Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 ... 5 6 [7]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Padlí anjeli :))  (Přečteno 1336 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Calla
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

"clovek nepovie nic a aj tak povie nieco blbe..."

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #90 kdy: 20. Březen 2012, 20:55:56 »

ved prave preto aj mna ten Zablesk odradza, aj ked obalka knihy ma dost laka... to je asi prva z knih, ktoru som asi odpisala kvôli recenziam... no, ono sa to v Angelologii vsetko odohrava v klastore, kde je aj hlavna hrdinka, ona tam zije tusim od 12-tich... v jednom kuse sa modlia, ale to nastastie vela a zbytocne nerozpisuju... skôr sa vsetko toci okolo jedneho listu, co objavila v archive klastora... v kuse sa tam spominaju vypravy do nejakej jaskyne, kde su vraj zavreti zlí padli anjeli za trest, ze sa Bohu otocili chrbtom a obcovali s ludskimi zenami... chces aspon vediet ako sa to skonci??? sleezy v poslednej sfere knihy sa postupne dozveda, ze jej stary otec nie je jej skutocnym starym otcom... jej babka uz bola v tom, ked si vzala jej dedka, takze jej mama bola polovicny nefilim a ona to po nej zdedila tiez... na konci knihy, ked len tak posklada lýru (hudobny nastroj) a zabrnka na nej, tak je z chrbta vykuknu 2 krasne kridla a vsetko pochopi... vtedy sa vlastne stretne aj so svojim pravym dedkom, cistokrvnym anjelom, ktoreho potom zabije... sleezy
tak Cas anjelov - piesne serafov ti odporucam precitat... zaciatok je trosku divny, no knizka je celkovo dost zaujimava az sokujuca, myslim, ze ta milo prekvapi... hmmm a vies ze asi hej??? teraz ocakavam tak okolo 2 tyzdnov 2. cast, dala som si objednat, tak sa uz tesim... sleezy tongue2 som nevedela, ze ona napisala Interview s upirom, jeden z mojich oblubenych filmov... sleezy tongue2
Zaznamenáno

Afrodita - živel Zlatá kreditka - modré mláďa (bosorka z pekla) evillaugh

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

I'm in love.... with Sherlock Holmes :**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #91 kdy: 20. Březen 2012, 22:27:01 »

Ta hej obal to ma pekny ale...no furt som nerozhodna pri tomto :D bo niekedy ked ma obsah knihy alebo obal alebo daco proste poriadne oslovi kludne na nu moze nadavat aj pol sveta ja si ju aj tak kupim :D ale toto ma ten obsah oslovil tiez len tak na pol bo mi to pride take klasicke romanticke.... nieco :D a no...cez tu cast v klastore by som sa velmi tazko prekusavala bo...no ma dlho to je :D takze aspon viem ze angelologiu mozem uplne vyciarknut z mojho zoznamu :D a ja viem co je lyra call :D si ma normalne ze urazila ked si to tam dala do zatvorky :D inak vies co je zaujimave?knihy o anjeloch maju zvacsa nudne zaciatky :D angelologia cas anjelov a mna nevavil zaciatok ani pri pade :D lebo no...daco (dakto) mi tam chybalo :D a cas anjelov ani nwn preco ale nejak moc ma nikdy nelakal :D jj napisala to a kruci inter. s upirom ako film mi ani nespominaj bo doteraz ma stve ze sa mi to nenahralo cele a ja som si to nemohl dopozerat :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Nicol96
4. ročník
*

125.81 lún

View Inventory
Send Money to Nicol96

Hlavný člen PK->Shaunee->živel oheň->modré mláďa

Zobrazit profil Email
« Odpověď #92 kdy: 26. Březen 2012, 19:11:25 »

ja mám záblesk prečítaný a je to také jednoduché ale inak fajná je :D  .. nebolo to také nudné ako napríklad nech vojde ten pravý :D.. to som ani nedočítala :D.. lebo ma to už nebavilo :D
Zaznamenáno

*Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home*
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

"clovek nepovie nic a aj tak povie nieco blbe..."

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #93 kdy: 06. Květen 2012, 21:30:22 »

ja mám záblesk prečítaný a je to také jednoduché ale inak fajná je :D  .. nebolo to také nudné ako napríklad nech vojde ten pravý :D.. to som ani nedočítala :D.. lebo ma to už nebavilo :D
takze Zablesk hovoris, ze je dobry??? no, mozno este o nej pouvazujem, lebo na prvy pohlad ma fakt zaujala aj celkom obsahovo, tak co ja viem, mozno si ju kupim... vsak vies, ja a romantika patrime k sebe... sleezy tongue2
fuuuha, dalsia kniha s anjelskou tematikou???shocked este som o nej nepocula... len obcas chodim kuknut na martinus, ked mi pride mail s novinkami... inak je uz teraz v predaji 3. pokracko Padu, nazov ma teraz asi nenapadne... sleezy

Nina: heh heh, sorrky, nebola som si ista, tak som to tam buchla... vsak vies, aka som, ze vsetko sa snazim pri kazdom zrozumitelnit, aj pri niekom ako si ty, co ma pri tebe prekvapuje tvoja slovna zasoba... tongue2
no jo, s tou Angelologiou je to zlozite, mne trvalo tyzden, kym som ju precitala, ta prva sfera bola sama literatura faktu a same modlenie, same mnisky "nepretrzitej adoracie", co sa tam v kuse objavovalo... grumpy pri Case anjelov je len asi  1. kapitolka trosku nuda, lebo su tam same opisy prostredia (hmm, zvlastne, ze by sa ti to nepacilo, ked mas cit opisovat ineriery a exteriery)... sleezy
Zaznamenáno

Afrodita - živel Zlatá kreditka - modré mláďa (bosorka z pekla) evillaugh

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

I'm in love.... with Sherlock Holmes :**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #94 kdy: 09. Květen 2012, 23:54:06 »

No nie opisy mi nevadia skor som mierne alergicka na nabozensku atmosferu ktora bohuzial ku anjelom aj tym padlym patri smiley akurat v pade toho takeho moc nebolo aj ked tam boli anjeli co bolo celkom fajn podla mna :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Stran: 1 ... 5 6 [7]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012