Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Anketa
Otázka: Verite, že život po živote je možny???
áno, určite niečo take existuje - 12 (66.7%)
nie, je to hlúposť - 1 (5.6%)
neviem, ale možné to je - 4 (22.2%)
som ateista, takže asi nie - 0 (0%)
je mi to jedno - 1 (5.6%)
Celkem hlasů: 18

Stran: 1 2 3 [Vše]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Veríte v posmrtný život???  (Přečteno 694 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Calla
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

"clovek nepovie nic a aj tak povie nieco blbe..."

429
Zobrazit profil Email
« kdy: 10. Listopad 2011, 00:34:20 »

Netypické zážitky smrti

Behom svojej liečitelskej praxe som hovoril s niekolkimi ludmi, ktorí zažili klinicku smrt. V tej dobe ešte u nás nebola žiadna literatura od Dr.Moodyho, ani sa podobné informacie nemohli prezentovat v zdelovaních prostriedkoch. Peoto si žiadna z tichto osôb nemohla vytvorit nejaku predstavu o tom, aké je to tam „na druhej strane.“

Tvorivosť cez brány smrti

Naše 21. storočie nám ponúka trocha iný pohľad na posmrtný život, aký nám poskytovali ešte nedávno nesmelé experimenty prvých bádateľov z minulých storočí či cirkevné dogmy. Je to pohľad nanajvýš prekvapujúci, vo svojej podstate však veľmi logický. Pohľad, ktorý akceptuje ďalšiu „posmrtnú", netelesnú existenciu ľudskej bytosti ako čosi samozrejmé.
Ešte donedávna vnímali mnohí informácie „z druhej strany" ako čosi nedôveryhodné, nepreverené, nepodložené, čosi, čo nie je „vedecky dokázané". Státisíce ľudí však zažili, a aj v súčasnosti zažívajú, rôzne druhy kontaktov, preto nepochybujú. Ako sa dočítate, nechýbajú pri tom ani overené dôkazy.

Volanie zo záhrobia

Sú veci, obrazy, portréty, tváre, ktoré sa zrazu objavia a nik nevie, ako sa na dané miesto dostali. Ich príbehy, sú neuveriteľné, ale, našťastie, niekedy aj dobre zdokumentované, a tak nám neostáva iné, len ich prijať ako skutočnosť, ktorí si zatiaľ nevieme vysvetliť. S niektorými záhadami, s ktorými sa stretol vo vyše osemdesiatich krajinách sveta, ktoré navštívil, ma svojho času zoznámil neúnavný český bádateľ, cestovateľ a spisovateľ Arnošt Vašíček. Ďalšie spomína vo svojich knihách venovaných záhadám našej planéty.

Smrťou život pokračuje

Smrť je bránou do nového života, iného "tela", cestou k šťastiu duše. Kresťanská tradícia nás nenecháva v pochybnostiach: smrť je čosi konečné. Národy Východu však vedia, že smrť je len "zmenou šatu" a že sa znova vraciame na Zem v novom tele. 0 tom sú presvedčení aj mystici všetkých čias...
Tibetskí lámovia, ktorí bežne dokážu vystúpiť zo svojho tela, to vedia celkom iste...

Dôkaz,že život sa smrťou nekončí

Ľudia sa len ťažko dokážu zmieriť s odchodom kohosi blízkeho. Rôzne rituály už v dávnej minulosti a pokusy v posledných desaťročiach sledovali prekročenie hranice medzi svetom živých a mŕtvych.

