Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

|
Stran: 1 [2] 3 4 ... 11   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Psychický Upíri  (Přečteno 9531 krát)
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
Marlene
3. ročník
*

Pohlaví: Ženské
9.87 lún

View Inventory
Send Money to Marlene

494
Zobrazit profil Email
« Odpověď #15 kdy: 28. Prosinec 2009, 18:45:14 »

já mám taky takého ve třídě...nejlepší obrana je útok...ae takový útok, že to pochopí len někto...dvojsmysly... idea samozrejmě, že když s někým takovým chodíte do třídy, tak víte více méně, co pochopí a co ne...mno a nějlepší je to, co on nepochopí, ae vy ano...len tak to de prežit...ae to len v případě, že ho znáte...
Zaznamenáno
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 28. Prosinec 2009, 23:43:35 »

každý, kdo jen trochu umí manipulovat s lidmi dokáže ovlivnit i jejich emoce. Každopádně jsou lidé, co opravdu umí z člověka vytáhnout veškerou energii. V mém okolí je jeden člověk, co mi neustále píše a na něco si stěžuje a stále a stále dokola. Konverzace s ním mi sebere vždycky všechno energii - hlavně tu pozitivní.
Zaznamenáno

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
L.J.W.
Angie Hofstadter
3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Angie Hofstadter

Zobrazit profil Email
« Odpověď #17 kdy: 29. Prosinec 2009, 09:26:59 »

Tak mám pocit, že jsem už na pár takových lidí taky narazila  azn Akorát teda nevím, jestli to bylo tím, že by byli psychičtí upíři, nebo prostě tím, že byli neuvěřitelně otravní  cool
Zaznamenáno

This is the tomorrow you worried about yesterday. And now you know why...
Marlene
3. ročník
*

9.87 lún

View Inventory
Send Money to Marlene

494
Zobrazit profil Email
« Odpověď #18 kdy: 29. Prosinec 2009, 20:54:42 »

to jena moja kamoška... mi písala že je v nemocnici a že ju majú operovať a potom mi napísala že to bola sranda =O a ja som sa medzitým bála čo s ňou je sniffles
moi kámošce se to taky stalo...psala ji nějaká holka, co ji vůbec neznala...že její kámoš je ve vážném stavu v nemocnici...lebo ten kámoš s tou moi kámoškou se pohadali...a on si z ní chtěl udělat srandu...pak mi ta moe kámoška psala...že neví co má dělat...že to je kvůli ní atd...naštěstí jsem věděla, že by to od něj nebylo poprvé...co by si dělal takovou srandu...a upozornila jsem ji na to...samozřejmě opatrně...mno a nakonec ji druhý den ráno psal, že ji chtěl iba len kapke vystrašit...to mě dost naštvalo...
Zaznamenáno
Tatiana
3. ročník
*

0.00 lún

View Inventory
Send Money to Tatiana

Zobrazit profil Email
« Odpověď #19 kdy: 29. Prosinec 2009, 20:56:22 »

ja som sa naučila psychickych upirov odhaliť a vyhnala som ich od seba co najdalej ... jedna moja byvala kamoška mi nicila život par rokov kym som sa jej zbavila ... dufam že natrvalo pretože vždy najde zamienku ako sa ku mne dostat
Zaznamenáno

Tatiana
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 29. Prosinec 2009, 21:59:15 »

Neřekla bych že o nich nevíme ... jen ... nevíme co jsou zač a co chtějí ...

kolem nás je tolik bytostí o kterých nevíme,co chtějí...

ale v tomto případě víme.. vysát z člověk všechnu pozitivní energii.
Zaznamenáno

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
L.J.W.
Marlene
3. ročník
*

9.87 lún

View Inventory
Send Money to Marlene

494
Zobrazit profil Email
« Odpověď #21 kdy: 29. Prosinec 2009, 22:38:28 »

kolem nás je tolik bytostí o kterých nevíme,co chtějí...

ale v tomto případě víme.. vysát z člověk všechnu pozitivní energii.
to jo...my víme...ae co ti...co to neví?? co jsou takoví...že za trochu pozornosti...byť falešné pozornosti...by udělali cokoli...ti pak končí sebevraždou a tak...lebo jim nezůstane ani trocha energie v živote...že jim podle nich nic nezbývá...než sebevražda...lebo není ako sa bránit...pak se takový upír stává "vrahem"...lebo myslím že každý v nešní době ví...ako končí všichni...co si myslí...že nemají nic...a takovíhle upíři jem to len dokazují...a to je špatně...prostě si vyhledá oběť a útočí a útočí...a když je oběť někto...kto není zrovna oblíbený (někto podle zbytku méně cenný) tak to dopadá hodně blbě...myslím, že by si všichni měli uvědomit, že každý je nějaký...nikdo není dokonalý a nikdo není bezcenný...teprve pak ten svět může fungovat celkem normálně...
Zaznamenáno
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 29. Prosinec 2009, 22:42:30 »

to jo...my víme...ae co ti...co to neví?? co jsou takoví...že za trochu pozornosti...byť falešné pozornosti...by udělali cokoli...ti pak končí sebevraždou a tak...lebo jim nezůstane ani trocha energie v živote...že jim podle nich nic nezbývá...než sebevražda...lebo není ako sa bránit...pak se takový upír stává "vrahem"...lebo myslím že každý v nešní době ví...ako končí všichni...co si myslí...že nemají nic...a takovíhle upíři jem to len dokazují...a to je špatně...prostě si vyhledá oběť a útočí a útočí...a když je oběť někto...kto není zrovna oblíbený (někto podle zbytku méně cenný) tak to dopadá hodně blbě...myslím, že by si všichni měli uvědomit, že každý je nějaký...nikdo není dokonalý a nikdo není bezcenný...teprve pak ten svět může fungovat celkem normálně...

