ho celkom rada  azn No a Lorena som proste nemala rada od začiatku, to bola nenávisť na prvý pohľad, nezožrala som mu nič grumpy Ak nerátame Rephaima, ktorému som tú jeho "zradu" neverila ani na sekundu, tak to je 4/5 Dopredu Odhadnutých Pravých Pováh, som na seba proste hrdá...  laugh laugh laugh
Zaznamenáno

Little Ramblings

Stran: [1] 2 3 ... 10   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012