Mŕtvi hľadajú živých

Vzťah katolíckej cirkvi k transkomunikácii je Kým na jednej strane sa veriacim oficiálne zakazuje zúčastňovať sa na seansách, ktorých cieľom je nadviazať kontakt so záhrobím, na druhej strane mnohí kňazi tieto kontakty aktívne skúmajú.

dobre, takto by sa dalo pokracovat donekonecna, takze aby som to zhrnula, chcela by som poznat vaz nazor, ci v nieco take ako je posmrtny zivot verite alebo nie, teda ci je to mozne alebo nie... vzniklo tu uz vela tem s podobnou tematikou, tak som sa nimi nechala inspirovat...
Zaznamenáno

Afrodita - živel Zlatá kreditka - modré mláďa (bosorka z pekla) evillaugh

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Asined
Dcéra tmy
4. ročník
*

776.75 lún

View Inventory
Send Money to Asined

Nikdy nedovol,aby ta strach z prehry vyradil z hry

Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 10. Listopad 2011, 01:08:53 »

No ja samozrejme verím , ja si ani neviem predstavyt že by to nebolo ...som stým dokonala stotožnená...
Podla mna sa duša ,oddelí po smrti z telesnej schránky, a putuje do nazvime to ,,, sveta duší,, ktorí je z naším svetom paralérne spetý. Duša potom ostáva v tomto svete, alebo sa reinkarnuje do dalšieho života ....

Treba napísat zdroj ....
« Poslední změna: 10. Listopad 2011, 01:11:50 od Asined » Zaznamenáno

Ak chcete vytvoriť čokoľvek, niečo meniť, stačí vám len jedna vec .............myšlienka :D
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 10. Listopad 2011, 12:47:52 »

hups!!! v tomto som stale novacik... celkom som na to zabudla... je to nejaky RSS kanal...
heh heh, na googli je fakt vsetko... smiley

http://tajomstva.org/posmrtny-zivot/
Zaznamenáno

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
MiMi Farrell
4. ročník
*

54.63 lún

View Inventory
Send Money to MiMi Farrell

Pobozkaj ma a uvidíš, aká som dôležitá.

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 17. Listopad 2011, 21:07:21 »

No ja samozrejme verím , ja si ani neviem predstavyt že by to nebolo ...som stým dokonala stotožnená...
Podla mna sa duša ,oddelí po smrti z telesnej schránky, a putuje do nazvime to ,,, sveta duší,, ktorí je z naším svetom paralérne spetý. Duša potom ostáva v tomto svete, alebo sa reinkarnuje do dalšieho života ....
To si myslim aj ja smiley ved ta enargia ako taká nemôže len tak zmiznut...
Zaznamenáno

Ale raj je zamknutý a zahasprovaný.... Musíme sa vydať na cestu okolo sveta a zistiť či možno nezostal otvorený zadný vchod
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 17. Listopad 2011, 23:09:48 »

jezis, no hura!!!  laugh uz som sa bala, ze budem musiet zrusit celu temu a vymysliet nieco ine, co by viac zaujalo... zatial to necham tak, uvidim casom...  thinking nechcem hovorit predcasne hop, kym nepreskocim, takze dam teme trochu viac casu...  cool

tak urcite nieco take musi existovat ja tomu verim... nie je to take nepravdepodobne ako verit v nejaku predstavu o tom, ze na Vianoce nosi darceky Jezisko...  laugh ved keby to tak nebolo, tak by sa o tom tolko nehovorilo, nie??? teda, stale sa o tom hovori ako, ze "prejst cez most na druhy breh" alebo "ist na Onen svet" (co sa dost casto vyskytovalo hlavne v 7. casti SN), alebo take zastarale "ist do vecnych lovist"...heh heh... taktiez sa o posmrtnom zivote hovori, co sa Egypta tyka, konkretne, ze ked dusa opusti telo, dostava sa do podsvetia a tak...
posmrtny zivot je pre mna nieco tak realne, ze by som to asi ani nemohla spochybnit...  angel dusu povazujem, akoby za nieco pevne, aj ked nie hmatatelne... nieco, co ako jedine po nas vzdy zostane viac-menej neporusene... beriem ju tiez ako taku "pôzicku" od Boha, ktoru nam dal pri narodeni, aby sme prostrednictvom nej mohli vyjadrovat svoje emocie, nech sme aki sme... a potom, ked sa "dusa oddeli od nasej telesnej schranky", vracia sa spät k Bohu do sveta, odkial prisla... Boh sa potom rozhoduje, co s nou dalej - ci si ju uz ponecha ako dusu na mieste, odkial vzisla alebo jej dovoli obyvat dalsiu inu telesnu schranku, teda reinkarnovat sa a prezit tak dalsi zivot... reinkarnacia je dalsia zaujimava vec, o ktorej by sa dalo debatovat...  sleezy moznost reinkarnacie je dobre z rôznych dôvodov (napr. z takeho, aky bol uvedeny v 7. casti SN, ked Zoey hovorila Heathovi o jeho dalsom moznom zivote, aby sa znova stretli)... tongue2
« Poslední změna: 17. Listopad 2011, 23:51:34 od Calla » Zaznamenáno

