Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Morské panny  (Přečteno 1453 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Nikuska181
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
118.72 lún

View Inventory
Send Money to Nikuska181

Som kto som. A nikto ma tak ľahko nezmení. :P

Zobrazit profil Email
« kdy: 01. Červen 2011, 20:55:28 »

Morská panna je mytologická vodná bytosť so ženskou hlavou a telom a chvostom ryby.
Tak ako sirény, morské panny niekedy zvádzajú a lákajú ľudí svojim spevom skočiť do mora, kde sa buď utopia alebo sú unesení do podmorského kráľovstva.

Ja osobne tieto stvorenia zbožňujem. Asi aj preto, že milujem vodu. smiley A čo vy ? smiley
Zaznamenáno
Diduš
4. ročník
*

160.64 lún

View Inventory
Send Money to Diduš

...voda sa v slnečnom jase trblietala takým spôsob

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 06. Červen 2011, 20:41:39 »

Ked som bola  mala  tak som strasne mala rada tu rozpravku mala morska vila ..... ale teraz mam na morske panny totalne iny nazor .Pripadaju mi ako nesputane bohyne ktore su volne a mozu  pohybovat oceanom.  A prave tu volnost im strasne zavidim .... smiley smiley smiley smiley smiley smiley
Zaznamenáno

miruswa222
4. ročník
*

15.07 lún

View Inventory
Send Money to miruswa222

Cats are so beautiful

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 09. Červen 2011, 14:02:57 »

ja moc nemusim morske panny. A ani vodu. Ja mam radšej vzduch.  blink blink blink
Zaznamenáno

Strach je najhoršia vec, ktorá ti bráni robiť veci ktoré chceš. :D
Karolka
4. ročník
*

20.49 lún

View Inventory
Send Money to Karolka

Samota může léčit, ale i zabíjet!!

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 10. Červen 2011, 14:45:40 »

Ked som bola  mala  tak som strasne mala rada tu rozpravku mala morska vila ..... ale teraz mam na morske panny totalne iny nazor .Pripadaju mi ako nesputane bohyne ktore su volne a mozu  pohybovat oceanom.  A prave tu volnost im strasne zavidim .... smiley smiley smiley smiley smiley smiley

taky jsem tu pohádku zbožňovala. Podle mě musí být mořské víly úžasné stvoření azn
Zaznamenáno
Bella Moon
3. ročník
*

107.07 lún

View Inventory
Send Money to Bella Moon

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 11. Červen 2011, 16:30:47 »

Vždycky jsem ráda plavala a blbla ve vodě. Jako malá jsem si hrozně ráda hrála na mořskou pannu.  smiley Byla to moje nejoblíbenější vodní hra. Tenkrát jsem ještě ale neznala tu temnější stránku pannen. Že lákají lidi a třeba je i utopí. I přesto je mám ale stále ráda.  cheesy
« Poslední změna: 06. Květen 2012, 12:01:04 od kajushka » Zaznamenáno
Ziza Mayerová
4. ročník
*

27.84 lún

View Inventory
Send Money to Ziza Mayerová

wrrr

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #5 kdy: 15. Červen 2011, 21:38:00 »

Táák mohla by som ňou byť.. Každý deň som vo vode okolo dvoch hodín.. :D
Zaznamenáno

SSIIMMSSAALLAA GGRRIIMM!!!!
AABBRRAAKKAA DDAABBRRAA!!!!
Hop! Nop!Top!SHOP!JOP!Mop!Dop!
:DDD:DDD:DDD:DDD:DD
Shaunee;D
4. ročník
*

93.37 lún

View Inventory
Send Money to Shaunee;D

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 23. Červen 2011, 19:47:28 »

Morské panny som vždy mala rada a aj vždy budem mať rada ... Aj keď lakajú ľudí do mora, aj tak ich mám rada smiley smiley Teraz pred nedávnom dávali na Markíze seriál H2O, s mojimi spolužiačkami sme sa tak stále hrávali aj keď sme už neboli malé deti. smileysmiley
Zaznamenáno

Keď je ten obrázok moc veľký. netrápi ma to :D

"Scio me nihil scire. (Viem, že nič neviem.)" Sokrates

What does´t kill you makes you stronger smiley Kelly Clarkson
kajushka
Moderátor
*

416.55 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: 10. Červenec 2011, 13:44:43 »

Vždycky jsem ráda plavala a blbla ve vodě. Jako malá jsem si hrozně ráda hrála na mořskou pannu.  smiley Byla to moje nejoblíbenější vodní hra. Tenkrát jsem ještě ale neznala tu temnější stránku pannen. Že lákají lidi a třeba je i utopí. I přesto je mám ale stále ráda.  cheesy

proto je budu mít ještě radši, topí chlapy laugh
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: 11. Červenec 2011, 10:16:58 »

proto je budu mít ještě radši, topí chlapy laugh
feministka každým coulem laugh
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

http://www.youtube.com/watch?v=zqaYF1wrg7k
Mona
4. ročník
*

4.30 lún

View Inventory
Send Money to Mona

Zobrazit profil Email
« Odpověď #9 kdy: 21. Červenec 2011, 21:16:34 »

myslím že mořské panny jsou úžasné.Ta jejich volnost... a to jak sou krásné.... 
prostě sou super azn
Zaznamenáno
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

"clovek nepovie nic a aj tak povie nieco blbe..."

