Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: [1] 2 3 ... 8   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Jak by jsi chtěl(a) zemřit??  (Přečteno 4295 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Romana9
3. ročník
*

Pohlaví: Ženské
136.61 lún

View Inventory
Send Money to Romana9

212480694
Zobrazit profil Email
« kdy: 20. Leden 2010, 20:34:52 »

Ja bych chtěla umřit a nevědět o tom a hezky třeba ve spanku až budu stará  smiley

Zaznamenáno

Romi
nosik
3. ročník
*

59.05 lún

View Inventory
Send Money to nosik

Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 20. Leden 2010, 20:35:52 »

já chci umřít bezbolestnou smrtí a nebo se chci k smrti uchlastat.
Zaznamenáno
Romana9
3. ročník
*

136.61 lún

View Inventory
Send Money to Romana9

212480694
Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 20. Leden 2010, 20:38:19 »

já chci umřít bezbolestnou smrtí a nebo se chci k smrti uchlastat.
to zni zajimavě vydel by jsi asi v opilosti hezké veci smiley
Zaznamenáno

Romi
mickasak
4. ročník
*

52.43 lún

View Inventory
Send Money to mickasak

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 20. Leden 2010, 20:48:33 »

No ja asi až ked budem stárá ale ved len osud viem ako umriem takže ja sa týmto moc nezaťažujem
Zaznamenáno
Cassie Warren
Vodkyňa dcér tmy
4. ročník
*

679.05 lún

View Inventory
Send Money to Cassie Warren

Skončila som tu.

422819517
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #4 kdy: 20. Leden 2010, 20:51:08 »

no podla mna je najlepšia smrť ked spí a ráno sa nezobudiš...:D horšie to je ked napríklad sa topíš...a podla mna je najhoršie zhorieť...a ešte blbé je aj zamrznúť....a ked ta postrelia...alebo nejaky elektrický šok....a ece rýchla spmrť je ked ti odseknú hlavu...ale zase je to divne...a hmmm....ece ked ta mučia ako v SAW to by bolo hnusne...ale tak najlepšie je podľa mna zaspat....a ece za nejakeho priatela alebo rodinu...chapete...:D
Zaznamenáno

Life is art.
Menumn Mcgoogle
4. ročník
*

Pohlaví: Mužské
716.67 lún

View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle

Fantasy! Vampires sein super!

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 20. Leden 2010, 21:09:59 »

Zomrieť by som chcel vtedy, keby som mal asi 85 rokov. Ale mohol by som aj dlhšie žiť. Kratšie by som nechcel, pretože chcem vidieť ako sa bude svet vyvíjať ďalej. Či bude ešte vôbec existovať ak dovŕšim 18 rokov. Zomrieť by som chcel tak, že zaspím na posteli a už sa nezobudím. Ale zase nemôžem predpovedať ako zomriem. To vie iba moja duša, koľko ešte vydrží.
Zaznamenáno

!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení! smiley
Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
Asined
Dcéra tmy
4. ročník
*

776.75 lún

View Inventory
Send Money to Asined

Nikdy nedovol,aby ta strach z prehry vyradil z hry

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: 20. Leden 2010, 23:24:29 »

ja neumriem vobec bude zo mna upír ,,,,ale ksd už tak v spanku ale ved sa nebojim hned budem spet reinkarnácia cheesy cheesy eat
Zaznamenáno

Ak chcete vytvoriť čokoľvek, niečo meniť, stačí vám len jedna vec .............myšlienka :D
Talisa
3. ročník
*

17.93 lún

View Inventory
Send Money to Talisa

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20. Leden 2010, 23:53:15 »

Já bych se chtěla utopit v čokoládě. grinwink
Zaznamenáno
Serene Evangelist
4. ročník
*

0.40 lún

View Inventory
Send Money to Serene Evangelist

Nikdy neprestávaj veriť v to kým si!

553863463
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 21. Leden 2010, 00:29:15 »

mne je docela jedno ako zomriem...ja to asi tazko ovplivnim (teda okrem samovrazdy a na to sa nechystam)...takze ak to pride tak to pride no  rip
Zaznamenáno

Typee
3. ročník
*

Pohlaví: Mužské
20.62 lún

View Inventory
Send Money to Typee

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 21. Leden 2010, 00:41:35 »

Momentálne som jednoznačne zástancom názoru, že túto dilemu ponechám osudu...
Zaznamenáno

.. s úsmevom na tvári, dobre sa darí .. smiley
Eywa242
3. ročník
*

103.01 lún

View Inventory
Send Money to Eywa242

Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 21. Leden 2010, 09:42:42 »

Hm...už sa mi podarilo prekonať obdobie,keď som už držala v rukách tabletky a chcela som konečne všetko skončiť a dostať sa na lepšie miesto. Určite nechcem umrieť stará takým spôsobom,že už budem čakať čo mi prvé odumrie. Smrť má prísť rýchlo,nečakane,bez bolesti,by človek nemal čas povedať si-"Takže teraz umieram?"
Zaznamenáno

