Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Anketa
Otázka: Kým by ste chceli byť alebo koho by ste si radi zahrali vo filme???
Zoey Redbird - 15 (33.3%)
Stevie Rae Johnson - 5 (11.1%)
Erin alebo Shaunee (as. ľavý a pravý mozog) - 8 (17.8%)
Afrodida - 12 (26.7%)
Damien Maslin - 3 (6.7%)
Jack - 0 (0%)
Stark - 1 (2.2%)
fešák Darius :o) - 1 (2.2%)
Celkem hlasů: 44

Stran: 1 [2] 3 4 ... 70   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: "Prihoretý kŕdeľ"...  (Přečteno 8594 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Nina Farrell
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
7.40 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

Who needs love when theres a thing called shopping

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 21. Listopad 2011, 16:10:50 »

To mohli :D aby mal cas na dalsiu skolu smiley skolu noci :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

"clovek nepovie nic a aj tak povie nieco blbe..."

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #16 kdy: 21. Listopad 2011, 16:15:39 »

ty si ale kruta... a to si tu ako lavy mozog... laugh ved som aj za Afroditu hlasovala, ty lavy mozog...  laugh a jak si mozes byt ista, kto hlasoval za Zoey??? kvôli nicku??? podomnych je tu asi viac ako len jeden, nie??? tiez si myslim, ze by mohla byt este jedna skupina... ved aj v SN je to tak a ludi je tu dost ktori by mali o to zaujem a mali by aj väcsiu sancu sa k nam pridat... len zase nemozme odpalkovat existujucu skupinu DT, ze im vezmeme jedinich par chalanov, co tu je... sak ony same potrebuju nejakich ST a zatial je to stale podla vsetkeho matrialcharna skupina, zatial ziadneho nevzali... a tak jak je u teba oblubena postava Afrodita (teda ja), tak u mna Zoey a tiez by som si ju nevybrala... vzdy boli  pre mna oblubeni hllavne postavy, do ktorych som sa furt snazila vzit, stotoznit sa s nimi... a N bude pre nas ako nove pismenko T...  laugh  laugh  laugh
a Starka s Dariom som pridala z momentalnych dôvodov... z toho dôvodu tam nie je Erik...  sleezy
Zaznamenáno

Afrodita - živel Zlatá kreditka - modré mláďa (bosorka z pekla) evillaugh

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Nina Farrell
4. ročník
*

7.40 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 21. Listopad 2011, 16:17:00 »

Preco som kruta? :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory
Send Money to Stevie Rae 13

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #18 kdy: 21. Listopad 2011, 16:17:56 »

:D no to pravda :D dobre si to povedala :D smiley šak aj to sa rata za školu smiley :D

:D neni krutá
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #19 kdy: 21. Listopad 2011, 16:26:30 »

:D :D tak toto ma dostalo :D no to prave neviem ci by chceli :D ale my ich prehovoríme nejako :D
ved Damien je mudry jak chodiaci slovnik a Jack je dobry cez techniku, tak ich skuste prehovorit aspon z tohto hladiska, ty dedinska hus (nebrat osobne, ved ja som bosorka z pekla, nie?)...  laugh nezalezi tu na orientacii, ale o to, aby vznikol kompletny prihorety krdel... takze detaily bokom...  cool
heh heh... kvôli tym Afroditinym nadavkam sa stale tesim na knihy...  evillaugh
Zaznamenáno

,,Ak knihu nemôžeme s potešením čítať znovu a znovu, potom ju netreba čítať vôbec." (Voltaire)
Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #20 kdy: 21. Listopad 2011, 16:30:05 »

no vidno že sa nanu podobáš :D :D heh vieš o tom že ked si ty Afrodita a ja by som mohla byť Stevie tak budeme spútane :D :D :D božéé :D no šak Cam sa mi zdá taký mudry čiže by sa tam hodil a Niko..no to neviem ci je na techniku smiley
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #21 kdy: 21. Listopad 2011, 16:37:28 »

no vidno že sa nanu podobáš :D :D heh vieš o tom že ked si ty Afrodita a ja by som mohla byť Stevie tak budeme spútane :D :D :D božéé :D no šak Cam sa mi zdá taký mudry čiže by sa tam hodil a Niko..no to neviem ci je na techniku smiley
boze nieee!!! na to som uplne zabudla...  rip no mna porazi... asi nemozem tak uplne davat detaily bokom...  laugh a ten Niko, pokial je dobry hoc i len na pocitace, ze je do nich manik, tak sa to rata... nemusi byt uplny instalater, co spravi vsetko, na co siahne...  laugh

no, ale tak trosku je... sama si povedala, ze aj to sa rata za skolu, aj ked ovela lahsiu ako je ta skutocna... takze behat domov zo skoly, aby mohol ist znova "do skoly"... boze, to mi nieco pripomina...brrr!!! ja som tiez skoncila 4-rocnu strednu, aby som potom mohla ist na 2-rocnu nadstavbu... takze z mojho hladiska to je krute...  sleezy
Zaznamenáno

Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #22 kdy: 21. Listopad 2011, 16:45:47 »

:D :D to neni pre teba take pekne s tym sputaním :D sak sa ho spytam ak bude online že ci je dobry v pc smiley a inštalater ma nenapadol :D všetky detialy nie ale take menej doležite hej smiley

tak no..je to trochu dost krute čo sa tohto tyka ale zasa tato "skola" neni jako normalna..v tejto je sranda a nemusíš sa nic uciť na silo smiley berem to takto smiley a samozrejme nemusi chodit kazdy den sem...ked mu to nevyhovuje a ma dost prace tak nepojde znova "do skoly" ...uplne divno to znie :D ze "znova do skoly" :D
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
Calla
4. ročník
*

122.64 lún

View Inventory
Send Money to Calla

429
Zobrazit profil Email
« Odpověď #23 kdy: 21. Listopad 2011, 17:25:00 »

:D :D to neni pre teba take pekne s tym sputaním :D sak sa ho spytam ak bude online že ci je dobry v pc smiley a inštalater ma nenapadol :D všetky detialy nie ale take menej doležite hej smiley

tak no..je to trochu dost krute čo sa tohto tyka ale zasa tato "skola" neni jako normalna..v tejto je sranda a nemusíš sa nic uciť na silo smiley berem to takto smiley a samozrejme nemusi chodit kazdy den sem...ked mu to nevyhovuje a ma dost prace tak nepojde znova "do skoly" ...uplne divno to znie :D ze "znova do skoly" :D

hej, uplne mi z toho naskakuje husacina, ked si to len predstavim...brrr!!! a jasne, ze je to sranda, taka online skola... a aj tu sa mozes nieco naucit a ani o tom nebudes vediet... Ninu som tu naucila par Vychodniarskych slangov...  laugh
no hej, nebolo to pekne, ale ked si spomeniem, co pri tom sputani prezivala Afrodita, tak mi nie je 2x do smiechu... nie je velmi prijemne, ked ma do tvojej hlavy pristup niekto cudzi a ty mu na to nedas ani zvolenie a nemozes s tym nic urobit... vies???
Zaznamenáno

Nina Farrell
4. ročník
*

7.40 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 21. Listopad 2011, 17:40:25 »

Tak vy uz ste jedna druhej v hlave? :D a cama som sa pytalq ze ci by nam za damiena nesel a ze uvidi smiley bo ze fakt v skole same testy teraz ma pred polrokom :D by som nechcela smiley a mna si ziadne slangy nenaucila smiley okrem babiky si napamatam nic :D a btw nevravel niko ze uz tu chodit nebude a tak?
Zaznamenáno

Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #25 kdy: 21. Listopad 2011, 17:53:58 »

mne vravel že len zarabal na net smiley tak neviem no..:D ešte nie sme jedna v druhej hlave ale kedže ona by mala byt Afrodita a ja Stevie tak vieš ako to bolo :D :D no dúfam že Cam sa k nám prida...škoda len že má tolko testov :/ smiley
Calla no súhlasím..bolo by to fakt nepríjemne :/ ale ber to zo srandy :D šak neviem naco mysls :D
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
Nina Farrell
4. ročník
*

7.40 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 21. Listopad 2011, 17:57:16 »

No ja.neviem smiley moc s nim nekecam :D ale spytaj sa ho smiley ale ked uz mame vsetkych jak sa chalani pridaju co ptm? smiley to len tak sme robili? :D
Zaznamenáno

Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #27 kdy: 21. Listopad 2011, 18:03:15 »

noo tak to je dobra otázka :D aj kebyže sa pridaju a mame PK tak neviem fakt co by sme mohli robiť smiley nejake nápady?
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
Nina Farrell
4. ročník
*

7.40 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 kdy: 21. Listopad 2011, 18:06:10 »

No ved praveze ani ja ziadne nemam :D ale mali by tu byt podla mna aj ine skupiny ako DT smiley napr chalani by mohli mat erebusovych synov ci co to bolo smiley u ked zasa mi uteka podstata :D
Zaznamenáno

Stevie Rae 13
4. ročník
*

58.19 lún

View Inventory

I want to be yours ♥

Zobrazit profil Email
« Odpověď #29 kdy: 21. Listopad 2011, 18:12:37 »

nee to je dobry napad smiley mohli by byt aj erebusoví synovia..len málo je chalanov smiley a na PK by sme niečo ešte vymysleli len potrebujeme ešte ludí či by súhlasili a potom by sme sa nejako dohodli čo a ako..smiley no nie? :D
Zaznamenáno

"Pomáhať a Chrániť!"
Stran: 1 [2] 3 4 ... 70   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012