Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 ... 6 7 [8]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Navrhy a pripominky  (Přečteno 6270 krát)
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
Alice312
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
451.17 lún

View Inventory
Send Money to Alice312

Zobrazit profil
« Odpověď #105 kdy: 16. Prosinec 2011, 18:49:18 »

Nápad je to dobrý ale ako vidím nerealizuje sa...a trochu nechápem tomu že z čoho by sme tie odpovede posielali....to by oni akože niečo nas učili a z toho alebo čo??

no tiež ma to dosť sklamalo že as to nerealizuje nakoľko ja som posielala e-mail aj adminom a stále nič sad no ono by profesori dávali nijeké látky z ktorých by potom úživateli odpovedali tak že by im posielali správy ale dalo by a to urobiť aj inak no najdôležitejšie je že by sa zato získavali body a myslím že ba to bolo dosť úspešné
Zaznamenáno
citronek
Dcéra tmy
4. ročník
*

348.47 lún

View Inventory
Send Money to citronek

co je malý, to je hezký

476526147
Zobrazit profil Email
« Odpověď #106 kdy: 17. Prosinec 2011, 14:15:21 »

ale nejspíš i složitý na organizaci, vem si, že je třeba nejdřív vybrat profesory na jednotlivé předměty, kteří musí dávat látku a teď najednou ti lidi co chtějí studovat, myslím, že jeden člověk asi nemá čas na pět se lidí a když jich bude víc tak zas rozesílání různých úkolů...možná někde na fóru s třiceti lidma to je reálný, ale tady vážně ne. Proto to nejspíš  nevzniklo, jelikož ty lidi by vlastně mohli jen bejt tady a žádná práce, škola, přátelé, koníky, protože musí vymýšlet látku z neexistujících předmětu pro lidi, který ani neznaj. Je to trochu jasnější?
Zaznamenáno

Výraz "politict" - politika - se skládá ze dvou slov. "Poli", což v řečtině znamená "mnoho", a "tict", anglicky vši, což je hmyz, který nám saje krev.
-Gore Vidal
A už mám taky chráněnku :D na Tori nikdo nesahne! :D
citronek
Dcéra tmy
4. ročník
*

348.47 lún

View Inventory
Send Money to citronek

co je malý, to je hezký

476526147
Zobrazit profil Email
« Odpověď #107 kdy: 25. Prosinec 2011, 00:56:28 »

návrh vyluzený ospalou myslí těsně před půlnocí, ale mohlo by to být zajímavé. Co takhle vytvořit nějakej časopis? Byla by to třeba další položka nahoře u Domů, FAQ... a mohly by se tam psát recenze na knihy, rozhovory, odezvy na to, co se děje, dokonce by se mohl třeba po půl roce vytvořit z toho časopisu kvíz, takže by to mohl být další zdroj bodů a oživení, s tím, že by se zas oceňovaly třeba další návrhy (body, luny nebo veřejná prestiž, já nevim, to je fuk) a bylo by tu v delší chvíli co dělat. Co myslíte? Já myslim, že by to za pokus stálo, určit nějaký lidi, co se tu už s tim sžili a jsou ochotní věnovat čas pár článkům. Já bych do toho rozhodně šla, ale jestli jsou jakékoli námitky, může si to vzít i někdo jinej :D
Zaznamenáno

Výraz "politict" - politika - se skládá ze dvou slov. "Poli", což v řečtině znamená "mnoho", a "tict", anglicky vši, což je hmyz, který nám saje krev.
-Gore Vidal
Renesmee.OmG
Dcéra tmy
Moderátor
*

221.27 lún

View Inventory
Send Money to Renesmee.OmG

The greatest pleasure in life is doing what people

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #108 kdy: 25. Prosinec 2011, 12:58:59 »

náhodou, tvoj nápad je veľmi dobrý! smiley myslím že by nebol problém zohnať ľudí, lebo veľa z nás tu bloguje a už majú aspoň malé skúsenosti s písaním článkov smiley
Zaznamenáno

Mors ultima linea rerum! ♥
Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

I'm in love.... with Sherlock Holmes :**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 kdy: 25. Prosinec 2011, 13:03:33 »

presne smiley aj mne sa to paci smiley bolo by to take ozivenie smiley urcite sa spytaj nejakeho admina ci by ti to schvalil smiley
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #110 kdy: 25. Prosinec 2011, 13:05:13 »

podle mě je to dobrý nápad, bylo by super, kdyby se i zrealizoval
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

http://www.youtube.com/watch?v=zqaYF1wrg7k
citronek
Dcéra tmy
4. ročník
*

348.47 lún

View Inventory
Send Money to citronek

co je malý, to je hezký

476526147
Zobrazit profil Email
« Odpověď #111 kdy: 25. Prosinec 2011, 17:47:42 »

pak ještě jedna možnost, aby to bylo rychleji, tak by se to dalo do fora jako jedno z témat, kde by byl jen odkaz na blog a do toho témata by se jen dal odkaz na článek, resp. na nějakej blog, kde by se dycky upozornilo na nový číslo a vši by tam mohli psát třeba názory a hodnotit...ok, jdu zakládat blog :D takže pořádám nábor na redaktor, kdo chce→moje zprávy jsou vám k dispozici, taky proč byste chtěli a tak...ten s dobrym hodnocenim a trochou štěstí se dostane :D

plus napiště i, co byste chtěli dělat, jestli rozhovory, recenze...
Zaznamenáno

-Gore Vidal
Renesmee.OmG
Dcéra tmy
Moderátor
*

221.27 lún

View Inventory
Send Money to Renesmee.OmG

The greatest pleasure in life is doing what people

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #112 kdy: 25. Prosinec 2011, 23:10:35 »

no, podla mňa by bolo lepšie kebyže to spravíme jak si to navrhovala najprv, ale mohlo by to byť zatiaľ ako dočasné riešenie to s tým blogom smiley
Zaznamenáno

Mors ultima linea rerum! ♥
citronek
Dcéra tmy
4. ročník
*

348.47 lún

View Inventory
Send Money to citronek

co je malý, to je hezký

476526147
Zobrazit profil Email
« Odpověď #113 kdy: 25. Prosinec 2011, 23:24:51 »

přesně, vono, upřímně, když se kouknu na to, jak třeba poslední dobou chodí takovej eda....radši tuhle provizorku co nejdřív :D
Zaznamenáno

-Gore Vidal
Stran: 1 ... 6 7 [8]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012