Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Anketa
Otázka: Najvydarenejší diel?
Marked - 18 (14.6%)
Betrayed - 9 (7.3%)
Chosen - 11 (8.9%)
Untamed - 18 (14.6%)
Hunted - 33 (26.8%)
Tempted - 11 (8.9%)
Burned - 13 (10.6%)
Awakened - 10 (8.1%)
Celkem hlasů: 116

Stran: 1 [2] 3 4 ... 10   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Spoilerová diskusia  (Přečteno 9730 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
SunnyWill
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
127.74 lún

View Inventory
Send Money to SunnyWill

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 30. Leden 2010, 10:14:47 »

To,že Neferet nebude taká na akú sa hrá mi bola jasné už od začiatku.Od prvého okamihu kedy sa tam objavila mi pripadala neskutočne falošná no a moje podozrenie sa mi veľmi rýchlo aj potvrdilo...Môj názor na Lorena poznáš-doteraz nechápem ako mohla byť Zoey taká hlúpa a naletieť mu.V podstate ja sa snažím to,že tam nejaký Loren bol úplne odignorovať.Bohužiaľ Heatha som neodhadla vôbec čo ma mrzí lebo dosť dlho bol pre mňa neznesiteľný a až ku koncu   :evillaugh:objavil Star všetci potencionálny nápadníci išli bokom  laugh ) S tými evil-bitches som na tom rovnako ako aj ty preto som si Aphrodite obľúbila hneď v druhej scéne kedy sa objavila a mám ju čoraz radšej možno viac ako Zoey...hmm nie určite viac ako Zoey.No a Erik to je samostatná kapitola.To ako to s ním dopadne som vážne nečakala...ja som ho brala ako takého zlatučkého chudáčika,ktorý si toho so Zoey veľa vytrpí a samozrejme aj ona s ním ale nakoniec budú spolu tak ako to bolo s Bellou a Edwardom v Twilight ságe no ale teraz vôbec neľutujem,že to dopadlo tak ako to dopadlo lebo ho nahradil Star no a Erik má smolu nech si ten žiarlivý kretén nájde niekoho iného za kým bude doliezať  grinwink
Zaznamenáno

When life gives you lemons, make lemonade, and then throw it in the face of the person who gave you the lemons until they give you the oranges you originally asked for~ Cassandra Clare
Eywa242
3. ročník
*

103.01 lún

View Inventory
Send Money to Eywa242

Zobrazit profil Email
« Odpověď #16 kdy: 30. Leden 2010, 21:01:43 »

Práve som niekde okolo šiestej kapitoly v druhom dieli a zase ma tam niečo irituje. Okrem toho,že Zoey spomenie Erika iba raz a inak si tam veselo "flirtuje" s Lorenom( vyzerá to,akoby si Castová veselo opisovala Zoey a Lorena a potom si spomenula-och sakra,veď ona chodí s Erikom!) už sa mi zdá,že v tejto časti sa autorka až príliš vracia k obsahu Označenej. Ale celkový dojem si vytvorím,až keď dočítam celú knihu  azn A,prepáčte tí,ktorí ste už knihu dočítali,Loren sa mi zatiaľ zdá v pohode,aj keď mi príde trochu...no minimálne čudné(dalo by sa to vyjadriť aj iným slovom) čo robí. Keby som nevedela,že má prísť nejaký zvrat a objasnenie,povedala by som,že autorka na to ide trochu "zostra",alebo tam chce mať aj nejakého perverzáka alebo čo laugh A čo sa týka Neferet,začína mi byť podozrivá...
« Poslední změna: 30. Leden 2010, 22:05:25 od Eywa242 » Zaznamenáno

I prefer to be unhappy with you
Rather than being depressed without you
haydee
4. ročník
*

177.89 lún

View Inventory
Send Money to haydee

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 30. Leden 2010, 22:20:04 »

Konečně jsem si našla čas napsat něco o Chosen. Po tom návalu emocí, co jsem měla s Betrayed mi to přišlo chvilkama trochu "vlažné". A spíž z tohoto dílu mám pocit, že je to připravení půdy pro další díl. Nevím proč, ale třetí díly jsou pro mě trochu kritický - podobný smýšlení jsem měla o Twilight i o TruBlood. Kde je všechno temnější a zamotanější. Lorena jsem nesnašela takmer hned od první scény a jakmile tam byl zrovu jen jsem si to utvrdila. Heathe mi bylo líto. Ale přiznejme si, že Zoye fakt není dokonalá - při některých věcech mě i docela štvala! Nu snad si to u mě v dalším dílu vyžehlí, nu však já dám zase vědět ;o)
Zaznamenáno

