Neferet je sviňa ale bez nej by bola škola noci o ničom. Poviem pravdu mám rada oboch rovnako

aj ked Kalona je neuveriteľne sexi

Suhlásím s oboma vetam!

Ja mám rada aj neferet lebo je aká je aj napriek tomu, že je sviňa a vraj bez duše, neni to pravda, lebo ak by bola taká bez duše ako si o sebe myslí, svoju mačku by obetovala namiesto Nefertity (úbohá cica), takže Skylera má predsa len rada. Čo znamená, že stále je v nej nejaký ten malý život, ktorým neferet kedysi žila. Hoci pre ostatných je stratený prípad ja ju mám rada a neviem prečo ale .... radšej nebudem predbiehať a teoretizovať. A čo sa Kalone týka, no sexi na milión percent a aj jeho mám rada. Neviem akosi chápem, prečo sú obaja taký aký sú, prečo si vybrali takúto cestu, hoci Kalona sa už zmenil na dobrého, predsa kto roky žije v temnote je ťažké len tak z nej vycúvať a zabudnúť. Takže problémy sa očakávajú, že budú. Kalona si vybral zlú cestu, lebo sa nedokázal zmieriť s tým, že Nyx a on nemôžu mať nič viac len ako warrior a nič viac a Neferet? Tej by som povedala, že mala zlé dectvo a to jej zanechalo nejaké neprekné spomienky a najako sa v nej zbudel ten zpiaci démon, ktorý je v každom znás a nechala sa jednoducho zlákať až sa zamotala tak, že už sama neviem čo robí. Aj ju mám rada, lebo je zlá