Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 ... 4 5 [6]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: 8. časť = Prebudená  (Přečteno 3127 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
A$H :*
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
162.41 lún

View Inventory
Send Money to A$H :*

A$H :* = afrodita094

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #75 kdy: 15. Listopad 2011, 21:48:28 »

Já jsem našla překlad tohoto dílu do češtiny... tahleta blogerka tam každé tři dny přidá další kapitolu je to velmi napíínavé http://niletka.blogerka.cz/Skola-noci-8-Probuzena-Castova-P-C-Castova-Kristin  smiley a také smutné... a ta drzost Neferet mě neustále překvapuje !  cry  angry
ty jsi ale zlatíčko, d+ěkuju, žes to sem poslala smiley
Zaznamenáno

Simm
4. ročník
*

77.27 lún

View Inventory
Send Money to Simm

Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 20. Listopad 2011, 10:35:41 »

pridám sem tiež jeden odkaz: http://sci-fichylacky.blog.cz/rubrika/knihy-on-line
sú tam prekladané celkom dobré knihy, medzi nimi ŠN8, ŠN-Drakova prísaha a keď dokončia preklad ŠN8, budú prekladať ŠN9 ale odporúčala by som aj Switched, Die for me a Body finder. a Bloodlines, samozrejme ;)
ale to, ako prekládajú rýchlo tie knihy (naraz) je neskutočné. myslím že celý blog stojí za to. smiley)
Zaznamenáno

Simm
Nie je dôležité vyhrať... ale nasrať toho kto vás porazil.  xD xD xD
A$H :*
4. ročník
*

162.41 lún

View Inventory
Send Money to A$H :*

A$H :* = afrodita094

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #77 kdy: 20. Listopad 2011, 10:38:58 »

pridám sem tiež jeden odkaz: http://sci-fichylacky.blog.cz/rubrika/knihy-on-line
sú tam prekladané celkom dobré knihy, medzi nimi ŠN8, ŠN-Drakova prísaha a keď dokončia preklad ŠN8, budú prekladať ŠN9 ale odporúčala by som aj Switched, Die for me a Body finder. a Bloodlines, samozrejme ;)
ale to, ako prekládajú rýchlo tie knihy (naraz) je neskutočné. myslím že celý blog stojí za to. smiley)
taky děkuju  smiley
Zaznamenáno

Nicol96
4. ročník
*

125.81 lún

View Inventory
Send Money to Nicol96

Hlavný člen PK->Shaunee->živel oheň->modré mláďa

Zobrazit profil Email
« Odpověď #78 kdy: 20. Listopad 2011, 12:39:50 »

jako by nebylo jedno jaka ta obalka je :-/ hlavne ze se do da cist a vy tady resite debilni obalku OMG a jestli ste si nevsimli tak na kazde obalce je jina zenska :D ale to je detail xD

k tej obálke len toľko ... že je to už nenormálne... tie americké bálky sú také prenádherné neviem prečo ich nevedeli nechať aj na slovensku a česku.. úplne to zmenilo celý postoj ku knihe.. kebyže nechajú tie americké obálky oveľa viac fanúšikov ŠN by bolo .. o tom by som sa aj kľudne stavila lebo bolo by to tak.... noo nechápem prečo dali iné obálky.. a preto takéto... ja som si už svojím spôsobom zvykla že obálka ma vždy sklame.. ale nooo keď čítam dám tú obálku dole a kniha je super smiley
Zaznamenáno

*Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home*
makawi
4. ročník
*

155.53 lún

View Inventory
Send Money to makawi

Smrt je komfort, který si může dovolit úplně každý

Zobrazit profil Email
« Odpověď #79 kdy: 29. Prosinec 2011, 01:32:40 »

Ani jsem nečetla žádné dříve zveřejněné komentáře, protože se z dojmů, které ve mně po dočtení knihy zůstaly potřebuji vypsat. Nedokážu tak docela od sebe oddělit "plusy a mínusy", ale přece jen to zkusím. Škola Noci je má oblíbená série. Nevím jestli před nebo po Harrym Potterovi, ale přední místo v knihovničce má.

Nevím, asi jsem otupená, mimo a taky naštvaná, protože jsem doufala  že tu knížku dostanu k vánocům, ale musela jsem si ji koupit sama za ten zbytek peněz co mi po vánocích zbyl. Možná že až mě zítra vzbudí bráškův bagr co dělá fakt hrozný rámus, budu o něco vlídnější a napíšu opravný koment... ale ne, to asi nebudu. Možná že až se zítra probudím k obědu, a bagr bude rozbitý, napíšu opravný komentář a bude pozitivnější.

No nic. Rozcupujte mě na kousíčky. Je půl jedný ráno, takže se moc nezlobte a dobrou noc.
Zaznamenáno

Král zemřel. Ať žije král!!!
Terulka209
4. ročník
*

18.81 lún

View Inventory
Send Money to Terulka209

Zobrazit profil Email
« Odpověď #80 kdy: 17. Duben 2012, 10:41:28 »

Krása opäť ma dostala aj ked to bolo take nemastné neslane že sa tam ani dokopy nič nestalo ale chápem, že to potrebujú dať autorky do viacero častí ale aj tak sa mi to lubilo
Zaznamenáno
kapibara
4. ročník
*

11.60 lún

View Inventory
Send Money to kapibara

Zobrazit profil Email
« Odpověď #81 kdy: 29. Duben 2012, 22:17:15 »

tak Awanked sa vieac už skazit nedal ..... nezaujímave dianie ,stále o tom istom , už sa to pomaly ani čítat nedalo
Zaznamenáno
Terulka209
4. ročník
*

18.81 lún

View Inventory
Send Money to Terulka209

Zobrazit profil Email
« Odpověď #82 kdy: 30. Duben 2012, 13:52:06 »

tak hej o tom istom ale predsa len sa tam niečo stalo
Zaznamenáno