MiMi Farrell
4. ročník
*

54.63 lún

View Inventory

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 17. Listopad 2011, 23:19:21 »

Naco rusit temu ?? Však su také na ktore ešte nikto nič nenapísal :D a ježiška mi.neber.... :D
Zaznamenáno

Ale raj je zamknutý a zahasprovaný.... Musíme sa vydať na cestu okolo sveta a zistiť či možno nezostal otvorený zadný vchod
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 17. Listopad 2011, 23:55:05 »

Naco rusit temu ?? Však su také na ktore ešte nikto nič nenapísal :D a ježiška mi.neber.... :D
to este stale veris v Jeziska???  shocked  laugh ja som v neho prestala verit v momente, ked som zahliadla mamu ako "pasuje" darceky zo skrine v spalni do obyvacky pod stromcek...  laugh normalne som uz sedela pri stole a fakt neviem, co ma donutilo obzriet sa poza chrbat... mozno zvedavost, mozno vyssia moc...  devilsidesmile  laugh
Zaznamenáno

Caroline :*
3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Caroline :*

Tiež mávate pocit, že vám klamú?

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 17. Listopad 2011, 23:58:18 »

Ja verim v posmrtny život smiley ale nechcem byť potom duch alebo čo.... :D chcela by som sa reinkarnovat ale asi opäť ako človek :D
Zaznamenáno

So you're saying that now, I'm basically an insecure, neurotic, control freak on crack.
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: 18. Listopad 2011, 00:21:59 »

Ja verim v posmrtny život smiley ale nechcem byť potom duch alebo čo.... :D chcela by som sa reinkarnovat ale asi opäť ako človek :D
no, tak to sme dve...  laugh tiez by som chcela prezit este aspon jeden zivot...  sleezy no a nebudes tak celkom duch, aspon podla mojho nazoru...  angel mozno budes stale vyzerat ako clovek a citit sa ako clovek, aj ked budes predstavovat len nieco ako energiu alebo co...  sleezy v Onom svete mozno budeme hmotni, akoby sme nikdy nezomreli, len sme sa posunuli niekam inam... no keby ta chcel niekto vyvolat, obavam sa, teda myslim si, ze by z teba bol v realnom zivote (medzi zivimi pozostalimi) predsa len duch...  angel duchovia ziju v inej sfere, "vo svete dusi", ako to perfektne vystihla Asined, takze by sme asi nemohli existovat v kazdom svete rovnako...  thinking vsetko ma svoje pravidla...  sleezy
Zaznamenáno

3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 18. Listopad 2011, 00:30:28 »

Ja som to nemyslela akože že úplne duch :D ale skôr že by som echcela byť len duša bez tela lebo to musí byť zvláštne...to už nie si človek ani nič iné si niečo...ja neviem tak dosť nadprirodzene že mam strach že niekdy niečo také budem.... smiley a keď už by sa to stalo dám si do poslednej vôle že každému zakazujem vyvolávať ma :D :D
Zaznamenáno