Most perilous are the unconscious sympathies directing you to preserve your enemy intact because the enemy is your justification for existence - Chapterhouse Dune

If secrecy is evil’s ally, then let’s break their allegiance. - UNTAMED
Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

osud riadi môj život a ja ho iba nemo prežívam

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 11. Únor 2010, 13:01:55 »

Naozaj Ďakujem všetkým, ktorý tu písali o betryed a chosen grinwink. Len mi potvrdili to , že teraz som si na 100% istá, že si to neprečítam. Ja som totiž dočítala označenú a potom som úplne náhodne ani neviem ako natrafila rovno na untamed, Tak teraz čítam to! Stiahla som si to a zatial ma to celkom chytilo. Keď som dočítala označená, priznám sa bola som zvedavá ako to bude pokračovať v 2 knihe, ale Keď som začala čítať untamed fakt mi stačilo iba to, že Zeoy spomenula Lorena a to ako sa s Neferet na nej smiali, že aká je naivná a mala som fakt chuť  toho Lorena aj Neferet  evil  rip  evillaugh ,no potom som sa dočítala, že zomrel a v živote som počas čítania knihy nebola taká rada že je  rip evillaugh. Fakt. Inak na tejto stránke som čítala iba také krtátke vícuci o dejoch nasledujúcivh kníh. A pravdupovediac už pri tom ako som čítala označená som naletela neferet! Ale na konci som jej už neverila. Ak je k vám niekto veľmi milý nikdy mu neverte určite niečo chce a hlavne to čo máte vy a nemá on! devilsidesmile V untamed som si celkom oblúbila Afroditu a čo sa týkia Erika v prvej knihe som mu to zožrala aj z háčikom a Healt me pripadal celkom milý. Ale v Untamed sa mi oči otvorili a došlo mi, že ak erik načapal Zeoy ako ho podvádza určite to nenehal iba tak. I keď ako ho opisovala Zoey v untamed na začiatku ako sa vrátil do školy ešte stále sa mi páčil aj keď bol idiot. Ale zato Zoey si to aj trochu zaslúžila, ja by som to na jeho mieste urobila tiež! evillaugh Patrím medzi tie pomstichtivé mrchy, žial! Aj keď sa to nezdá. A nevizerám na to, fakt!

Aj keď na Zoeyinom mieste by som nevydržala držať jazyk za zubami a vybavila by som si to z neferet  evil rip evil za káždú cenu nech to stojí čo to stojí. Pomsta je pomsta, Ja len dúfam, že neferet za všetko zaplatí a Zoey bude tá, ktorá jej to ukáže a strčí pod nos aká píp je. cenzúra nadovšetko  angel . Som veľmi zvedavá na Starka. Všetci ho opisujú ako cool chalana. No uvidím. Inak podľa mňa za vraždami stojí Neferet nie preto, že ju nenávidím ale podľa mňa tý kt. zomreli došli na to že už viac neuctieva Nyx a chceli ju zbaviť jej pozície alebo to chceli ohlási to je jedno tak ich musela umlčať! Nemala na výber! cool2 devilsidesmile Ale veľmi by ma zaujímalo akú moc má stark. A prečo má psa a nie mačku. Divné inak mne sa zatial zdá nejaký podozrivý blink?! Ale keď vy tvrdité, že je super tak asi bude super. Podarilo sa mi na nete objaviť niečo z burned. Zatial som nezistila či je to skutočná kniha alebo iba fanfiction  thinking ale prešla som si to tak letmo a poviem vám aj keď nechcem prezrádzať koniec ale úplne ma to šokovalo čo som sa dozvedela na konci že Zoey bude  shocked shocked shocked tehotná od Lorena shocked totálne ma to dostalo cry cry. Preto som si neni moc istá či by to naozaj mohla byť orifinálna kniha! Tak ale ak plánujú vydať ďalšiu musí to mať nejakké pokračovanie brow glare. No čo už gum Som zvedavá takže ak by mal niekto záujem o tú nepotvrdenú 7 knihu burened tak nech sa ozve azn Ja viem že to čo sa nájde na nete nemusí byť pravdivé, le ktovie? azn No čo už. brow

spojené príspevky // Luu
« Poslední změna: 11. Únor 2010, 17:35:47 od Luu » Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
haydee
4. ročník
*

177.89 lún

View Inventory
Send Money to haydee

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 11. Únor 2010, 17:31:15 »

Aj keď na Zoeyinom mieste by som nevydržala držať jazyk za zubami a vybavila by som si to z neferet  ...

