|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
Everything that matters most is how you see yourself
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 30. Prosinec 2009, 02:32:59 » |
|
.. nooo .. býva pravidlom, že slovenský dabing je horší ako ten český  ale, keďže knihy idú origoš z ameriky, myslím, že film bude v originály po anglicky  ostatne .. aj herci, čo majp hrať, hovoria po anglicky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
 Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live. (\ /) ( . .) c(')(') 
|
|
|
|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 30. Prosinec 2009, 02:42:50 » |
|
.. ja ak môžem pozerám filmy v originále ..  ale ako, je mi jasné, že nie každý vie tak anj .. hmm ..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
 Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live. (\ /) ( . .) c(')(') 
|
|
|
|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 30. Prosinec 2009, 03:49:22 » |
|
viem si predstaviť .. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lauritte Agrat Demoiselle
4. ročník
Pohlaví: 
52.53 lún
View Inventory
Send Money to Lauritte Agrat Demoiselle
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 30. Prosinec 2009, 04:44:21 » |
|
Osobne pozerávam filmy v originále s titulkami, preto dabing nejako neriešim. Je ale fakt, že nie každý ich stíha čítať aj sledovať film. No ak dabing, tak by som si najprv pozrela na nete zdabované ukážky, lebo aj také sa nájdu a podľa toho si vybrala český, alebo slovenský  Je pravda, že český dabing je poväčšine lepší než ten náš slovenský, ale výnimky potvrdzujú pravidlo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ann
3. ročník
Pohlaví: 
1.12 lún
View Inventory
Send Money to Ann
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 30. Prosinec 2009, 05:29:24 » |
|
já widěla twilight ságu jak s českym dabingem tak i v anglitině s titulkama...v původním znění je to nejlepší...v češtině to bylo hrozný a některý ty věty co tam říkal mi připadali že by se dali říct líp.....a druhej díl twilight ságy New moon je mnohem vtipnější a je .....záživnější....a docela se tam toho hodně změnilo mi připadá....např. většině holkám se v prvním díle(twilight)líbil Edward ovšem ve dvojce(new moon) se líbí Jacob... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
excited
3. ročník
Pohlaví: 
194.02 lún
View Inventory
Send Money to excited
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 30. Prosinec 2009, 08:08:07 » |
|
u všech filmů se raději dívám na originál s titulky.. do kina na dabing nejdu nikdy ( s výjimkou ,že jdu s nějakým malým děckem  ) Nejel ,že nejsem dobrá na Aj a aspoń si ji procvičim.. ale dabing kolikrát naprosto zabije dialogy postav.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij. L.J.W.
|
|
|
Angelina
3. ročník
0.00 lún
View Inventory
Send Money to Angelina
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 30. Prosinec 2009, 10:54:49 » |
|
ja osobne pozerám filmy v originále...  twilight som videla asi 5minút v čestine a nemohla som sa udržať smiechu... pretože to bol fakt hrozné.... fantasy filmy len v originále stoja zato... a vlastne všetky filmy sú najlepšie v originále..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
marteen
3. ročník
Pohlaví: 
0.00 lún
View Inventory
Send Money to marteen
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 30. Prosinec 2009, 13:55:15 » |
|
Slovensky dabing vacsinou byva horsi nez cesky ale napriklad v Harry Potterovi sa mi viac pacil slovensky...Avsak najlepsie je to v originali ked to predabuju uz to nie je ono niektore veci prelozia tak blbo ze sa dost lisia od originalu ale ak bude predabovany kuknem aj po svk aj po anglicky...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Marsi.Jackie
4. ročník
Pohlaví: 
74.34 lún
View Inventory
Send Money to Marsi.Jackie
Saiko
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 30. Prosinec 2009, 14:02:18 » |
|
Slovensky dabing vacsinou byva horsi nez cesky ale napriklad v Harry Potterovi sa mi viac pacil slovensky...Avsak najlepsie je to v originali ked to predabuju uz to nie je ono niektore veci prelozia tak blbo ze sa dost lisia od originalu ale ak bude predabovany kuknem aj po svk aj po anglicky...
Pravda... Originál je vždycky nejlepší... Jak to předabují, tak už to prostě není ono!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život je boj, tak se tu pozabíjejte a já bych s dovolením prošla...
|
|
|
|
|
|
|
|