So you're saying that now, I'm basically an insecure, neurotic, control freak on crack.
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 18. Listopad 2011, 02:09:49 »

akoze take "cudo", co sa vznasa???  brow  laugh asi sa ti to tazko definuje a urcite by to bol zvlastny pocit pre kazdeho... ta lahkost, pokoj, ziaden strach, ci starosti... to by bola nadhera...  tongue2
a ludia vyvolavaju duchov z rôznych pricin... bud hladaju pristupovy kod alebo take cosi, na tvoju zivotnu poistku, alebo im len strasne chybas a podobne... takze, ked k tomu dôjde, radim ti sformulovat zavet presnejsie, podrobnejsie... chapes, ze ta mozu vyvolavat len vtedy, ak a bla bla bla...  laugh  laugh  laugh
Zaznamenáno

3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 18. Listopad 2011, 04:26:25 »

Neviem či by to bolo až také super....:D ale šak raz asi uvidíme smiley a mňa nebudu vyvolavat ani keby šlo o život smiley ja už chcem mať od všetkých po smrti pokoj :D
Zaznamenáno

MiMi Farrell
4. ročník
*

54.63 lún

View Inventory

Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 18. Listopad 2011, 14:41:42 »

to este stale veris v Jeziska???  shocked  laugh ja som v neho prestala verit v momente, ked som zahliadla mamu ako "pasuje" darceky zo skrine v spalni do obyvacky pod stromcek...  laugh normalne som uz sedela pri stole a fakt neviem, co ma donutilo obzriet sa poza chrbat... mozno zvedavost, mozno vyssia moc...  devilsidesmile  laugh
No pravdaže :D má čierne vlasy, je malý, ukricaný a napadne sa podoba na moju mamu :D a ja som už aai v 6 rokoch rodicov odhalila....odvtedy si vianoce na nič :D
Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: 18. Listopad 2011, 16:38:47 »

Neviem či by to bolo až také super....:D ale šak raz asi uvidíme smiley a mňa nebudu vyvolavat ani keby šlo o život smiley ja už chcem mať od všetkých po smrti pokoj :D
fuuuha, az tak??? ja by som sa chcela vratit sem-tam "spat", hoc aj len ako priesvitny duch na chvilku... trosku postrasit niektorich ludi a tak... alebo len tak "kuknut" sa aky je zivot, ako sa zije...  laugh
Zaznamenáno

3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 19. Listopad 2011, 20:33:19 »

Ja by som to nechcela lebo...neviem či by som to mohla cítiť ale asi by sa mi znelo za životom a prero by som sa nechcela vrátiť ako kvázi duch lebo by to bolo pre mňa potom ťažké.... smiley
Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #15 kdy: 21. Listopad 2011, 02:45:33 »

Ja by som to nechcela lebo...neviem či by som to mohla cítiť ale asi by sa mi znelo za životom a prero by som sa nechcela vrátiť ako kvázi duch lebo by to bolo pre mňa potom ťažké.... smiley
fuuuha... paci sa mi, ako uvazujes... tak logicky a mudro...  cool a mas pravdu, v istom zmysle by to bolo tazke... hlavne to, ze ja uz nemam zivot, lebo som si ho uz prezila, ale druhi ho stale maju... bolo by to asi dost deprimujuce prijat tento fakt...  sniffles
Zaznamenáno

Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

I'm in love.... with Sherlock Holmes :**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 21. Listopad 2011, 08:04:35 »

Citala som co ste tu pisali a naplno suhlasim s caroline smiley ja bud budem mat po smrti svaty pokoj a budem totalne mrtva alebo sa reinkarnujem smiley teda mozno sa stane nieco z tohto a dufam ze hej lebo to su pre mna najprijatelnejsie podmienku smiley
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #17 kdy: 21. Listopad 2011, 14:13:12 »

jo jo...ja by som tiez brala reinkarnaciu, keby sa mi nahodou posmrtny zivot nepacil alebo by to bola nuda, ziadne vzruso... akoze sediet niekde na oblaciku v nocnej koseli (mojej starej mamy  laugh ) a hrat na harfe, ci lyre (ja taky antitalent) by ma asi dost nudilo...  laugh  laugh laugh  cry2
Zaznamenáno

anemari
Dcéra tmy
4. ročník
*

62.69 lún

View Inventory
Send Money to anemari

Staneš sa tým, proti čomu sa najviac brániš..

