Menumn Mcgoogle
4. ročník
Pohlaví: 
716.67 lún
View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle
Fantasy! Vampires sein super!
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 22. Leden 2010, 21:06:52 » |
|
Tak sprav taký nápad, zmeň sa z Upírky na Prenádhernú vílu. Ak ju máš tak rada a tvoje inštinkty a fb ti odpovedá to samé, tak prečo nie sa premeniť. Ale ak máš radšej Upírov, tak ostaň ním. Ten ti môže tiež v živote dakedy pomôcť! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení!  Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
|
|
|
izzie22
4. ročník
Pohlaví: 
141.67 lún
View Inventory
Send Money to izzie22
mam vlastne teorie o svete a jeho tajomstvach
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 22. Leden 2010, 22:18:05 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
cenu svojho života zistíš až v tedy keď ho stratíš.
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 22. Leden 2010, 22:31:24 » |
|
izzie .. mysllím si že su niekde určite existuje.. a podla mna sa ukrivaju preto lebo sme netoleratní voči iním druhom preto sa musia skrývať.. si zober napr. take uplavovanie čarodejníc.. alebo skušku .. žena ktorá sa pod vodným mlynom neotopí je čarodejnica a ktorá sa utopí je normlana žena.. a čarodejnicu nasledne upalili.. thak či tak zomrela .. ani by som sa nečudovala (teda ani nečudujem) že niesu .. to maš ako so škriatkami.. ked vídu na poverch uhynu.. možno je niečo aj v tom 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Chicago. Moje mesto. Potešila som sa a znova ma zalial zvláštny pocit istoty. Taký aký som naposledy cítila dnes pri tom chlapcovi. Dnes. No už vlastne včera . Prebehlo vyše 24 hodín od môjho veľkolepého lovu...
|
|
|
izzie22
4. ročník
Pohlaví: 
141.67 lún
View Inventory
Send Money to izzie22
mam vlastne teorie o svete a jeho tajomstvach
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 22. Leden 2010, 22:51:34 » |
|
Butterfly....mozno hej...........ale aj taktuzim po tom vidiet aspom raz bytost krora ........ktou kazdy povazuje za rozprvkovu postavu co nepatri do tohto sveta .............dobre uz trepem dve na ti ............ 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
cenu svojho života zistíš až v tedy keď ho stratíš.
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 23. Leden 2010, 00:40:40 » |
|
izzie.. aj ja.. dokonca.. vieš keby bolo možné ísť do ich sveta.. to by bolo úžasné.. predsav si aké to tam musí byť krasne.. vzrušujúce!!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Chicago. Moje mesto. Potešila som sa a znova ma zalial zvláštny pocit istoty. Taký aký som naposledy cítila dnes pri tom chlapcovi. Dnes. No už vlastne včera . Prebehlo vyše 24 hodín od môjho veľkolepého lovu...
|
|
|
Asined
Dcéra tmy
4. ročník
Pohlaví: 
776.75 lún
View Inventory
Send Money to Asined
Nikdy nedovol,aby ta strach z prehry vyradil z hry
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 23. Leden 2010, 00:53:28 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ak chcete vytvoriť čokoľvek, niečo meniť, stačí vám len jedna vec .............myšlienka 
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 23. Leden 2010, 12:42:22 » |
|
okeey  vieš čo pojdeme spolu haldať nejaých upirov a ked nijakeho nenajdeme pojdeme do nejakeho tmaveho lesa a hadam na nas nejaky ten elf skočí x) x) X)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lucy_pusy
3. ročník
4.27 lún
View Inventory
Send Money to lucy_pusy
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 23. Leden 2010, 13:25:00 » |
|
ja som vzdy verila na vily.... podla mna su to nadherne a nadprirodzene stvorenia
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Sabrin Albacete Nuoro
4. ročník
Pohlaví: 
29.49 lún
View Inventory
Send Money to Sabrin Albacete Nuoro
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 23. Leden 2010, 14:58:38 » |
|
Skúste si dať do google v obrázkoch hľadať slovo fairy - to je víla po anglicky a hneď prvý obrázok čo vám nájde vás určite zaujme ak ste ho ešte nevideli. Jeden Angličan to našiel vo svojej záhradke.