Rozbor je to moc pěkný. Ale já osobně bych si netroufla soudit postavy bez toho, abych věděla, co se stalo v předešlých dílech. Někdy je to komplikovanější než se zdá!!!
Osobně jsem včera dočetla Untamed a nemůžu se dočkat až budu mít dost času, abych se mohla pustit do Hunted.
Podle mě byl čtvrtý díl skvělý - nic v něm nechybělo. Sice to emočně nemělo na Betrayed, ale zážitek to byl taky báječný. Jsem zvědavá, co bude dál. Otevřený boj proti Neferet se mi zamlouvá, protože osobně jsem proti takovýmu tomu skrytýmu válčení. Jen do ní - do potvory  azn
Zaznamenáno

Most perilous are the unconscious sympathies directing you to preserve your enemy intact because the enemy is your justification for existence - Chapterhouse Dune

Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 11. Únor 2010, 21:50:57 »

Rozbor je to moc pěkný. Ale já osobně bych si netroufla soudit postavy bez toho, abych věděla, co se stalo v předešlých dílech. Někdy je to komplikovanější než se zdá!!!
Osobně jsem včera dočetla Untamed a nemůžu se dočkat až budu mít dost času, abych se mohla pustit do Hunted.
Podle mě byl čtvrtý díl skvělý - nic v něm nechybělo. Sice to emočně nemělo na Betrayed, ale zážitek to byl taky báječný. Jsem zvědavá, co bude dál. Otevřený boj proti Neferet se mi zamlouvá, protože osobně jsem proti takovýmu tomu skrytýmu válčení. Jen do ní - do potvory  azn
presne tak a hlavne keď je tam tá najmocnejšia kňažka Sheribam či ako sa volá mám strašne zlú pamäť na mená straight. Anyway. Vedela si že má výjsť ešte ďalších 8 kníh? To je fakt sila! Som zvedavá akého to boho uctieva Neferet ak už neuctieva Nyx glarestraight Ako to mohla urobiť. Stále však nechápem, prečo by Neferet robila také veci. Prečo chce vojnu proti ľuďom. Stavím sa, že za úmrtiami tých upírov stojí ona!!! glaresad Ale ako si hovorila ja som nečítala betrayed a chosen takže pesne neviem čo všetko sa stalo. Viem iba fakty, kt. sa dozvedám tu v untamed. A z tohoto fóra. A nakoľko nenávidím ľúbostné trojuhoľníky ani si tie 2 knihy asi neprečítam. Takže blink Ale chcem sa ťa opýtať ako to bolo s tou Steave Rea, že je iná a čo sa stalo s Afroditou, že je taká dobrá ? prosím odpíš mi som zvedavá a hlavne prečo sa Zoeyiny priatelia na ňu(Zoey) hnevali ?  Vopred díki grin
Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
haydee
4. ročník
*

177.89 lún

View Inventory
Send Money to haydee

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 11. Únor 2010, 23:37:21 »

presne tak a hlavne keď...