565973003 [color=purple]Soľ+jak+soľ+sama+o
Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 21. Listopad 2011, 14:30:46 »

Kedže som kresťanka.. smiley) Takže verím.
I aj keď je to také divné.. Lebo.. hovoria že tam vlastne nepotrebujeme nič.. (podľa mojej viery) lebo Božia láska bude cvšetko.. A aj tak je to divné.. Niečo bez priestoru a času a pod. smiley)
Zaznamenáno

2009:this will be my year
2010:this will be my year
2011:this will be my year
2012:*** this, i hope the world end
----------------------------------------

Optimizmus je spôsobený nedostatkom informácii
Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 21. Listopad 2011, 14:48:08 »

jo jo...ja by som tiez brala reinkarnaciu, keby sa mi nahodou posmrtny zivot nepacil alebo by to bola nuda, ziadne vzruso... akoze sediet niekde na oblaciku v nocnej koseli (mojej starej mamy  laugh ) a hrat na harfe, ci lyre (ja taky antitalent) by ma asi dost nudilo...  laugh  laugh laugh  cry2
Ale ja som myslela ze by som bola fakt totalne mrtva a nie sediet na oblaciku smiley proste nebyt smiley a ja som v podstate krestan lebo chodim do kostola som pokrstena a tak ale v boha...neviem ci v.neho verim a nevravim ze to nie je mozne ale zit len z jeho lasky....je to zvlastne smiley vsetko okren toho co je tu na svete zname je zvlastne smiley a pre mna nepochopitelne smiley
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #20 kdy: 21. Listopad 2011, 16:50:38 »

v prvom rade, dakujem za pripojenie do temy...
ja som tiez...no... ja som evanjelicka, takze veriaca rozhodne som, ale do kostola kazdu sobotu, ci nedelu nechodim... e eee, nie som az thaky pobozny manik...  cool a aj ja to tak poznam, neviem ci z Biblie, ci z kadial, ze tam fakt nepotrebujeme nic, teda nic hmotne... vo filmoch sa mi paci, ked jeden druhemu hovori, ze "ked z teba bude mastny flak, tak ti tie prachy, co si potiahol a schoval, budu na pendrek..." a podobne typy...  laugh je to sranda a v podstate maju pravdu...

Nina: je vela veci, ktore su pre nas stale nepochopitelne a predsa mozne... preto sa stale studuju veci ako klinicka smrt, svetlo na konci tunela, aby mali vedci aspon aky-taky prehlad, ze ako to vlastne na tom "druhom brehu" vyzera... a tiez si myslim, ze Jeho laska nemôze stacit, ale vsetko je mozne...
Zaznamenáno

anemari
Dcéra tmy
4. ročník
*

62.69 lún

View Inventory
Send Money to anemari

Staneš sa tým, proti čomu sa najviac brániš..

565973003 [color=purple]Soľ+jak+soľ+sama+o
Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 21. Listopad 2011, 17:10:58 »

ANi ja neviem odkiaľ to poznám.. :D Ale v hlave to mám.. :D
Ja som katolíčka zas.. Ale v podstate je to isté.. :D

No hej.. Ale predstav si, že zrazu nechodíš na WC.. ľudí a ja neviem.. Také divné to je.. :D Aj tak..
Ja mňa strašne zaujíma aký je to vlastne pocit.. keď človek umiera.. A keď sa vlastne dostane tam kde sa dostane.. :D

My sme pred nedávnom pozerali nejaký strašne dobrý film tuším sa volá Hráči so smrťou.. :D tak nejak.. V češtine.. :D
A tam vlastne boli nejaký medici.. A oni experintovali s Klinickou smrťou.. Odporúčam pozrieť.. ;)
Zaznamenáno

2009:this will be my year
2010:this will be my year
2011:this will be my year
2012:*** this, i hope the world end
----------------------------------------

