Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Solomon Kane  (Přečteno 92 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Niko_DA339
Host
« kdy: 06. Leden 2012, 11:22:00 »

Videl niekto ten film? Hrá tam Hugh Jackman a poviem vám, radosť to bola kukať. Dejovo skvelý a koniec veľmi dobrý :D
http://www.csfd.cz/film/233940-solomon-kane/
:D SKVelý a odporúčam ho :D 
Zaznamenáno
Nina Farrell
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
7.60 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

Who needs love when theres a thing called shopping

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 26. Leden 2012, 18:31:46 »

nooo.... :D akurát včera som to kukala lebo to dávali na HBO a môj tatínko to dal tipujem že nejakým nedopatrením... nahrať :D nechcem ťa naštvať niko keďže sa ti ten film páčil ale podľa mňa to bolo fakt dosť od veci, slaboduché, predvídateľné + tie efekty... je to film z roku 2009 myslím ale vyzeralo to akoby ho natočili ešte minimálne v roku 2005... niekedy som sa taak smaila na tom ako ,,vôbec" nebolo vidieť že sú scény robené na pc že ma až brucho bolelo :D ale dopozerala som to i keď v strede som asi na 10 minút odišla urobiť si preistotu prestávku :D keď už fakt nie je čo pozerať pozrite si to ale ak je nekukať prosím... :D teda ak ste hákliví na podobné veci ako ja potom vám tam toho bude dosť veľa vadiť :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Caroline :*
3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Caroline :*

Tiež mávate pocit, že vám klamú?

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 26. Leden 2012, 18:33:53 »

Solomon? no... :D už som o tom počula ale ako tak čítam tvoj koment Nina nebude to príliš pre mňa :D a nielen kvôli blbému spracovaniu ale aj podľa obsahu to nie je romantika na ktorú si ja potrpím :D
Zaznamenáno

So you're saying that now, I'm basically an insecure, neurotic, control freak on crack.
Nina Farrell
4. ročník
*

7.60 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 26. Leden 2012, 18:48:55 »

hej solomon... :D jak solamil... no ale tak čo už :D a romantické to naozaj neni :D miestami taký menší horor dokonca :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Cassidy Night
4. ročník
*

18.73 lún

View Inventory
Send Money to Cassidy Night

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 27. Leden 2012, 15:58:18 »

súhlasím Nina smiley ono je to totálne divné... Solomon ja na môj vkus pristarý a neznášam ten Chucknorisovský syndróm že jeden si tam dá aj desiatich chlapov naraz... :D proste nie! :D
Zaznamenáno
MiMi Farrell
4. ročník
*

54.63 lún

View Inventory
Send Money to MiMi Farrell

Pobozkaj ma a uvidíš, aká som dôležitá.

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 08. Únor 2012, 16:43:12 »

tiež som tento film videla ale moc ma nebavil smiley
Zaznamenáno

Ale raj je zamknutý a zahasprovaný.... Musíme sa vydať na cestu okolo sveta a zistiť či možno nezostal otvorený zadný vchod
Niko_DA339
Host
« Odpověď #6 kdy: 09. Únor 2012, 06:44:24 »

nooo.... :D akurát včera som to kukala lebo to dávali na HBO a môj tatínko to dal tipujem že nejakým nedopatrením... nahrať :D nechcem ťa naštvať niko keďže sa ti ten film páčil ale podľa mňa to bolo fakt dosť od veci, slaboduché, predvídateľné + tie efekty... je to film z roku 2009 myslím ale vyzeralo to akoby ho natočili ešte minimálne v roku 2005... niekedy som sa taak smaila na tom ako ,,vôbec" nebolo vidieť že sú scény robené na pc že ma až brucho bolelo :D ale dopozerala som to i keď v strede som asi na 10 minút odišla urobiť si preistotu prestávku :D keď už fakt nie je čo pozerať pozrite si to ale ak je nekukať prosím... :D teda ak ste hákliví na podobné veci ako ja potom vám tam toho bude dosť veľa vadiť :D
No ja viem:D Jediné dobré vo filme bolo ten koniec s tým démonom a ked toho oného kňaza hodil medzi tie príšery čo schovával :D
Akože...nudný bol, ale dalo sa to :D
súhlasím Nina smiley ono je to totálne divné... Solomon ja na môj vkus pristarý a neznášam ten Chucknorisovský syndróm že jeden si tam dá aj desiatich chlapov naraz... :D proste nie! :D
Chucknorisovský syndrom ? :D
haha:D Srandáá :D
Zaznamenáno
kajushka
Moderátor
*

416.55 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: 09. Únor 2012, 10:52:44 »

o něm jsem ani neslyšela... když budu mít chvilku tak se kouknu
Zaznamenáno

Neuvěřitelná lehkost bytí
Nina Farrell
4. ročník
*

7.60 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 21. Únor 2012, 11:52:48 »

Byttebou kajushka kuknem si daco ine smiley a niko mne sa tam zasa pacili tie zrkadla  :D
Zaznamenáno

Spencer
5. ročník
*

7.21 lún

View Inventory
Send Money to Spencer

Do one thing every day that scares you

635823829 spenc.h45@gmail.com Spencer spenc.hastings45@yahoo.com
Zobrazit profil Email
« Odpověď #9 kdy: 11. Květen 2012, 21:17:42 »

Ak je Underworld blbosť Solomona by sme mohli korunovať na superblbosť. Ešte mizernejší príbeh a spracovanie...radšej nekomentujem smiley
Zaznamenáno
Nina Farrell
4. ročník
*

7.60 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: Včera v 22:25:01 »

milujem tvoje hodnotenia filmov.... :D ale toto je fakt :D Solomon je totál blbosť!
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012