život je boj.. tak bojuj.
tak to bohužel je.. a vždycky přežije silnější jedinec.. je to hnusné, když to takhle napíšu... ale je to tak..
Vždycky se parazit objeví tam, kde mu bude dobře.. Pokud chce někdo někoho deptat.. najde si méně odolnou osobu ..
Pak je její jediné štěstí pokud tomu někdo zabrání sad
já jsem zastánce hesla " žít a nechat žít".. nikdo mi nevadí pokud neubližuje jiným.. ale sama mam dost práce s odoláváním plno zvláštních jevů.. natož pomoct někomu odolávat .. bez vůle toho člověka, to stejně nejde..
Zaznamenáno

L.J.W.
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 29. Prosinec 2009, 22:55:19 »

všem doporučuji tenhle článek, zajímavý pohled na upíry smiley

http://www.ritual.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=815
Zaznamenáno

L.J.W.
excited
3. ročník
*

194.02 lún

View Inventory
Send Money to excited

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 29. Prosinec 2009, 23:00:35 »

já vím...len mě to dost štve...taky se snažím žít sama za sebe...ae ak vidím někoho na pokraji sil...kvůli takovému upírovi...tak prostě musím pomoci...naštěstí mám takovou vlastnost...že jsem strašně tvrdohlavá...a když někomu cu pomoct...tak dokáži přesvědčit...mírně samozřejmě...ae stojím si za svým...zatím jsem nikomu život nezkazila...takže asik dobrý...ae já sama osobně nemůžu mít klidný život pokud v mém okolí někto trpí a vím...že mu ide mu pomoci...pokud mu pomoci nede...tak se o to asp pokusím...klidný život mi za to stojí... smiley i když nikdy nebude natolik klidný jak by mnozí chtěli... sad

jen dej pozor.. není lehké rozpoznat, kdo opravdu potřebuje pomoct a kdo tak je získává pozornost a pak ty lidi mučí tím, jaký je sám chudáček...
tonoucí se stébla chytá... a pak nepustí a utopí i ty ostatní..
Zaznamenáno

L.J.W.
Meiki
3. ročník
*

0.46 lún

View Inventory
Send Money to Meiki

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 30. Prosinec 2009, 15:23:07 »

Já jsem slyšela, že někteří psychičtí upíři si to o sobě ani neuvědomují. Vysávají energii podvědomě a při tom třeba nechcou nikomu ublížit.
Zaznamenáno
marteen
3. ročník
*

Pohlaví: Mužské
0.00 lún

View Inventory
Send Money to marteen

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 30. Prosinec 2009, 15:30:26 »

Je to mozne ze o tom nevedia pretoze taketo schopnosti su vacsinou spate s pocitmi a citmi...A tak mozno ked im chyba energia neuvedomuju si ze ju z inych ludi vysavaju...
Zaznamenáno
Lauritte Agrat Demoiselle
4. ročník
*

52.53 lún

View Inventory
Send Money to Lauritte Agrat Demoiselle

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 30. Prosinec 2009, 16:08:21 »

Podľa mňa je energetikým upírom každý. Niekto viac, niekto menej.
Vezmite si, že keď je vám zle a máte blbú náladu, tak ju väčšinou má aj nejaký váš priateľ, ktorý je s vami. Je to tiež istý spôsob sania energie, šťastia...
A samozrejme, že som sa s takými už stretla a nie len raz. Do smrti nezabudnem, keď som jedného dňa, ako malé dievčatko šla z kostola a po uliciach zrovna tou istou cestou, ako som šla ja a tým istým tempom išla aj jedna stará paní, ktorá na mňa stále tak zachmúrene pozerala. Odkedy sa pri mne držala som mala blbú náladu, bolela ma hlava a ani som nestihla dôjsť domov a začala som mať závrate a zvracala som. Doma som odpadla a čo k tomu dodať? Proste mi bolo dobre :D
Ale vždy, keď som potom tú pani stretla, bolo mi divne. Zima, bolesť hlavy, zlá nálada...
Teraz as jej úspešne už niekoľko rokov vyhýbam a vlastne ani neviem, či vôbec ešte žije :D
Zaznamenáno

miruska
3. ročník
*

3.55 lún

View Inventory
Send Money to miruska

Zobrazit profil Email
« Odpověď #28 kdy: 30. Prosinec 2009, 17:17:14 »

uff no s takimi som sa asi uz stretla  cheesy newiem niektory ludia na mna tak divne ziraju a potom ma strasne boli hlava   cantlook netusila som ze to moze byt toto
Zaznamenáno
Lauritte Agrat Demoiselle
4. ročník
*

52.53 lún

View Inventory
Send Money to Lauritte Agrat Demoiselle

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 30. Prosinec 2009, 17:18:30 »

Ono sa tomu niekedy hovorí aj urieknutie, tak ľudovo smiley
Zaznamenáno