Optimizmus je spôsobený nedostatkom informácii
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #22 kdy: 21. Listopad 2011, 17:33:00 »

hmmm, zaujimave... toto vsetko by zaujimalo aj mna samotnu... a skusim si ten film vyhladat a mozno sa mi ho podari stiahnut... ja som tiez videla jeden taky film o posmrtnom zivote... sice starina, ale bol pekny... ale neviem, ako sa volal...
Zaznamenáno

3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 26. Listopad 2011, 14:07:21 »

fuuuha... paci sa mi, ako uvazujes... tak logicky a mudro...  cool a mas pravdu, v istom zmysle by to bolo tazke... hlavne to, ze ja uz nemam zivot, lebo som si ho uz prezila, ale druhi ho stale maju... bolo by to asi dost deprimujuce prijat tento fakt...  sniffles
Ďakujem :D a ja si proste len viem predstaviť aké je ťažké vidieť že niekto iný má to čo ty nikdy už nebudeš...
Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #24 kdy: 27. Listopad 2011, 04:01:18 »

Ďakujem :D a ja si proste len viem predstaviť aké je ťažké vidieť že niekto iný má to čo ty nikdy už nebudeš...
trefa!!! ja si to radsej nepredstavujem, maximalne o tom len premyslam, pri odpovedani na komenty a tak... ked to pride, aspon uz o tom nemusim premyslat a uz vôbec nie si to predstavovat... proste sa to stane a bude to...
Zaznamenáno

3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 28. Listopad 2011, 15:25:28 »

Asi máš pravdu smiley len ja som rada  pripravená na veci o trošičku dopredu :D
Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #26 kdy: 28. Listopad 2011, 22:04:01 »

Asi máš pravdu smiley len ja som rada  pripravená na veci o trošičku dopredu :D
hej, niekedy to nie je na skodu... vediet, co nas caka...
Zaznamenáno

3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 30. Listopad 2011, 18:50:08 »

Ale aj tak to vedieť nemôžeme... smiley nech sa snažíme sebeviac..
Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #28 kdy: 30. Listopad 2011, 22:34:17 »

Ale aj tak to vedieť nemôžeme... smiley nech sa snažíme sebeviac..
tak tak... neviem, ci vôbec existuje nieco, nejaky spis, ci kniha, kde by sa aspon priblizne dokazovalo, ze ako to na tom "druhom brehu" vlastne vyzera... zatial su o tom len same dohady, ako to môzes vidiet aj v niektorych filmoch s touto tematikou... nikto to presne nevie, ale len sialenec by sa pokusal odosobnit od svojho tela, aby sa na svet pozrel z tej "ducharskej" stranky...
niektori to dokazu, teda oddelit telo od svojho ducha a potom sa vratit spät do tela, no ako vravim, su to sialenci... mohlo by im to priniest rôzne rizika, trebars, ze by sa uz nemohli vratit do tela, lebo by boli oddeleni pridlho alebo nejake trvale poskodenie mozgu... to sa môze stat vraj aj pri hypnoze, ale ta sa mi zda ovela bezpecnejsia, nez toto...
Zaznamenáno

3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 19. Prosinec 2011, 17:02:52 »

No neviem ja by som to oddelenie nechcela nikdy vyskúšať... Príde mi to strašidelné
Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #30 kdy: 20. Prosinec 2011, 03:15:38 »

No neviem ja by som to oddelenie nechcela nikdy vyskúšať... Príde mi to strašidelné...
hej, sak to... ako znie to zaujimavo, no zaroven strasidelne a tiez by som to nechcela nikdy vyskusat...brrr!!! no
« Poslední změna: 16. Březen 2012, 23:08:04 od Calla » Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #31 kdy: 16. Březen 2012, 23:12:31 »

ale vidis v tom logiku, nie??? ved v kuse na Zone reality davaju take duchariny, ze nejaky duch nechce opustit dom a strasi majitelov domu a deju sa tam cudne veci (minule som cosi kukala, tha az ma mrazilo) alebo taky serial tiez tam tusim chodi, ze Za branou moznosti a tam hovori moderatorka pribehy ludi, co sa im stalo, ci uz duchariny, strazni anjeli a podobne... takze ked existuju v nasom realnom svete tieto nadprirodzene entity, tak preco nie posmrtny zivot??? sleezy
Zaznamenáno

