ch.a.r.l.i.i
3. ročník
10.21 lún
View Inventory
Send Money to ch.a.r.l.i.i
Já já já jenom já :)
|
 |
« kdy: 08. Září 2011, 10:10:18 » |
|
Zaklínadlo proti zlodějům Pod práh dveří tajně umísti tři hřebíky, které k sobě připevníš vlastními vlasy. Vyslov magickou formulku: " TESTAR HABRA MAFETA COSTAS!"
Jakmile někdo do Tvého domu vejde s nekalými úmysly, zachvátí ho prudké bolesti. NEBO: Stříbrnou minci během ubývajícího Měsíce provrtej na třech místech a dírkami provlékni koňský vlas. Takto upravenou ji ukazovákem levé ruky vsuň pod práh dveří. Postav se na práh tváří dovnitř domu, pravou rukou nad hlavou opiš kruh /zleva doprava/ a řekni: " Ať toho, kdo poruší tento kruh, pohltí oheň pekelný, a pocítí sílu muk, jakoby ho smetla vlna. Ve dne, v noci - v každý čas, chránit budeš koňský vlase. Na nic, co je uvnitř, nesmí stáhnout kradmá ruka." Pokud práh dveří překročí osoba s nečistými úmysly, brzy účinek tohoto kouzla pocítí.
Zaříkadlo pro očištění cesty lásce
Toto zaříkadlo můžete použít, kdykoliv v sobě pociťujete nespokojenost nebo zbytky zloby. V pondělí za ubývajícího Měsíce v první hodině po západu Slunce, zapalte červenou a bílou svíci, před svíce položte bílý karafiát, bobkový list a misku slané vody. Seďte tiše, zhluboka dýchejte. S každým nádechem vdechněte světlo svící. S každým výdechem vydechněte obavy a zábrany, které jsou na překážku lásce, kterou si přejete. Říkejte nahlas: "Očišťuji se od všeho negativního, co mi brání poznat lásku kolem sebe. Otevírám se, mám oheň, který očišťuje, zemi, která hojí, vzduch, který dává poznání, a vodu, která odplavuje. Jemně uvolňuji svazky, řetězy a pouta. Mohu volně milovat a být milován/a/. S božskou mocí a požehnáním říkám: Staniž se."
Zaklínadlo na zlomené srdce
Vezmi mouku, vodu, šalvěj, dobromysl (v obchodě se prodává pod názvem Oregano). Udělej z přísad rukama těsto. Když ho budeš zpracovávat, tak si představuj jak do něj vmačkáváš svou bolest, smutek, trápení apod. Nakonec z něj udělej kuličku a vytvaruj ho do tvaru srdce. Zvedni ho a řekni: "Tohle je to, co bylo" a roztrhni srdce v polovině, pak ho dej zpět dohromady a řekni: "Tohle je to, co je nyní." Potom těsto upeč do růžova. Až bude těsto upečené a vychladlé tak jdi k řece. V levé ruce drž to srdce, pravou zdvihni nad vodu a říkej zaklínadlo: "Zaklínám Tě oblohou, zaklínám tě zemí. Volám Tě Vodo na pomoc, Vodo ozvi se mi. Dej znovu klid duši mé, uzdrav srdce moje ztrápené. Klid a radost vrať mé duši zpět, Ať znovu usmívám se na tento Svět." Vhoď srdce do vody a řekni: " A tak se staň, děkuji Ti Vodo."
Zaklínadlo pro lásku
Do nápoje čarovného, vezmi vlasy hocha svého. Smíchej s lžičkou vlastní krve, nebude jak býval prve. Za tebou jak stín ať chodí, nechť ten nápoj lásku zrodí!
Zaklínadlo Lásky II. Strážcům všech prvků, Bohyni a vesmíru nabízím svou vděčnost za lásku, která se v mém životě zrodila a vzkvétá. Tuto lásku ctím a vážím si jí a s radostí sleduji, jak roste. Vysílám tato slova s díky a požehnáním a říkám....staniž se."
Zaklínadlo na zlomení kouzla Jestliže víte co,nebo koho chcete zastavit ve zlu vytvořte co nejvěrnější panenku znázornujcí tuto osobu.Můžete panenku udělat i z čistého bílého bavlněného plátna sešitého bílou nití.V každém případě vyplntě panenku listy bodláků a kousky jmelí pokud jsou vám dostupné.Hlavu bodláku v máčkněte do hlavy panenky.Panenku posypte velkým množstvím červeného pepře a řekni: MILÍ BODLÁKU MŮJ PŘÍTELI ROZLOM TOTO KOUZLO NA PŮLI.JMELÍ A PEPŘI ČERVENÝ VRAŤTE KOUZLO NA MÍSTO URČENÍ.POCHVÁLENÝ BODLÁKU POŽEHNANÝ JSI,UČIŇ AŤ ZLÉ KOUZLO ZCELA VYMIZÍ.AMEN.
// ZDROJ POPROSÍM UVIESŤ !!!!! // Zuzkana
|