I prefer to be unhappy with you
Rather than being depressed without you
Slook
3. ročník
*

126.84 lún

View Inventory
Send Money to Slook

190250435
Zobrazit profil Email
« Odpověď #11 kdy: 21. Leden 2010, 09:49:58 »

Hm...už sa mi podarilo prekonať obdobie,keď som už držala v rukách tabletky a chcela som konečne všetko skončiť a dostať sa na lepšie miesto. Určite nechcem umrieť stará takým spôsobom,že už budem čakať čo mi prvé odumrie. Smrť má prísť rýchlo,nečakane,bez bolesti,by človek nemal čas povedať si-"Takže teraz umieram?"
Já bych zas náhodou brala znát své datum smrti. Přijde mi uklidňující, když to vím předem. Ale sebevraždu bych fakt nedoporučovala. Pokud věříš v to lepší místo-po sebevraždě bys měla jít právě na to horší místo a být tam věčně? To ne. I když... myslím si, že kdybych v peklo věřila, tak rozhodně chci spíš tam než do nebe.  embarrassed2 No fakt... líbí se mi satanistická víra (ovšem jen z vědeckého hlediska - od Muchembleda, z Kladiva na čarodějnice-pravidla, Satanské bible) a rockové kapely, co zpívaj o pekle.... jsem holt velký fanda AC/DC.
Ale já si myslím, že po smrti není nic. Proto se jí hrozím a proto si radši prožiju celý život i stáří než abych to hned ukončila. Vždyť 60-70 let. To je pro život strašně málo...
Zaznamenáno

Memento mori
Slook
3. ročník
*

126.84 lún

View Inventory
Send Money to Slook

190250435
Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 21. Leden 2010, 09:52:52 »

Já chci umřít při skvělém sexu. Ten, co by ho se mnou provozoval, by tak na mě vzpomínal navždy s traumatem.  evillaugh
Zaznamenáno

Memento mori
Eywa242
3. ročník
*

103.01 lún

View Inventory
Send Money to Eywa242

Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: 21. Leden 2010, 09:57:07 »

Já bych zas náhodou brala znát své datum smrti. Přijde mi uklidňující, když to vím předem. Ale sebevraždu bych fakt nedoporučovala. Pokud věříš v to lepší místo-po sebevraždě bys měla jít právě na to horší místo a být tam věčně? To ne. I když... myslím si, že kdybych v peklo věřila, tak rozhodně chci spíš tam než do nebe.  embarrassed2 No fakt... líbí se mi satanistická víra (ovšem jen z vědeckého hlediska - od Muchembleda, z Kladiva na čarodějnice-pravidla, Satanské bible) a rockové kapely, co zpívaj o pekle.... jsem holt velký fanda AC/DC.
Ale já si myslím, že po smrti není nic. Proto se jí hrozím a proto si radši prožiju celý život i stáří než abych to hned ukončila. Vždyť 60-70 let. To je pro život strašně málo...
Neviem..je veľmi ťažké a hrozné predstaviť si,že po smrti nie je nič...proste nekonečné nič,čierňava,alebo ako sa už prejavuje. Čiastočne verím na reinkarnáciu,lebo nekonečnosť si najlepšie dokážem vybaviť ako kruh-opakovanie udalostí,možno opakovanie života. Ale súhlasím s myšlienkou satanizmu-užiť si život akokoľvek to ide,pokiaľ by to nejako výrazne nevadilo druhým  laugh
Zaznamenáno

I prefer to be unhappy with you
Rather than being depressed without you
Slook
3. ročník
*

126.84 lún

View Inventory
Send Money to Slook

190250435
Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 21. Leden 2010, 10:01:02 »

Neviem..je veľmi ťažké a hrozné predstaviť si,že po smrti nie je nič...proste nekonečné nič,čierňava,alebo ako sa už prejavuje. Čiastočne verím na reinkarnáciu,lebo nekonečnosť si najlepšie dokážem vybaviť ako kruh-opakovanie udalostí,možno opakovanie života. Ale súhlasím s myšlienkou satanizmu-užiť si život akokoľvek to ide,pokiaľ by to nejako výrazne nevadilo druhým  laugh
No, pokud by jim o výrazně nevadilo, s tím souhlasím.  evillaugh Ale to nic - tomu věřím, už Mácha na to v Máji upozorňoval. Víra nás má jen uklidnit, abychom byli na smrt připraveni a nebláznili z toho "ničeho". Člověk se toho bojí a proto tu ta víra v nebe, reinkarnaci, je. Aby člověka uklidnila. Já tomu říkám lhaní.
Zaznamenáno

Memento mori
Stran: [1] 2 3 ... 8   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Black Light SMF by Runic © 2009
Template edited by edvordo © 2009 - 2012