Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Zaklínadla  (Přečteno 179 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
ch.a.r.l.i.i
3. ročník
*

10.21 lún

View Inventory
Send Money to ch.a.r.l.i.i

Já já já jenom já :)

Zobrazit profil Email
« kdy: 08. Září 2011, 10:10:18 »

Zaklínadlo proti zlodějům
Pod práh dveří tajně umísti tři hřebíky, které k sobě připevníš vlastními vlasy. Vyslov magickou formulku:
" TESTAR HABRA MAFETA COSTAS!"

Jakmile někdo do Tvého domu vejde s nekalými úmysly, zachvátí ho prudké bolesti.
NEBO:
Stříbrnou minci během ubývajícího Měsíce provrtej na třech místech a dírkami provlékni koňský vlas. Takto upravenou ji ukazovákem levé ruky vsuň pod práh dveří. Postav se na práh tváří dovnitř domu, pravou rukou nad hlavou opiš kruh /zleva doprava/ a řekni:
" Ať toho, kdo poruší tento kruh, pohltí oheň pekelný, a pocítí sílu muk, jakoby ho smetla vlna. Ve dne, v noci - v každý čas, chránit budeš koňský vlase. Na nic, co je uvnitř, nesmí stáhnout kradmá ruka."
Pokud práh dveří překročí osoba s nečistými úmysly, brzy účinek tohoto kouzla pocítí.

Zaříkadlo pro očištění cesty lásce

Toto zaříkadlo můžete použít, kdykoliv v sobě pociťujete nespokojenost nebo zbytky zloby.
V pondělí za ubývajícího Měsíce v první hodině po západu Slunce, zapalte červenou a bílou svíci, před svíce položte bílý karafiát, bobkový list a misku slané vody. Seďte tiše, zhluboka dýchejte. S každým nádechem vdechněte světlo svící. S každým výdechem vydechněte obavy a zábrany, které jsou na překážku lásce, kterou si přejete. Říkejte nahlas:
"Očišťuji se od všeho negativního, co mi brání poznat lásku kolem sebe. Otevírám se, mám oheň, který očišťuje, zemi, která hojí, vzduch, který dává poznání, a vodu, která odplavuje. Jemně uvolňuji svazky, řetězy a pouta. Mohu volně milovat a být milován/a/. S božskou mocí a požehnáním říkám: Staniž se."

Zaklínadlo na zlomené srdce

Vezmi mouku, vodu, šalvěj, dobromysl (v obchodě se prodává pod názvem Oregano). Udělej z přísad rukama těsto. Když ho budeš zpracovávat, tak si představuj jak do něj vmačkáváš svou bolest, smutek, trápení apod. Nakonec z něj udělej kuličku a vytvaruj ho do tvaru srdce. Zvedni ho a řekni: "Tohle je to, co bylo" a roztrhni srdce v polovině, pak ho dej zpět dohromady a řekni: "Tohle je to, co je nyní." Potom těsto upeč do růžova. Až bude těsto upečené a vychladlé tak jdi k řece. V levé ruce drž to srdce, pravou zdvihni nad vodu a říkej zaklínadlo: "Zaklínám Tě oblohou, zaklínám tě zemí. Volám Tě Vodo na pomoc, Vodo ozvi se mi. Dej znovu klid duši mé, uzdrav srdce moje ztrápené. Klid a radost vrať mé duši zpět, Ať znovu usmívám se na tento Svět." Vhoď srdce do vody a řekni: " A tak se staň, děkuji Ti Vodo."

Zaklínadlo pro lásku

Do nápoje čarovného,
vezmi vlasy hocha svého.
Smíchej s lžičkou vlastní krve,
nebude jak býval prve.
Za tebou jak stín ať chodí,
nechť ten nápoj lásku zrodí!

Zaklínadlo Lásky II.

Strážcům všech prvků, Bohyni a vesmíru nabízím svou vděčnost za lásku, která se v mém životě zrodila a vzkvétá.
 Tuto lásku ctím a vážím si jí a s radostí sleduji, jak roste. Vysílám tato slova s díky a požehnáním a říkám....staniž se."

Zaklínadlo na zlomení kouzla
Jestliže víte co,nebo koho chcete zastavit ve zlu vytvořte co nejvěrnější panenku znázornujcí tuto osobu.Můžete panenku udělat i z čistého bílého bavlněného plátna sešitého bílou nití.V každém případě vyplntě panenku listy bodláků a kousky jmelí pokud jsou vám dostupné.Hlavu bodláku v máčkněte do hlavy panenky.Panenku posypte velkým množstvím červeného pepře a řekni:
MILÍ BODLÁKU MŮJ PŘÍTELI ROZLOM TOTO KOUZLO NA PŮLI.JMELÍ A PEPŘI ČERVENÝ VRAŤTE KOUZLO NA MÍSTO URČENÍ.POCHVÁLENÝ BODLÁKU POŽEHNANÝ JSI,UČIŇ AŤ ZLÉ KOUZLO ZCELA VYMIZÍ.AMEN.

// ZDROJ POPROSÍM UVIESŤ !!!!! // Zuzkana
« Poslední změna: 10. Září 2011, 16:47:05 od ch.a.r.l.i.i » Zaznamenáno
marianita
4. ročník
*

10.23 lún

View Inventory
Send Money to marianita

Barvy jsou obraz života

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 10. Září 2011, 10:16:26 »

To zní dost zajímavě některé zkusím smiley

Taky mám jedno, to vymyslela  kámoška smiley

Zaříkadlo lásky

Ohni, ať v vzplaje v nás láska.
Duchu, ať myslí si, že jsem kráska.
Země, přiveď ho ke mě.
Vzduchum ať najde si mě.
Teď volám, tebe vodo, ať máme mezi sebou pouto.

Teď zapálím rudou svíčku,
a přispívám krve své trošičku.
Ať splní se mé tajné přání,
ať (jméno chlapce) je pro mě k mání.
Teď jeho fotku předkládám a svou krví vše dokládám.

*Nevím jestli to funguje, ale kámoška říkala, že jo.
Prý pokud to dělá člověk sám musí mít kolem sebe 5 bílých svíček!!!!
Zaznamenáno
ch.a.r.l.i.i
3. ročník
*

10.21 lún

View Inventory
Send Money to ch.a.r.l.i.i

Já já já jenom já :)

Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 10. Září 2011, 16:49:00 »

to mě těší smiley
Zuzkana: já to mám z různých zdrojů to by tu bylo plno blogů a já si to už nepamatuju sad
Zaznamenáno
Ziza Mayerová
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
27.84 lún

View Inventory
Send Money to Ziza Mayerová

wrrr

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #3 kdy: 30. Září 2011, 13:31:33 »

Páni... :D Už som skusila, ale nejako nevyšlo :D
Zaznamenáno

SSIIMMSSAALLAA GGRRIIMM!!!!
AABBRRAAKKAA DDAABBRRAA!!!!
Hop! Nop!Top!SHOP!JOP!Mop!Dop!
:DDD:DDD:DDD:DDD:DD
Týňullé
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
10.10 lún

View Inventory
Send Money to Týňullé

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 18. Listopad 2011, 16:44:07 »

Zaujímavé, ale príde mi to prejazdenej. ;) Ale rovnako to vyskouším.
Zaznamenáno
bella4050
4. ročník
*

14.15 lún

View Inventory
Send Money to bella4050

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 11. Leden 2012, 12:17:03 »

ja to určite vyskouším.
 laugh
Zaznamenáno