Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 [2]  Vše   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Heath vs Stark ?  (Přečteno 299 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Zoey Redbirdová Vtačatko
4. ročník
*

Pohlaví: Ženské
46.38 lún

View Inventory
Send Money to Zoey Redbirdová Vtačatko

Zobrazit profil Email
« Odpověď #15 kdy: 28. Leden 2012, 21:12:21 »

dievcata uplne s vami suhlasim!! :D
Zaznamenáno

:D Berte tu laskavo na mna ohlad som blond taze ma berte s rezervou :D
Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

osud riadi môj život a ja ho iba nemo prežívam

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 31. Leden 2012, 14:20:54 »

ježíš.. keď si napísala že volíš starka hneď ma napadlo to pikaču vyberám si teba... :D ok ale to bolo mierne od veci :D a ja heatha nemusím a naštvalo ma teraz navyše to čo s ním urobili... píšem cez rýchlu odpověď a nwm len tak z hlavy spoiler takže to tu nemôžem napísať... smiley
čítala si 9?
Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 31. Leden 2012, 14:32:44 »

možno budem vyzerať ako totálny magor ale ja nesúhlasím ani s jednou s vás. Áno Health bol až moc vtieravý stále Zo sem Zo tam Zo milujem ťa a bla bla a bla. Ale je na ňom niečo čo stark nemá a ani nebude mať. Nechcem predbiehať udalosti a teoretizovať, ale podľa mňa sa to celé zvrtne čo sa týka Starka a Healtha a Zoey. Teraz keď je duša Healtha späť tak sa určite niečo stane. Vážne nechcem teoretizovať ale mám od začiatku veľmi zlý pocit ohľadne Starka. tOTO nepíšem na základe mojich osobných citov. Nemám oblúbenca medzi nimi. Veď už dopredu som vedela čo sa stane s Kalonom Tento spoiler si prečítajte len na vlastné riziko. Inak ak niekto chce 9 tak nech napíse, pošlem  azn
Zaznamenáno

moja stránka :www.moja-tvorba.estranky.cz ak máte záujem pozrite si môj názor na upíriu premenu. :-) Ak máte teda záujem a čas. Vopred Ďakujem :-) lol
Nina Farrell
4. ročník
*

7.81 lún

View Inventory
Send Money to Nina Farrell

Who needs love when theres a thing called shopping

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 31. Leden 2012, 14:52:09 »

čítala si 9?
9 som nečítala a nechystám sa na to pretože ma šn už nebaví a nechápem čo heath má a stark nie... možno akurát tak vieravosť to stark nemá a možno sa zo starka stane taký debil ako z erika ale... popravde mi je to jedno smiley
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Noelle
4. ročník
*

13.62 lún

View Inventory
Send Money to Noelle

Slovy můžeš zatajit co můžeš. Skutky tě prozradí.

Kristie
Zobrazit profil Email
« Odpověď #19 kdy: 01. Únor 2012, 20:49:31 »

9 som nečítala a nechystám sa na to pretože ma šn už nebaví a nechápem čo heath má a stark nie... možno akurát tak vieravosť to stark nemá a možno sa zo starka stane taký debil ako z erika ale... popravde mi je to jedno smiley
presne musim povedať, že aj keby sa zo Starka stal taky debil Ako boli ostatní, tak by ma to nemuhlo udivovať.
« Poslední změna: 01. Únor 2012, 20:53:01 od Noelle » Zaznamenáno
Nina Farrell
4. ročník
*

7.81 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 01. Únor 2012, 21:10:35 »

och jemine... :D ale tak akože hej :D ale hlavne keď nám pokazia aj starka môžu tam zoey hlobnúť ďalšie ,,obeť" na balenie bez toho aby mala nejaké výčitky :D
Zaznamenáno

London, Tokyo, Boston, Frisco, DC, Chicago, Baltimore, Toronto, Memphis, Rio, Dublin, Mexico, Paris!!
Noelle
4. ročník
*

13.62 lún

View Inventory
Send Money to Noelle

Slovy můžeš zatajit co můžeš. Skutky tě prozradí.

Kristie
Zobrazit profil Email
« Odpověď #21 kdy: 01. Únor 2012, 21:25:48 »

tak nema chodit z takovymi hlupaky tongue2 tongue2 rip
Zaznamenáno
Nina Farrell
4. ročník
*

7.81 lún

View Inventory

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 01. Únor 2012, 23:02:21 »

to by nemusela ale tak... šak my už ju poznáme :D
Zaznamenáno

Rosalie :*
4. ročník
*

41.03 lún

View Inventory
Send Money to Rosalie :*

Milujem - teda som :*

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 02. Únor 2012, 23:01:11 »

Podľa mňa je pre Zoey lepší Stark :D :D...šak je predsa upíír :D
Zaznamenáno

"Ten kto ma má rád, ten sa vráti že?"
"Nie"
"Prečo?"
"Pretože ten, kto ťa má rád, ťa nikdy neopustí!"
Lillyan_B
4. ročník
*

302.60 lún

View Inventory
Send Money to Lillyan_B

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 03. Únor 2012, 11:51:20 »

Už vidím ako to skončí! Z Auroxa už nebude Bull ale len obyčajný divný tvor a bude žiť zo Zoey až kým nezomrie a Stark asi zomrie keď bude zachraňovať Zoey pred Neferet. S tým musím súhlasiť, že možno Stark je pre ňu omnoho lepia voľba z toho hľadiska, že je upír a má moc na to aby ju ochránil. Lenže nikto jej nemôže dať to čo jej mohol dať Health! Krv upírov nieje až taká dobrá ako čerstvá ľudská, A Heath jej ju veľmi rád poskytol zadara. A vtedy sa cítila ešte lepšie než keď pije Starkovu. Takže ak by som si mala vybrať ja zobrala by som oboch! Heath ako konsort a Stark ako bojovník! Alebo zobrala by som iba Healtha! Nie len preto lebo lebo jeho krv je chutnejšia al on ju poznal od dectva a poznal ju lepšie než ktokoľvek iný a myslím, že z tohoto hladiska ho Stark nikdy neprevýši! Health bol pripravený sa o ňu dokonca deliť! ale povedzme si narovinu ktorý z upírov by to urobili? Urobil by to stark aj keď tvrdí ako ju miluje? Nie! Možno má toľko guráže a vyberie sa na Sky za svojou kráľovnou aby ju zachránil na onom svete a dostal ju späť do reality, ale na Healtha nemá! Ja viem znie to naivne a teraz si myslíte bože tá je blbá naivka! Neviem prečo, ale toho zlého pocitu z neho sa asi nikdy nezbavím. Health bol možno Zo sem Zo tam Zo milujem ťa a bla bla bla, ale mal svoje čaro také ako Stark a ani nikto iný nebude mať. Ani Erik ani Stark! A Loren? no ten bol iná káva. podľa mna ho neferet zabila preto lebo zistila, že chce od Zoey niečo viac. Že knej možno naozaj niečo cíti! Bože ona má fakt dobrý vkus na chlapov!! 
Zaznamenáno

kajushka
Moderátor
*

416.55 lún

View Inventory
Send Money to kajushka

žena má ráda jednoduché věci- muže!!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #25 kdy: 12. Únor 2012, 18:28:56 »

Stark je lepsi... heath se mi nikdy nelibil
Zaznamenáno