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 09. Listopad 2011, 17:48:23 »

Vždycky jsem ráda plavala a blbla ve vodě. Jako malá jsem si hrozně ráda hrála na mořskou pannu.  smiley Byla to moje nejoblíbenější vodní hra. Tenkrát jsem ještě ale neznala tu temnější stránku pannen. Že lákají lidi a třeba je i utopí. I přesto je mám ale stále ráda.  cheesy
nie si sama... teda nehrala som sa na morsku pannu, len som sa  pokusala plavat ako ona... ako keby som mala plutvu... celkom dobri flip, ze sa da plavat aj tak, i ked trosku tazsie... je to nieco ako robit brusny tanec vo vode v horizontalnej polohe... ked som bola mladsia, tak som rozmyslala nad tym, ze co by som robila, keby som mala chvost a keby som mala moc nad vodou (dost ma inspiroval serial H2O)... bolo by to fajn, ale kedze by mi uz po kontakte s jedinou kvapkou vody narastol chvost, tak to by mi zivot asi dost skomplikovalo... ale aspon by som vedela byt pod vodou dost dlho a nemusela by som ani zadrziavat dych, to by som brala... neviem, ci vydrzim vobec celu minutu, takze by to bolo super, kedze milujem vodu a celkovo rada plavem...  laugh  laugh
Zaznamenáno

Afrodita - živel Zlatá kreditka - modré mláďa (bosorka z pekla) evillaugh

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

I'm in love.... with Sherlock Holmes :**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 09. Listopad 2011, 18:02:25 »

Ja morske panny....no mam celkom rada smiley hlavne odvtedy co sme so spoluziackoi kreslili morskeho paniaka..... :D :D genialny bol :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 09. Listopad 2011, 23:55:05 »

Ja morske panny....no mam celkom rada smiley hlavne odvtedy co sme so spoluziackoi kreslili morskeho paniaka..... :D :D genialny bol :D
cosiiiiiiiiiiiii !!! to je jaka konina!!! mas este niekde toho morskeho paniaka odlozeneho??? docela rada bych ho videla...  sleezy  laugh ja som sa zas pred par rokmi pokusala o morsku pannu, ale neviem kreslit ksichty... vzdy tvaram nakreslim usta, akoby ich mali napichane botoxom...  laugh  laugh takze vyzeraju skôr jak ryby...
Zaznamenáno

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

I'm in love.... with Sherlock Holmes :**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 10. Listopad 2011, 08:18:34 »

Ach ja som ho vyhodila...bo spoluziak sa chcel pozriet na com sa to tak smejeme a ja som sa zlakla ze ho uvidi tak som mu chcela dat ruku pred oci ale som mu ich skoro vypichla.... :D a potom ked bol trochu neschopny som to radsej roztehala a vyhodila..... :D ale uzasney bol smiley a tie jeho tehlicky... :D a nwm ci to najskor nemala byt baba tak mal asi aj podprsenku :D a ja tez usta neviem smiley ani nos,prsty,vlasy,oci,nohy....proste vsetko :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 10. Listopad 2011, 12:00:00 »

Ach ja som ho vyhodila...bo spoluziak sa chcel pozriet na com sa to tak smejeme a ja som sa zlakla ze ho uvidi tak som mu chcela dat ruku pred oci ale som mu ich skoro vypichla.... :D a potom ked bol trochu neschopny som to radsej roztehala a vyhodila..... :D ale uzasney bol smiley a tie jeho tehlicky... :D a nwm ci to najskor nemala byt baba tak mal asi aj podprsenku :D a ja tez usta neviem smiley ani nos,prsty,vlasy,oci,nohy....proste vsetko :D
och, tehlicky mi ani nespominaj... raz, len jediny raz som sa pokusala nakreslit takeho pekneho vysportovaneho fesaka z plaze a dopadlo to tak, akoby zaspal na slniecku, ktore mu asi aj zdegenerovalo ksicht (uplna hrôza) a to vysportovane brucho... ach jaj... od neho to malo na mile daleko...  laugh ked sa mi uz podarilo dodrbat mu ksicht, tak som mu chcela urobit aspon svaly na rukach, no dopadlo to este horsie ako som cakala... a nohy??? nohy mal jak zastruhane ceruzky a asi cvicil balet... take nepodarene plie, ci ako sa to vola (päty mas co najblizsie pri sebe a chodidla mas v jednej rovine a potom sa zohinas v kolenach a vyzeras, akoby si sla na velku)...  laugh  laugh  laugh
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 5   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012