Inak mne sa tiež viac páčia Elfovia, po prečítaní Pána prsteňov sa stali postavami ku ktorým mám najväčšiu úctu, pretože sú veľmi vznešené a krásne.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Nechajte ma snívať!
|
|
|
Zdenda
4. ročník
Pohlaví: 
102.78 lún
View Inventory
Send Money to Zdenda
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 24. Leden 2010, 15:57:29 » |
|
hm to je zajimave asi proto že kazdy clovek je vyjimečný něčím jinym a nedovedu si představit elfku jako nejake zvíře  ale je taky zajimavé ze si elfy představujeme jako lidi, protože v nějakých knižkach se vyskytují jako skřítci a v nějakých jsou dokonce zelení nebo vypadají jako nějaký strom!
|
|
|
|
« Poslední změna: 24. Leden 2010, 21:50:34 od Zdenda »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Kermi
Host
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 24. Leden 2010, 20:21:15 » |
|
Elfové jsou úžasní... Magická stvoření s ohromnou silou a láskyplnou starostí o svět. Jak jsem to tu pročítala, velmi mě zaujalo pár komentářů, kde se autoři lehce otřeli o fakt, že jsou velmi podobní na člověka... (vlastně i andělé, víly, upíři...) Ano, jsou poddobní, ale jen vzhledem. Myslím, že žádný člověk není schopen takové lásky ke všemu živému, nemůže mít tak čistou duši a nezkažené srdce. Podoby jsou opravdu až zarážející, že si lidé všechno přizpůsobují svým požadavkům, návykům a ku jejich prospěchu... Viděla jsem i pár znázornění elfů, víl, upírů nebo vlkodlaku, kteří podobní lidem nebyli... Řeknu narovinu, že elf mi jako nadpozemsky krásný člověk sedí více....a naopak třeba namám ráda napůl lidské vlkodlaky...vlkodlaka si spíše představím jako velkého a zuřivého vlka s lidskýma očima (moji představu asi vystihla autorka Stmívání S.M.)...:-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mors
Frontis nulla fides
3. ročník
312.97 lún
View Inventory
Send Money to Mors
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 25. Leden 2010, 11:20:43 » |
|
Krvavých elfov takých som ešte nestretla pokiaľ tými elfami nejsu myslený démoni  čož je nemožné. Neviem ja osobne som toho videla viac než dosť ale skutočne elfa nepoznám. Vilú áno ale elfa som v živote nestretla huh. Baby ale obdivujem vás za vašu predstavivosť , z vás raz budú iné spisovatelky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
fairy
3. ročník
Pohlaví: 
102.95 lún
View Inventory
Send Money to fairy
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 25. Leden 2010, 12:58:31 » |
|
co se týče té rádoby pravé víly, kterou někdo našel na zahrádce, tak to byla kachna (hoax). nicméně víly existují a jsou to úžasná stvoření. jsou i mezi námi, akorát to většina lidí nevidí.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Butterfly
4. ročník
Pohlaví: 
83.06 lún
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
 |
« Odpověď #28 kdy: 25. Leden 2010, 18:28:53 » |
|
co se týče té rádoby pravé víly, kterou někdo našel na zahrádce, tak to byla kachna (hoax). nicméně víly existují a jsou to úžasná stvoření. jsou i mezi námi, akorát to většina lidí nevidí.
a ty ci vidíš? jak bby som sa to chcela naučiť ale nemám odkoho.. väčšina ludí oékolo mna na taketo nadprirodzene veci neverí ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Serene Evangelist
4. ročník
Pohlaví: 
0.40 lún
View Inventory
Send Money to Serene Evangelist
Nikdy neprestávaj veriť v to kým si!
|
 |
« Odpověď #29 kdy: 25. Leden 2010, 19:48:09 » |
|
Krvavých elfov takých som ešte nestretla pokiaľ tými elfami nejsu myslený démoni  čož je nemožné. Neviem ja osobne som toho videla viac než dosť ale skutočne elfa nepoznám. Vilú áno ale elfa som v živote nestretla huh. Baby ale obdivujem vás za vašu predstavivosť , z vás raz budú iné spisovatelky  ak si este nevydela elfa skus si zaist na Island...hovori sa ze ziju prave tam
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|