Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 [2]  Vše   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Vánoce 2011  (Přečteno 257 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
A$H :*
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
162.41 lún

View Inventory
Send Money to A$H :*

A$H :* = afrodita094

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 18. Prosinec 2011, 11:45:12 »

No, jak i má sestřenice dobře ví, tak na příbuzný se fakt netěšíme, zvlášt děti, co přijedou jsou otravný a namyšlený sad a jasně, Vánoce nejsou jen o dárcích, já se třeba těším k babičce na večeři těščím se na tu atmosféru a samozřejmě na prázdniny a ne všichni příbuzní jsou otravní těším se třeba na mou sestřenici která bydlí v budějovicích ale fakt se netěším na sestříně a bratříně a na mamky sestřenice když přijedou, tak ty docela jo =)
Zaznamenáno

anemari
Dcéra tmy
4. ročník
*

62.69 lún

View Inventory
Send Money to anemari

Staneš sa tým, proti čomu sa najviac brániš..

565973003 [color=purple]Soľ+jak+soľ+sama+o
Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 18. Prosinec 2011, 11:48:07 »

No, jak i má sestřenice dobře ví, tak na příbuzný se fakt netěšíme, zvlášt děti, co přijedou jsou otravný a namyšlený sad a jasně, Vánoce nejsou jen o dárcích, já se třeba těším k babičce na večeři těščím se na tu atmosféru a samozřejmě na prázdniny a ne všichni příbuzní jsou otravní těším se třeba na mou sestřenici která bydlí v budějovicích ale fakt se netěším na sestříně a bratříně a na mamky sestřenice když přijedou, tak ty docela jo =)
No vidíš... Ale ani ja som neznášala mojich bratrancov a sesternicu.. Malý prckov.. Ale tento rok bratranec sesternica, ujo a teta.. tu nebudú.. A nevieš ako mi bude aj to ich malé otravovanie chýbať.. lebo bez nich si to už ani neviem predstaviť..
Ptm uvidíš.. keď zrazu nebudú.. budú ti chýbať.. Lebo .. už zrazu to nebude ono..
Zaznamenáno

2009:this will be my year
2010:this will be my year
2011:this will be my year
2012:*** this, i hope the world end
----------------------------------------

Optimizmus je spôsobený nedostatkom informácii
4. ročník
*

162.41 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 18. Prosinec 2011, 11:50:47 »

No vidíš... Ale ani ja som neznášala mojich bratrancov a sesternicu.. Malý prckov.. Ale tento rok bratranec sesternica, ujo a teta.. tu nebudú.. A nevieš ako mi bude aj to ich malé otravovanie chýbať.. lebo bez nich si to už ani neviem predstaviť..
Ptm uvidíš.. keď zrazu nebudú.. budú ti chýbať.. Lebo .. už zrazu to nebude ono..
Aha, to je dobrý, ale já bych stejně ráda, aby pekelní příbuzní nepřijeli tongue2 smiley devilsidesmile
Zaznamenáno

Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #18 kdy: 18. Prosinec 2011, 11:53:04 »

Aha, to je dobrý, ale já bych stejně ráda, aby pekelní příbuzní nepřijeli tongue2 smiley devilsidesmile
ježíš, pekelní příbuzní sad já už je fakt nechi vidět sad ale přetrpět jemusíme :/ budu potřebovat ty nový sluchátka, pustím si The Pretty Reckless a pohoda, nebudu si jich všímat
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

http://www.youtube.com/watch?v=zqaYF1wrg7k
4. ročník
*

162.41 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 18. Prosinec 2011, 11:54:32 »

ježíš, pekelní příbuzní sad já už je fakt nechi vidět sad ale přetrpět jemusíme :/ budu potřebovat ty nový sluchátka, pustím si The Pretty Reckless a pohoda, nebudu si jich všímat
souhlas twl ale kolik jich je dětí Lucka, Matěj, Terka, Marek a nejhorší KAROLÍNA jak já jí nesnuším a všechny
Zaznamenáno

Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #20 kdy: 18. Prosinec 2011, 11:58:06 »

souhlas twl ale kolik jich je dětí Lucka, Matěj, Terka, Marek a nejhorší KAROLÍNA jak já jí nesnuším a všechny
no podle mě si nemaj co vyčítat, snad si jako obvykle někam zalezou spolu a nás nechaj na pokoji smiley
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

4. ročník
*

162.41 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: 18. Prosinec 2011, 11:58:41 »

no podle mě si nemaj co vyčítat, snad si jako obvykle někam zalezou spolu a nás nechaj na pokoji smiley
A když ne, tak si někam zalezeme  my =)
Zaznamenáno

4. ročník
*

162.41 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 18. Prosinec 2011, 12:04:47 »

A já teď malinko měním téma smiley Co říkáte na nového Justina Biebera?? Všichni jsou jim tak posedlí, jak má tu novou Vánoční písničku, no já jsem teda proti Biebrovi, nikdy jsem h neposlouchala a všichni jsou jim jak posedlí. Podle mě je to trapné i ta vániční písnička sad
Zaznamenáno

anemari
Dcéra tmy
4. ročník
*

62.69 lún

View Inventory
Send Money to anemari

Staneš sa tým, proti čomu sa najviac brániš..