Že mají vyjít další díly jsem věděla, protože pročítávám anglický nebo americký stránky, kde je to většinou podrobnější  azn  O Neferet jsem měla jasný mínění skoro hned od začátku, protože jak je někdo k někomu extrémně milej - většinou to není jen tak.  Ale čemu naslouchá to můžeme jen hádat - vyvolal Ereba, takže tipuju, že to bude něco s ním.  Přijde mi, že to bere jako válku o nadřazenost rasy. Většinou se v knihách najde nějaká analogie s dějinami a člověk se ne a ne poučit  brow 
*** SPOILER ***
No s tím milostným trojúhelníkem to taky není přesný, protože v jednu chvíli to byl spíš milostnej čtyřúhelník. Kdy Zoey chodila oficiálně s Erikem, byla otištěná s Heathem a čas od času z něj sávala  a ještě se potajmu scházela s Lorenem (Prof Blake). Jenže ve chvíli kdy se vyspala s Lorenem a otiskla se s ním, zaniklo pouto s Heathem a Erik je ještě k tomu inflagranti načapal. A pak Lorena zabili. AU!!!  embarrassed  A Stevie Rea? Doufám, že to podám dobře. Při jednom rituálu dostala schopnost ovládat Zemi, ale hned po rituálu zemřela (tělo nezvládlo proměnu), ale Zoey ji pak viděla jako nemrtvou. Potkala ji ve městě, jak se krmila na nějakém bezdomovci. To už měla červený srpek. Byla běsná hlady a ztratila svou lidskost, ale Zoye věděla, že tam někde stará Stevie Rea je. Do školy se vrátit nemohla, tak zůstala s ostatními zemřelými dětmi - "nemrtvými".  Pak při extrémně napínavým konci, kdy málem zabili Heatha, se podařilo Stevie Rea vrátit její lidskost a prošla Proměnou, tím se stala zatím jediným dospělým upírem nového druhu  azn   Aphrodita se jako milá projevila už když Zoye řekla o vizi, kde viděla zemřít její babičku - tomu s partou zabránili. A pak když Neferet začala rozhlašovat, že se Nyx od Aphrodiny odvrátila, Zoye začala chápat, že Aphrodita není tak úplně "hag" a vše se dovršilo, když Aphrodita pomohla se skrytím Stevie Rea ve svém domě a navíc byla jediná, komu se Zoye mohla o všem svěřit, protože oni dvě jsou jediné, komu Neferet nemůže číst myšlenky. Kvůli tomu se Zoye ostatní nemluvili, protože jim neřekla o Stevie Rea a o ostatním. Ona nemohla, protože by je, sebe i Stevie Rea ohrozila (kvůli Neferet)
Doufám, že jsem nic důležitého nevynechala a že to bude alespoň trochu srozumitelné  azn
Zaznamenáno

Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 12. Únor 2010, 14:39:33 »

Že mají vyjít další díly jsem ....

Veľmi pekne ti ďakujem cheesy, že si mi to objasnila o čom sú tie knihy. Teraz som si už na 100% istá, že počas čítania by som svoj laptop asi rozmlátila rip no . Zachvílu dočítam untamed a poviem ti slovo úplne je nedostačujúce na opis ako ma táto kniha chytila a opantala. A inak na Erikovom mieste(keď načapal Zoe) by som urobila to isté  z pomsty. Ale mne sa zdá taký milý a úplne ma dostal. škoda, že s ním Zoey už asi nebude mať nič okrem hodiny Drámy. Ale pravdupovediac táto kniha nemá na twilight ani na NM ani na eclipse!!!! no Anyway. Som zvedavá ako to dopadne s tou klamárkou neferet, ale naozaj by ma zaujímalo čo ju zmenilo, že sa tak odvráltila od Nyx brow. Neviem či to bolo v tom, že v Zoey videla potenciálneho nepriatela, lebo bola mocnejšia než ona a tak sa cíltila ohrozená. Neviem, aký máš ty na to názor? Myslíš si, že to od začiatku plánoval? devilsidesmile Alebo až neskôr. Inak nechápem podla čoho vyberala autorka názvy kníh thinking. Okej prvú chápem ale tie ostatné thinking no. A úprimne som fakt zvedavá, či príjmu tie undead decká, alebo čo snimi bude. A so Steave Rea? Neviem ty si už prečítala všetky knihy? Ale inak ti fakt ďakujem za ten popis betrayed a chosen. Aspoň zbytočne nevyhodím prachy grin. No tak ak budeš mať čas tak odpíš. Inak neviem či som ti hovorila, že som našla na nete nejakú neoficiálnu versiul burned. Je dosť dlhá takže môže byť, že je pravá. Bohvie thinking azn.

Zaznamenáno

haydee
4. ročník
*

177.89 lún

View Inventory
Send Money to haydee

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 12. Únor 2010, 23:33:24 »

Veľmi pekne ti ďakujem cheesy,....

