whitewash
Administrátor
Pohlaví: 
1549.26 lún
View Inventory
Send Money to whitewash
|
 |
« kdy: 22. Leden 2010, 00:12:34 » |
|
Portál www.skolanoci.com pre Vás pripravil jednoduchú súťaž o knihy zo ságy Škola noci. Stačí sa zaregistrovať ! Každý týždeň vylosujeme 5-tich výhercov, ktorí získajú knihu Označená. Súťaž trvá do 31.1.2010. 1. kolo súťaže prebehlo a tu sú mená výhercov: isabellaSC Neinion Petush depkarka chrumka258 2. kolo súťaže prebehlo a tu sú mená výhercov: nikol-lea Janey Cicuš-micuš luba Lichvicka 3. kolo súťaže končí 31.1.2010! Kassandra Melka 321 Casion cessy Pepuska blbučká Takácsová Gratulujeme výhercom!
|
|
|
|
« Poslední změna: 17. Únor 2010, 09:48:46 od kacatko_Zoey »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ferdinand
Administrátor
Pohlaví: 
14.50 lún
View Inventory
Send Money to ferdinand
Kolik třešní, tolik višní
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 29. Leden 2010, 10:29:33 » |
|
Za českou stranu máme tyto výherce, které jsme už kontaktovali e-mailem.
K-lara Kahinae TheBlackParade lili vercenka
tatana xxnikolxx vendulka7 Cmoit 19Niky18
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Menumn Mcgoogle
4. ročník
Pohlaví: 
716.67 lún
View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle
Fantasy! Vampires sein super!
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 01. Únor 2010, 23:42:41 » |
|
Trochu som nepochopil súťaži. Iba, keby som sa teraz registroval by som vyhral knihu? Čiže ak som sa registroval v decembri tak to nie je platné? A ešte, nemuseli sme nič robiť? Nemali sme nejakú úlohu alebo poviedku napísať? Ak nič, len za registrovanie, tak to je celkom pekná súťaž! Gratulujem výhercom!!!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení!  Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
|
|
|
Eywa242
3. ročník
Pohlaví: 
103.01 lún
View Inventory
Send Money to Eywa242
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 02. Únor 2010, 17:10:13 » |
|
Trochu som nepochopil súťaži. Iba, keby som sa teraz registroval by som vyhral knihu? Čiže ak som sa registroval v decembri tak to nie je platné? A ešte, nemuseli sme nič robiť? Nemali sme nejakú úlohu alebo poviedku napísať? Ak nič, len za registrovanie, tak to je celkom pekná súťaž! Gratulujem výhercom!!!
Pokiaľ ja viem,tak sa losuje zo všetkých zaregistrovaných,na dátume registrácie nezáleží. Či? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
I prefer to be unhappy with you Rather than being depressed without you
|
|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
Everything that matters most is how you see yourself
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 02. Únor 2010, 21:00:46 » |
|
Pokiaľ ja viem,tak sa losuje zo všetkých zaregistrovaných,na dátume registrácie nezáleží. Či?  tak ! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
 Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live. (\ /) ( . .) c(')(') 
|
|
|
Ewelyn Dark
Mors principium est...
Moderátor
Pohlaví: 
28.32 lún
View Inventory
Send Money to Ewelyn Dark
Kdo se bojí smrti už přišel o život...
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 02. Únor 2010, 21:08:11 » |
|
taakto by bol akyy zaaazrak 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ten, kto neprejaví smútok, neznamená, že nemá srdce. Len má viac odvahy bojovať s osudom... Bláznovstvo obchádza okolo sveta ako slnko. Nie je miesta, kde by nesvietilo. Aeternum sub sole nihil!
|
|
|
Menumn Mcgoogle
4. ročník
Pohlaví: 
716.67 lún
View Inventory
Send Money to Menumn Mcgoogle
Fantasy! Vampires sein super!
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 02. Únor 2010, 21:17:33 » |
|
Dobre, tak už viem. Ďakujem vám všetkým za odpovede. Takže všetci ... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
!mcgoogle! Teraz v úplne novom nasadení!  Teším sa s vami (že vzniklo takéto skvelé FÓRUM!!!) a veľmi ma to tu baví a páči sa mi tu, že vám smiem pomôcť, poradiť a hlavne byť tu s vami!