565973003 [color=purple]Soľ+jak+soľ+sama+o
Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 18. Prosinec 2011, 12:13:41 »

A já teď malinko měním téma smiley Co říkáte na nového Justina Biebera?? Všichni jsou jim tak posedlí, jak má tu novou Vánoční písničku, no já jsem teda proti Biebrovi, nikdy jsem h neposlouchala a všichni jsou jim jak posedlí. Podle mě je to trapné i ta vániční písnička sad
Takže.. :D Možno sa trošišku rozpíšem.. :D
Tak ako ja Biebra nepočúvam.. I aj keď Never Say Never.. --> Strašne sa mi páči tá pesnička.. Ja som ho nenávidela.. :D Ako.. Vážne.. To ma každý poznal.. že jednoducho.. Amen Tma keď ste ho spomenuli.. A som povedala, že nikdy by som ho nepočúvala.. Nikdy by sa mi nepáčil.. Ale ----> Never Say Never <---

Ani teraz ho nepočúvam.. Ako ako kedy.. Waw.. On vie spievať xD Dokonca je z neho aj fešák.. Nie že by som z neho šalela..

Ale Uznávam ho.. Ako vážne.. Z toho, že žil jednou nohou na ulici.. a pozrite sa k***a kam sa dopracoval!!
To by asi nebolo iba tak.. Jednoducho.. Kto to do riti dokázal.. ?! (okrem Rytmusa)
To je jednoducho.. Niečo neuveriteľné.. A to, že pomáha.. Ako.. Klobúk dole..

A prečo hovoria, že je buzerat?
No hlavne chalani.. Lebo to je na smiech.. lebo niektoré ich priateľky ho chcú viac.. Ako ich  sleezy
Zaznamenáno

2009:this will be my year
2010:this will be my year
2011:this will be my year
2012:*** this, i hope the world end
----------------------------------------

Optimizmus je spôsobený nedostatkom informácii
Łis
4. ročník
*

235.13 lún

View Inventory
Send Money to Łis

Zobrazit profil Email
« Odpověď #24 kdy: 18. Prosinec 2011, 12:20:41 »

já Bieera neposlouchám. Já ho prostě nemám ráda. POdle mě z něj většina holek šílí pro jeho vzhled a ne pro písničky. Mě se od něj líbila asi jedna nebo dvě písničky i když na název si nevzpomenu :/ ale já ho nemusím a když někde slyším, že se blíží jeho písnička, prostě přepínám
Zaznamenáno

Já nežiju, jen přežívám.

4. ročník
*

162.41 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 kdy: 18. Prosinec 2011, 16:00:10 »

A ne jenom J ustin ale teď třeba na óčku samé vánoční písně,to už ale fakt přehání, minulý rok aspoň na óčku nepouštěli nustále něco vánočního, pouštěli tam i rokové pecky smiley ale kdykoli zapnu óčko, slyším něco vánočního a fakt mi to leze krkem devilsidesmile
Zaznamenáno

Mikeira
4. ročník
*

77.04 lún

View Inventory
Send Money to Mikeira

Plánuji něco neplánované! :D

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 23. Prosinec 2011, 22:52:34 »

Štastné a Veselé Vánoce vám přeji!♥

« Poslední změna: 23. Prosinec 2011, 22:54:42 od Milá Červenka » Zaznamenáno

Pomáhat a Chránit!
Dark Angel
4. ročník
*

28.62 lún

View Inventory
Send Money to Dark Angel

Yö on kirjailija itse ...

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 24. Prosinec 2011, 00:05:25 »

Ja Biebera proste nemám rada a vôbec sa mi nepáči. Pripadá mi hrozne trápny a detinský. Ale každý si môže počúvať, čo chce ;)
Ale inak Vám všetkým prajem Krásne a Veselé Vianoce, či už po boku vašich blízkych, či nenávidených príbuzných  devilsidesmile Užite si ich ;)
Zaznamenáno

Stran: 1 [2]  Vše   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012