Elikaa
4. ročník
*

40.30 lún

View Inventory
Send Money to Elikaa

Zobrazit profil Email
« Odpověď #32 kdy: 17. Březen 2012, 19:55:50 »

Věřím, nevěřím.. já nevím.. snažím se doufat, že až zemřeme, že potom něco je.. Věřím, že duše nikdy neumírá, oddělí se od těla a pak už si nejsem jistá.. možná je nějaký svět pro duše, možná je to nebe, možná peklo.. a možná taky je to jen naše krásná představa..
Zaznamenáno
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #33 kdy: 20. Březen 2012, 21:08:24 »

hmmm, pekne povedane... sleezy ja strasne dufam, ze ked clovek zomrie, tak sa proste dostane na "druhý svet" a duša sama o sebe je asi nesmrtelna, proste vecna, jedina vec, co po nas ostane neporusena... no, viac-menej... thinking takze by teoreticky mohol existovat nejaky ten "druhý život" ci "život po živote"... niekde, kde duše znova cakaju, kym sa budú môct znova vratit na svet, teda znova sa narodit... sleezy ked uz sa bezne stretavam s niečim takym ako "zisti si, co si bol/a v minulom živote" a podobne, tak by to davalo logiku nie??? ludia a ich osobnosti/charaktery su vzdy ine, ale podstata duše ostava nezmenena... heh heh, ja som vraj v minulom živote bola zlodejka a žila som okolo roku 679 alebo tak nejak, no môzu byt aj viac teorii, cize tym padom by sa dalo povedat, ze kazdy clovek ma zasebou kopu zivotov... cize ta moznost posmrtneho zivota nie je az take nemozne, nie??? sleezy
Zaznamenáno

Elikaa
4. ročník
*

40.30 lún

View Inventory
Send Money to Elikaa

Zobrazit profil Email
« Odpověď #34 kdy: 20. Březen 2012, 21:15:53 »

To je pravda.. Občas se mi stane že mám deja vu, že by si to moje duše pamatovala?  azn
Zaznamenáno
kajushka
Moderátor
*

416.55 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #35 kdy: 23. Duben 2012, 15:29:59 »

Představa, že bych měla strašit ještě někdo po smrti se mi nazamlouvá. Ale žít znovu na tomto světě taky ne. Oázkou by bylo, co by mě po smrti čekalo
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 kdy: 23. Duben 2012, 15:37:46 »

Tak podla mna ked zomries a ak by si sa uz aj mal vratit spat tak rozhodne nie na strasenie inych ved to je totalna blbost... :D
Zaznamenáno

Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #37 kdy: 30. Duben 2012, 23:16:59 »

Tak podla mna ked zomries a ak by si sa uz aj mal vratit spat tak rozhodne nie na strasenie inych ved to je totalna blbost... :D
jasne, ze nie na strasenie, len mat proste moznost prezit zivot znova ako novy clovek, nova osobnost, samozrejme s tym, ze by si si svoj predosly zivot nepamätal... a ked uz, tak si pamätat len utrzky, akoby to boli len sny, ktore nemaju logiku... vidiet sa v sne v inej dome, vyzerajuceho inak a nechapat to, aj ked vediet, ze si to ty... sleezy tongue2
Zaznamenáno

Nina Farrell
4. ročník
*

6.78 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 kdy: 01. Květen 2012, 12:02:54 »

Jooj s tymi snami nestras lebo mne sa casto snivaju take kde som niekde uplne inde a vyzeram inak ale som si ista ze som to ja :D ale ako ja viem ze je to od veci ale aj tak :D
Zaznamenáno

Stran: 1 2 3 [Vše]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012