nz  azn já osobně jsem při čtení s věcma nemlátila, ale když zemřela Stevie Rea (a to, že mě knížky vždycky nechávají emočně chladnou), tak mi slzy tekly nezadržitelným proudem ještě tři kapitoly  cry  Mě Erik taky baví, kort když je teď její profesor – no záleží jako jsi v Untamed daleko ;o) A s kým Zoye skončí – no to fakt sama nevím, ale tajnej tip mám ;o) Nu Twilight sága jsou skvělý knížky, ale spíš než upířina je to – podle mě – děsná romantika ;o) označená je pro mě mix twilight (romantika), Upíří deníky (lehká upířina) a Harry Potter (internátní škola  s výjimečným jedincem bojujícím proti zlu) Ne, že bych byla zlá, ale ráda bych viděla jak Neferet špatně skončí - zrazená, zostuzená a odsouzená, jak to dělala ostatním. Názvy já plně chápu, navíc se mi líbí ten nápad pasiv. Marked – to je jasné. Betrayed – Zoye byla zrazená od Neferet. Chosen – to beru jako dva směry – Zoye vybraná k boji proti zlu a Aphrodita vyvolená k lepším činům díky jejímu daru. Vybraná od Nyx, aby strážila dar Stevie Rea. Untamed – Zoye je nezkrotná-nezdolná v boji proti nezkrotnému zlu. Hunted (čtu teď, takže ještě pořádně nevím) ale tipuju pronásledování zla a cíl jeho zdolání. Jinak já knížky mám z netu. Takže ani prachy nevyhazuju ;o) zatím jsem našla všechny až po Tempted. Po Burned jsem se zatím ani netápala. Ale až dočtu, co mám, určitě začne velké hledání. Ale stejně si knihy, co vyjdou česky budu ráda kupovat ;o) Už se těším, až si v klidu sednu do křesla, otevřu vínko a začtu se ;o)
Zaznamenáno

Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 14. Únor 2010, 12:07:32 »

nz  azn já osobně jsem při čtení .....
Neviem z akej stránky si sťahuješ ty knihy ty ale ja som to robila z 4shared.com a tam som našla aj burned. neviem či to je skutočná kniha, alebo fanfiction azn Naviem ako si na tom z untamed ďaleko ty, ale ja som ju už dočítala a čítam hunted. A poviem ti untamed bola zatial naj kniha akú som čítala!  cheesy A čo sa týka tej betrayed - tak prečo zradila Neferet Zoey a hlavne v čom. Lebo to je jediná vec, ktorú fakt na celom nerozumie, Prečo to všetko robí?! Preto, že má Zoey väčšiu moc a obáva sa o post či prečo? Inak prezraď aký je tvoj tip na Zoeyinho priartela Stark vs Erik. Lebo podľa mňa to bude to čo nechcem a bude to Stark. BOže ten Erik je taký úžastný. Už rozprávam ako nejaká týnedžerka angry .(prepáč neviem koľko máš nechcem ťa uraziť no azn ) A inak je to fakt super, že sa všetko dá nájsť na nete a nemusím čakať až to vyjde  cheesy ! Ale ja tiež ako aj ty si hovorila, že si kúpiš tie knihy keď vyjdu tak ja si tiež kúpim, len tie čo sa mi naozaj páčia cheesy už sa tiež neviem dočkať  cheesy . Ale inak som niekde čítala tu na školanoci.com, ževraj kníh o Zoey má byť 12 komplet a ti ďalšie 3 majú byť o Steave Rea? Úplne som z toho zmetená. Ale aj tak by som bola naj keby Zoey skončila z Erikom. To by bol pre mňa ten naj koniec  grin cool. A čo ty?
Zaznamenáno

sarahh_princess
3. ročník
*

118.69 lún

View Inventory
Send Money to sarahh_princess

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 14. Únor 2010, 14:15:57 »

ahojte prosim vas nenasla by ssa tu dobrá duša ktora by mi poslala betrayed?? prosom prosim .... ja to nikde nemozem najst bo vzdyn arazim na nejaky iny jazyk ne na anglinu... cry...
Zaznamenáno
Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 14. Únor 2010, 17:32:29 »

ahojte prosim vas nenasla by ssa tu dobrá duša ktora by mi poslala betrayed?? prosom prosim .... ja to nikde nemozem najst bo vzdyn arazim na nejaky iny jazyk ne na anglinu... cry...

moja pozri sa na stránku 4shared.com sleezy - tam môžeš nájsť všetky knihy v anglickom jazyku všetkých 6. Je to super stránka cool. Knihy sú vo formáte .pdf ale ak chceš ja ti ich môžem poslať všetky daj mi mail a pošlem ti ich  smiley

Zaznamenáno

haydee
4. ročník
*

177.89 lún

View Inventory
Send Money to haydee

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 15. Únor 2010, 01:18:01 »

Neviem z akej stránky si sťahuješ ty knihy ty...