|
|
|
ferdinand
Administrátor
Pohlaví: 
14.50 lún
View Inventory
Send Money to ferdinand
Kolik třešní, tolik višní
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 05. Únor 2010, 10:57:10 » |
|
ahoj, tak tu máme začátek února a posledních 5 výherců, kterými jsou za Českou republiku tyto přezdívky:
Libca Lenieee 1Anna11 Nikki leon001
Všechny budeme kontaktovat e-mailem. Blahopřejeme
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
R3n4tk4
3. ročník
67.70 lún
View Inventory
Send Money to R3n4tk4
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 05. Únor 2010, 14:18:25 » |
|
Bude podobná soutěž vypsana i na ostatní díly školy noci???(pokud jsem pochopila tady se soutěžilo o první díl...???)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Roztáhli ruce a málem mě umačkali v bláznivém skupinovém objetí. Děsně se mi to líbilo. "Hele, můžu se přidat?" Kousek od nás stál Erik. "Samozřejmě, já jsem pro." vyhrkl Damien:-D... - OZNAČENÁ 
|
|
|
Sera
3. ročník
212.44 lún
View Inventory
Send Money to Sera
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 26. Únor 2010, 22:16:38 » |
|
Škoda, že losují jen 5 lidí, je nás tady strašně moc, je hodně malá pravděpodobnost výhra. A s mým štěstím, bych stejně nevyhrála  Říká se? "Neštěstí ve hře, štěstí v lásce", tak by mě opravdu zajímalo, u koho to platí, protože já nemám štěstí ani v jednom. Chtěla bych se zeptat někoho co vyhrál, opravdu vám knížka došla? Protože já taky jednou takhle "vyhrála" a nedostala jsem ani Ň.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Joy
3. ročník
Pohlaví: 
80.22 lún
View Inventory
Send Money to Joy
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 26. Únor 2010, 22:21:36 » |
|
skoda ze som tu vtedy nebola zaregistrovana hoci sa mi viac pacilo dostat knihu na narodky ;) dufam ze bude cosi take aj pre druhu knihu a vyhercom, samozrejme, gratulujem  hoci ako tu uz bolo spomenute ja to stastie mat nebudem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neexistujú cudzí ľudia, len priatelia, ktorých sme ešte nestretli.
|
|
|
Vasilisia
4. ročník
Pohlaví: 
412.82 lún
View Inventory
Send Money to Vasilisia
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 27. Únor 2010, 14:25:04 » |
|
Škoda, že losují jen 5 lidí, je nás tady strašně moc, je hodně malá pravděpodobnost výhra. A s mým štěstím, bych stejně nevyhrála  Říká se? "Neštěstí ve hře, štěstí v lásce", tak by mě opravdu zajímalo, u koho to platí, protože já nemám štěstí ani v jednom. Chtěla bych se zeptat někoho co vyhrál, opravdu vám knížka došla? Protože já taky jednou takhle "vyhrála" a nedostala jsem ani Ň. doufám že ta sútaž bude i na ostatní knihy sice nevyhraju ale co už jak tady poviedala Sera
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ve skutečnosti nikdy nedospíváme. Jen se postupně učíme, jak se chovat na veřejnosti.
|
|
|
Casion
3. ročník
Pohlaví: 
93.69 lún
View Inventory
Send Money to Casion
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 27. Únor 2010, 22:08:44 » |
|
Škoda, že losují jen 5 lidí, je nás tady strašně moc, je hodně malá pravděpodobnost výhra. A s mým štěstím, bych stejně nevyhrála  Říká se? "Neštěstí ve hře, štěstí v lásce", tak by mě opravdu zajímalo, u koho to platí, protože já nemám štěstí ani v jednom. Chtěla bych se zeptat někoho co vyhrál, opravdu vám knížka došla? Protože já taky jednou takhle "vyhrála" a nedostala jsem ani Ň. jj no ja som wyhrala Označenú a mám ju pekne doma na poličke  a je to super...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kým sa ti po tvári kotúľajú slzy nie je t také zlé, ako keď si ich musíš utrieť a ísť ďalej... no slzy niekedy dokážu liečiť...
|
|
|
phoenix
4. ročník
0.00 lún
View Inventory
Send Money to phoenix
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 04. Březen 2010, 22:29:32 » |
|
to jake super vyhrat knihu  juuj .. a budte optimisti vsetci  co ked vyhrate?? len treba verit trosku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
angel2002
3. ročník
Pohlaví: 
101.33 lún
View Inventory
Send Money to angel2002
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 05. Březen 2010, 10:07:51 » |
|
Tak jsem se zaregistrovala dneska a koukám, že jsem tu prošvihla soutěž.  nebude ještě nějaká??
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
edvordo
Golden warrior
Dospelý upír
Pohlaví: 
48093.85 lún
View Inventory
Send Money to edvordo
Everything that matters most is how you see yourself
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 05. Březen 2010, 12:24:38 » |
|
Áno.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
 Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live. (\ /) ( . .) c(')(') 
|
|
|
Joy
3. ročník
Pohlaví: 
80.22 lún
View Inventory
Send Money to Joy
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 05. Březen 2010, 15:07:19 » |
|
tak fajn 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neexistujú cudzí ľudia, len priatelia, ktorých sme ešte nestretli.
|
|
|
vendulka7
4. ročník
66.69 lún
View Inventory
Send Money to vendulka7
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 12. Březen 2010, 23:47:00 » |
|
Woow díky moc, chvilku jsem hledala, kde jsem co registrovala a kde jsem soutěžila, ale nakonec jsem to našla. Posílám emailem adresu :-*
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
kacatko_Zoey
Administrátor
5.92 lún
View Inventory
Send Money to kacatko_Zoey
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 18. Březen 2010, 08:14:53 » |
|
táto súťaž je nateraz ukončená, ceny rozdané :-) ale neboj, budú ďalšie a jedna sa už pripravuje :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
*Mishulka*
4. ročník
Pohlaví: 
106.44 lún
View Inventory
Send Money to *Mishulka*
s úsměvem jde všechno líp :)*
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 27. Březen 2010, 11:25:01 » |
|
Je... tak to je pěkná soutěž!  Škoda, že se losuje ze všech registrovaných... Na to já sem měla vždycky smůlu.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|