Já taky hledám materiály na 4shared.com. od tamtu mám i Anitu Blake, True Blood a Vampire Diaries. Ale jinak jsou někdy i fanfiction dost dobrý – pamatuju, když jsem četla jednu krásnou na HP and Phoenix´s Order a ta fakt stála za to! Já zatím nechci hodnotit, která ze ságy se mi líbí nejvíc, dokud nebudu mít přečtené všechny. Ale jednoznačně je to skvělá sága, u který hlavně oceňuju nějakej rozvoj a ne jen psaní jen proto, že to lidi kupují. Nu o Neferetiných úmyslech se můžem zatím je dohadovat, ale myslím, že tohle je na dalekosáhlé plánování, ne jen na pár měsíců. A pochybuju, že by byla tak všemocná, že by věděla, že přijde někdo, kdo bude ovládat všechny živly. Kdyby to věděla, nejspíš by si jí Zoye našla sama. Co se týče toho, s kým Zoye skončí mě by se líbilo, kdyby to byl Stark. Chápu, že to bude ještě hodně problematický, ale věřím, že kvůli ní odejde od Neferet a mohli by být spolu. Jinak mě je 21. Jestli se můžu zeptat, kolik je tobě? No knížek z netu mám hodně, protože než se to sem dostane, tak to vždycky trvá a některý překlady mi nepřijdou zrovna povedený. ale u jiných mě baví srovnání, co jsem překládala já a pak oficiální překlad. Právě teď jsem zvědavá na Tru:Blood, protože tu jsem písemně překládala kámošce, takže budu moct krásně porovnávat ;o)
Zaznamenáno

Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 kdy: 15. Únor 2010, 12:12:43 »

Já taky hledám materiály na 4shared.com. od tamtu mám i Anitu Blake, True Blood a Vampire Diaries. Ale jinak jsou... 
SOm rada, že niesom jediné 21 ročné dievča, ktoré číta takéto knihy a celkom som aj rada, že sa rozprávam s dospelým(nie, že by som niečo mala proti týnedžerom) angel Ale inak ja si tiež myslím, že Stark odíde od Neferet, kvôli Zoey, ale ako som sa len tak na očko pozerala na Tempted, tak tam bude ask boj medzi Erikom a Starkom, myslím Zoey bude musieť bojovať sama so sebou. Podľa mňa. Neviem ako ďaleko si v hunted, ale ja som akurát pri tom kde je Zoey zranená Raven MOrkerom či ako sa volá a musí ísť späť. Neviem prečo, ale mne sa zdá, že Erik sa k Zoey hodí viac. Je pravda, že o Starkovi viem málo no podľa mňa bude Zoey ochraňovať ako High Prisstis. Bute Son of Erbus aspoň podľa mňa. Inak ak si sťahuješ tiež zo 4shared.com tak neviem či si neskúšala pohľadať aj burned. Lebo ja hej a našla som niečo vyše 60 stranové vo worde. Ale trochu pochybujem, že by to mohlo byť skutočné. Trocha som z toho čítala a dosť mi to pripadalo ako funfiction. Ako si už ty písala.  sleezy A čo sa týka toho true blood tak ja som vydela niejakú časť na youtube a nakoľko nemám ani potuchy o čom to je iba viem, že o upíroch a o niekej babe tak sa mi to nezdalo veľmi zaujímavé, ale ako je známe, kniha je vždy lepšia ako film či seriál sleezy cheesy Inak aj ja som čítavala občas funfiction, ale na iných stránkach. Ale to bolo už dávno, moc dávno laugh . Ale späť k hunted. Aj ja si myslím, že Neferet toto musela už plánovať omnoho dlhšie. Ale aj tak som zvedavá prečo  azn ? Ja sa budem, len modliť aby Zoey a Erik boli spolu. Ako ďaleko si sa dostala v  hunted ty?
Zaznamenáno

Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 15. Únor 2010, 12:30:28 »

Já taky hledám materiály na 4shared.com. od tamtu

Ja neviem či čítaš tie knihy prijamo na počítači, alebo si ich zvykneš vytlačiť? Lebo ja už neviem čo mám robiť moja mama stále hnevá ale teraz sa už aj smeje, že budem mať hranatý zadok a tak a že prídem o oči(v čom má sčati aj pravdu  gum), že som stále za počítačom. Neviem čo už mám robiť darmo jej hovorím, že je to také isté ako keby som čítala knihu, chápeš nie že by bola rada, že nevyhodím, za ne peniaze ale že si to prečítam zadarmo a ešte sa aj zdokonalým v anglickom jazyku. Neviem poraď mi ako to robíš ty, tlačíš si ich či ako často denne sedíš za pc a čítaš ich? Lebo keď sa tak pozrie na to človek tak aj papiere a toner v tlačiarni nie je taký lacný azn . smiley 
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 10   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012